Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023μ.Χ... τι σύμπτωσις!!

                                 


                                                

 Εκλογές 2023μ.Χ... τι σύμπτωσις!!

       Ο προφήτης Ιωήλ, 700 π.Χ. αναφερόμενος στους Έλληνες των ημερών του, ελέγχοντας τους φαύλους ισχυρούς και πλουσίους  Ιουδαίους για έγκλημα εξανδραποδισμού και δουλεμπορίας, λέγει: «κα τος υος ούδα κα τος υος ερουσαλμ πέδοσθε τος υος τν λλήνων, πως ξώσητε ατος κ τν ρίων ατν.» ( Ιωηλ. 4,6). Ήτοι, πουλάτε Ιουδαίους και Ιεροσολυμίτες στους Έλληνες για να τους πετάξετε έξω από τα οικόπεδά τους, τα σπίτια τους και τα χωράφια τους. Εννοείται ότι πρόκειται για τον φτωχό λαό που τον καταχρεώσανε σε ομοεθνείς τους δανειστάς και τοκογλύφους. Και προκειμένου να εισπράξουν τα διωκόμενα χρωστούμενα δάνεια, πουλούν τους χρεωμένους σε Έλληνες, σε δουλεμπόρους.

      700 π.Χ. και 2023μ.Χ... τι σύμπτωσις!!

      Σήμερα οι Έλληνες ισχυροί και πλούσιοι ως άλλοι Έβραίοι, πράττουν το ίδιο με εκείνους τους ομοεθνείς μας προγενέστερους δουλεμπόρους που αγοράζουν μαζί με τους ξένους δια της αρπαγής σπίτια, χωράφια και οικόπεδα αφού πρώτα χρεωκοπήσανε τους Έλληνες.

      Άξιον προσοχής είναι και τούτο...Εκείνοι οι Εβραίοι πουλούσανε τους ομοεθνείς φτωχούς στους δουλέμπορους για να τους αρπάξουν την περιουσία τους.
     Οι σημερινοί Έλληνες ισχυροί και πλούσιοι που κυβερνούν τον τόπο, πουλούν και την πατρίδα ωσάν να ήταν δική τους...
     Σημεία των καιρών?  Ίσως...
 
     Ευχαριστώ
Μιχαήλ Σταυρίδης

       Υ.Γ  
       Σήμερα βρισκόμαστε στην αρχή του πολέμου των Σοδόμων και Γομόρων εναντίον της ανθρώπινης ηθικής. Η Έλλάδα που λέει ότι είναι χώρα ορθόδοξη { είναι άραγε? }... Οι Έλληνες εδώ και χρόνια λόγω της μεγάλης συμφεροντολογίας που τους διακρίνει,ψηφίζουν δυστυχώς αλλότριους Έλληνες ή και Έλληνες το γένος που δεν διαφέρουν καθόλου από εκείνους των Σοδόμων και Γομόρων και περιμένουν να γίνει κάτι καλό στην Έλλάδα. Δυστυχώς όμως πυρ μας περιμένει και αυτοί που το γνωρίζουν { κληρικοί }, σιωπούν. 
Σημεία των καιρών? Ίσως..,
     Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και την προχριστιανική ακόμη περίοδο όταν το ιερατείο χώλαινε λόγω ηθικής καταπτώσεως, χώλαινε και η κοσμική εξουσία. Τώρα συμβαίνει το ίδιο και στις χριστιανικές χώρες. Ο κλήρος ορθοδόξων και αιρετικών χωλαίνει χειρότερα από τους ειδωλολάτρες γι' αυτό και η πολιτεία πάει στραβά και ανάποδα και ακόμη χειρότερα!!!!