Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Μετά από εγκεφαλική αιμορραγία...

ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!
Επειδή η οικογένεια του 50χρονου που νοσηλεύονταν κλινικά νεκρός (μετά από εγκεφαλική αιμορραγία στο Νοσοκομείο Σερρών) ήταν αυτή που πήρε την γενναία απόφαση… θα πρέπει έκαστο μέλος της να μετανοήσει! "ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΙΣΟΝ ΦΟΝΟΣ...  
ΟΙ ΟΡΟΙ "ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ" ΚΑΙ "ΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ... ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ! ΠΩ ΠΩ ΑΠΑΤΗ! "με τον θάνατό τους δώρισαν νέα ζωή σε ασθενείς"!!! ΠΩ ΠΩ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ!
.                                                                          .




Σέρρες – Δωρεά οργάνων από 51χρονο άντρα
Αερογέφυρα ζωής στήθηκε από τις Σέρρες προς την Θεσσαλονίκη και την Γερμανία. Συνάνθρωποί μας θα μπορέσουν και πάλι να χαμογελάσουν χάρη στη δωρεά οργάνων.
Η οικογένεια ενός 50χρονου που νοσηλεύονταν κλινικά νεκρός μετά από εγκεφαλική αιμορραγία στο Νοσοκομείο Σερρών ήταν αυτή που πήρε την γενναία απόφαση. Αερογέφυρα ζωής στήθηκε από Σέρρες στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και σε νοσοκομείο στη Γερμανία για να μεταφερθούν τα όργανα του 50χρονου
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε  με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να είναι συγκινημένοι μπροστά στην μεγάλη πράξη προσφοράς.

Η Ελλάδα είναι σταθερά στις τελευταίες θέσεις της Ε.Ε. στη δωρεά οργάνων, με τον αριθμό όσων με τον θάνατό τους δώρισαν νέα ζωή σε ασθενείς, να κυμαίνεται την τελευταία πενταετία από 3,5 έως 6 ανά εκατομμύριο πληθυσμού και τον αριθμό των μεταμοσχεύσεων από πτωματικούς δότες να ήταν την καλύτερη χρονιά κατά την τελευταία πενταετία 147.