Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟ «ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ «ΚΑΛΑ » ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ!!!»



Ανοιχτή επιστολή προς τον μητροπολίτη Θεόκλητο 

Ανοιχτή επιστολή προς τον μητροπολίτη Θεόκλητο «Πολύ λυπητερό που όλοι σας θέλετε να τα έχετε «καλά » με όλους και με τους εχθρούς του Κυρίου μας!!!»


Πατέρα θεόκλητε κοιτάξτε γύρω σας, όλα καταρρέουν θρησκεία πατρίδα οικογένεια παιδεία!!! Αφυπνιστείτε επιτέλους και δείτε το χάος της χώρας μας!! Όχι μόνο εσείς όλοι οι μητροπολίτες. Δεν υπάρχει δικαιολογία » δεν ήξερα» σας τα γράφουμε σας τα λέμε και το χειρότερο υπεγράφησαν στην Κρήτη όλα όσα ακυρώνουν τους κανόνες των Αγίων μας. Κάθε τόσο βγαίνετε στο Σκάι και διαμαρτύρεστε  μια για την ΔΕΗ μια για το Μακεδονικό….. Για την ορθοδοξία μας θα σας πιάσει ποτέ πόνος;;;

Είναι πολύ άσχημο και θα έλεγα και άνανδρο αυτό που κάνετε. Απο την μία σε καθε γιορτή Αγίου μας κηρύττετε τον βίο του και την ομολογία πίστης του και από την άλλη πάτε κόντρα σε όλο αυτό διώκοντας τον πατέρα Παΐσιο. Πάντως ενα βραβείο ηθοποιίας αξίζει σε ολους εσάς τους ιερείς που δεχτήκατε να χειροτονηθείτε και να λάβετε καθήκοντα ιερέων με τη χάρη του Αγίου  πνεύματος  και οφείλατε να κρατήσετε την παρακαταθήκη όπως ακριβώς έπρεπε!!!! Κρίμα που δεν ενημερώνετε τους πιστούς σας, που δεν τους λέτε την αλήθεια, κρίμα που ενας Παΐσιος διώκεται για τον Χριστό και εσείς αντί να τον υποστηρίζετε τον στέλνετε εξώδικα!!! Κ. Θεόκλητε λυπούμαστε όλοι εμείς που ξέρουμε την κατάσταση του μοναστηριού τα έσοδα, τα έξοδα, τα παλαιά, τα νέα και το πόσο συνεισφέρατε ως μητρόπολη…… Λυπούμαστε λοιπόν για όλη την κατάσταση και προσευχόμαστε στο Θεό όχι μόνο να σας φωτίσει αλλά να σας λυπηθεί και να σας δώσει μετάνοια γιατί πολύ φοβάμαι πως δεν έχετε σκοπό να ξεσηκωθείτε όπως είχε ξεσηκωθεί ο λέοντας τότε πατήρ Αυγουστίνος!!!  Αλήθεια πάτερ θεόκλητε δεν λαχταράει καθόλου η καρδιά σας να υπηρετήσετε τον Κύριο μας «σωστά» χωρις τους αιρετικούς που μας μολύνουν την ορθοδοξία μας;; Όπως ο προκάτοχος σας ο πάτερ Αυγουστίνος δεν θα επέτρεπε να γινόταν αυτά!!   Και αν ο Βαρθολομαίος είναι αυτός που σας κρατάει στο χέρι με το μισθό σας να απαλλαγείτε απο αυτόν!!! Γιατί στην ουσία υπηρετείτε το χρήμα τον Βαρθολομαίο που ασκεί πίεση σε όλους εσάς για να μην έχετε άποψη για τα καμώματά του και όσο κανένας σας δεν τον σταματά εξαιτίας σας θα βρεθούν άνθρωποι στον γκρεμό!!!
Μονο που ξέρετε τι πιστεύω; Πιστεύω πως ο Θεός θα σώσει αυτούς που δεν γνωρίζουν, που δεν είχαν ενημερωθεί απο τον πνευματικό τους την σοβαρότητα της κατάστασης το τι ψηφίστηκε στη Κρήτη, τι σημαίνει να κοινωνάς με την αίρεση, θα δώσει έλεος σε όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν το τι υποστηρίζετε ολα αυτά τα χρόνια της ιεραρχίας σας και δεν εννοώ μόνο εσάς εννοώ όλους όσους δεν μιλάνε για την παναίρεση του Οικουμενισμού.
Η ευθύνη θα ειναι όλων σας  γιατί λίγοι πατέρες έκαναν διακοπή κοινωνίας και αποτειχίστηκαν απο την αίρεση του Οικουμενισμού!! Επίσκοπος κανένας!! Πολύ λυπητερό που όλοι σας θέλετε να τα έχετε «καλά » με όλους και με τους εχθρούς του Κυρίου μας!!!
Γιατί δεν γίνεται να τα έχεις καλά με τον Άγιο Γρηγόριο να του κάνεις θεία λειτουργία και απο την άλλη  να διώκεις κάποιον που απλά ακολουθεί τον δρόμο του  Αγίου!!! Του Αγίου Γρηγόριου του Παλαμά!! Εμείς που προσευχόμαστε στο μικρό μας μοναστηράκι προσευχόμαστε στον Άγιο να μας δίνει δύναμη και κουράγιο να είμαστε αντάξιοι Αυτού και να μας βοηθήσει με την χάρη του να κάνουμε τον αγώνα κατά της αίρεσης όπως και ο ίδιος του! Λοιπόν πάτερ θεόκλητε πιστεύετε πως ο Άγιος θα σας επιτρέψει να πάρετε το μοναστήρι που του ανήκει στην ουσία εφόσον έχει το όνομα του  και να λειτουργήσετε;; Ζυγίστε καλά τα πράγματα πάτερ Θεόκλητε αυτα είναι σοβαρά!!  Με τον Θεό δεν παίζουμε.
Λοιπόν εμείς θα κάνουμε υπακοή στους αγίους, υπακοή στο Κύριο μας στην Παναγία μας και εσείς στέλνετε εξώδικα για να «συνετίσετε» τον πάτερ Παΐσιο που κάνει το αυτονόητο!!! Αναλογιστείτε όμως πόσο σοβαρά είναι αυτά που σας γράφει ο πάτερ Παΐσιος. Σαν πρώην μητροπολίτης του θα έπρεπε να ξέρατε τον Αγώνα που κάνει στα πνευματικά του όπως ο πάτερ Αυγουστίνος πάντα ήξερε την πνευματική κατάσταση των παιδιών του, και τότε θα ξέρατε από μόνος σας πως ο πάτερ χωρίς νηστεία και προσευχή δεν παίρνει αποφάσεις!! Καταλάβετε επιτέλους πως δεν έχει τίποτα  μαζί σας, οι αποφάσεις του παίρνονται πάντα με πληροφορία μεσα από την προσευχή του. Δεν ξερω αν σας λεει κάτι αυτό αλλα σίγουρα θα έπρεπε!!! Μην εναντιώνεστε στον αγώνα που κάνουμε στο μοναστήρι μας γιατί εναντιώνεστε πρώτα στον Κύριο μας μετά στον Άγιο Γρηγόριο και ύστερα σε όλους τους αγίους και τις αγίες που εναντιώθηκαν σε καιρό αιρέσεως, μαρτύρησαν και  αγίασαν!!! Αυτά τα παραδείγματα έχουμε με αυτά πρέπει να συνεχιστεί η παράδοση της εκκλησίας μας αλλά όσο δεν εναντιώνεστε στα θεματα της πίστεως σίγουρα θα έχουμε  αποτελέσματα αντίθετα με  αυτά των  Αγίων μας.
Και όπως  λέει και ο στρατηγός Μακρυγιάννης :
Αν δεν υπάρχει σε εσάς αρετή υπάρχει η  δικαιοσύνη του μεγάλου Θεού του αληθινού Βασιλέα!
Καλή σας μετάνοια με εν Χριστώ αγάπη
ΥΓ σαν αρχίζει ο Θεός να σας  δίνει δίγματα για να μετανοήσετε…. σας παύουν απο δημόσιους υπαλλήλους….. και αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.