Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

(31 Μαρτίου 2011) Αγανάκτηση κατα του νέου νομοσχεδίου με το οποίο φασιστικά και δικτατορικά αφαιρούν, αν δεν δηλώσει διαφορετικά στον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, τα όργανα απο κάποιον πάσχοντα που αποκαλούν εγκεφαλικά νεκρό

Ο κ.Νικόλαος Σωτηρόπουλος, χθες στην εκπομπή του έγκριτου δημοσιογράφου κ.Γεωργίου Ζερβού, μίλησε για τον δικτατορικό τρόπο με τον οποίο μας κυβερνούν

Στην αρχή, του αποσπάσματος που παραθέτουμε απο την χθεσινή εκπομπή (31 Μαρτίου 2011) «Ραντεβού με την Επικαιρότητα», ο έγκριτος και θαραλλέος δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Ζερβός, εναντιώνεται με δίκαιη αγανάκτηση κατα του νέου νομοσχεδίου με το οποίο φασιστικά και δικτατορικά αφαιρούν, αν δεν δηλώσει διαφορετικά στον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, τα όργανα απο κάποιον πάσχοντα που αποκαλούν εγκεφαλικά νεκρό. Όμως η αφαίρεση των οργάνων δεν γίνεται απο νεκρό σώμα αλλά απο ετοιμοθάνατο και αυτό είναι εγκληματικό και απάνθρωπο.
Στην συνέχεια ο καλεσμένος της εκπομπής, κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος (στο 3:48 λεπτό) λαμβάνει τον λόγο και με αγανάκτηση τονίζει ότι δεν έχουμε δημοκρατία αλλά δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα, κλάσμα δημοκρατίας. (Σχετική είναι πρόσφατη επιστολή του Κλάσμα δημοκρατίας καὶ ὁλόκληρη δημοκρατία )
Ο κ.Σωτηρόπουλος φαίνεται κάπως καταβεβλημένος και γι’ αυτό παρακαλούμε τους αναγνώστες να κάνουν προσευχή συνεχώς ώστε ο Θεός να του δίνει δύναμη και υγεία και κάθε φωτισμό.
Παρακαλούμε όποιοι αναγνώστες μας, γνωρίζουν ότι θα ομιλεί ο κ.Σωτηρόπουλος σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, να μας ειδοποιούν ώστε να το ανακοινώνουμε απο το ιστολόγιο μας.
 
Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο της σελίδας «Ἁγκαλιά της Παναγίας», κ.Αντώνη,που έγραψε αυτό το κομμάτι. Τον παρακαλέσαμε να γράφει ολόκληρες τις εκπομπές που θα έχουν μέσα τον κ.Νικόλαο Σωτηρόπουλο, αλλά δεν ισχύει η παράκληση αφού μας πληροφόρησε ότι ήδη τις γράφει. Τον ευχαριστούμε πολύ για την μέριμνα του αυτή και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Ευχαριστούμε πολύ και τον αξιότιμο και πολύ έγκριτο δημοσιογράφο κ.Γεώργιο Ζερβό που κάλεσε στην εκπομπή του, τον κ.Νικόλαο Σωτηρόπουλο και ενίσχυσε τους πιστούς.