Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η Σελίν Ντιόν εγκαινίασε κολεξιόν με παιδικά ρούχα για το ουδέτερο φύλο;






«Ο λόγος για τον οποίον η κακία δύσκολα ξερριζώνεται από την ψυχή, είναι ότι κανείς δεν φροντίζει με επιμέλεια για τα παιδιά του, κανείς δεν διαλέγεται μαζί τους για την αγνότητα, κανείς για την σεμνότητα, κανείς για την καταφρόνηση των χρημάτων και της δόξας, κανείς για τις θείες εντολές που περιέχονται μέσα στην Αγ. Γραφή» (Περί κενοδοξίας και ανατροφής των τέκνων, 17, ΕΠΕ 30, 638)


Η Σελίν Ντιόν εγκαινίασε κολεξιόν με παιδικά ρούχα για το ουδέτερο φύλο (φωτό)

katanixis.grΑυτή είναι η νέα εποχή! Χρησιμοποιεί τα θεάματα και δημιουργεί "αστέρες", ώστε να τους επιστρατεύει όταν χρειαστεί.
Πέρα από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, το είδος της μουσικής που μπορεί κάποιος να ακούει, το αν παρακολουθεί σινεμά ή τηλεόραση, όλοι ανεξαιρέτως οι τηλεαστέρες είναι στη διάθεση των σκοπών της νέας εποχής. Η είδηση που ακολουθεί αποτελεί άλλη μια θλιβερή επιβεβαίωση.
Η οικογένεια πρέπει να αποδομηθεί, ο μπαμπάς ή μαμά το αγόρι και το κορίτσι αμφισβητούνται σαν έννοιες, οπότε "πρόθυμα" δημιουργήματα της νέας εποχής, στηρίζουν την επιχειρούμενη εκστρατεία.

Καλή μετάνοια
Η Σελίν Ντιόν εγκαινίασε κολεξιόν με παιδικά ρούχα για το ουδέτερο φύλο - CELINUNUNU

Με αυτή την απελευθερωμένη κολεξιόν η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια θέλει να ενθαρρύνει και τους γονείς και τα παιδιά να ξεφύγουν από τα τυπικά κλισέ των παιδικών ενδυμάτων και να σκέφτονται έξω από τη νοοτροπία των ροζ-για-κορίτσια και των μπλε-για-αγόρια.
Η Σελίν Ντιόν αποφάσισε να μεταδώσει την αγάπη της για τη μόδα στην επόμενη γενιά. Η 50χρονη  κομψή τραγουδίστρια συνεργάστηκε με την εταιρία NUNUNU για να δημιουργήσει την δική της σειρά παιδικών ρούχων η οποία περιέχει πάνω από 70 στυλ που δεν βασίζονται σε στερεότυπα και απευθύνεται σε παιδιά από 0 έως 14 ετών.
Η Σελίν Ντιόν με τους γιους της
Η παιδική κολεξιόν που εγκαινιάστηκε την Τρίτη απευθύνεται σε παιδιά ουδέτερου φύλου. Η Σελίν Ντιόν σε συνεργασία με τις ιδρύτριες της εταιρείας, Ίρις Άντλερ και Τάλι Μίλχμπεργκ, δημιούργησαν μια καινούργια σειρά ρούχων που θα ονομάζεται CELINUNUNU.
“Πάντα λάτρευα την NUNUNU και αυτό που αντιπροσωπεύει. Η συνεργασία με την Ίρις και την Τάλι για να ενθαρρύνουμε τον διάλογο για την ισότητα και τις δυνατότητες έχει πολύ ουσιαστικό νόημα”, ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια.
"Η σειρά CELINUNUNU δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να επιλέξουν μακριά από τα στερεότυπα και τους κανόνες ώστε να μπορούν να βγάλουν από μέσα τους τις δικές τους προτιμήσεις και τα δικά τους γούστα. Τα βοηθάμε να αισθάνονται ελεύθερά, δημιουργικά, γεμάτα έμπνευση, σεβαστά το ένα στο άλλο και ευτυχισμένα στον κόσμο", συμπλήρωσε.
Με αυτή την απελευθερωμένη κολεξιόν η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια θέλει να ενθαρρύνει και τους γονείς και τα παιδιά να ξεφύγουν από τα τυπικά κλισέ των παιδικών ενδυμάτων και να σκέφτονται έξω από τη νοοτροπία των ροζ-για-κορίτσια και των μπλε-για-αγόρια.