Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Κωνσταντίνος Καρακατσάνης, σε καμιά περίπτωση, είναι λογικό λάθος πιστέψτε με, το να πούμε ότι ο εγκεφαλικά ασθενής είναι ένας αποκεφαλισμένος ασθενής!

Κωνσταντίνος Καρακατσάνης - ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ημερίδα 20/4/13



«Συγχωρήστε με που επιμένω αλλά είναι υποτιθέμενο επιχείρημα και μερικών ιατρών και δυστυχώς, συγχωρήστε με που θα το πω, και θεολόγων, που λένε αυτό που σας είπα πριν. Λέει ότι έχουμε ένα νεκρό ασθενή με ζωντανό σώμα ή θα ακούσετε μα λένε (ότι) ο εγκεφαλικά νεκρός ασθενής μοιάζει λέει με αποκεφαλισμένο πτώμα! (…)αλλά σε καμιά περίπτωση, είναι λογικό λάθος πιστέψτε με, το να πούμε ότι ο εγκεφαλικά ασθενής είναι ένας αποκεφαλισμένος ασθενής!» (43:38)


«Μπορεί όμως σε κάποιες περιπτώσεις να δούμε ότι δεν προλάβαμε και νεκρώθηκε ο εγκέφαλος. Άρχισε ο εγκέφαλος να αυτολύεται, να αποσυντίθεται. Αυτός ο άνθρωπος που έχουμε μπροστά μας, πρώτον, δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεύτερον, αν πάρουμε ένα πριόνι και του κόψουμε το πόδι δεν πονάει, γιατί, πονάμε με τον εγκέφαλο, το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, τρίτον, δεν έχει καμία ελπίδα να επανέλθει, έχει τελειώσει.
 Είναι σαν έναν άνθρωπο που είναι αποκεφαλισμένος και με μηχανήματα συντηρούν το σώμα του»
 (Μεσογαίας Νικόλαος) 
ΠΗΓΗ