Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Θα πρεπει ολοι να ειμαστε ενημεροι για να μπορουμε να αντιμετωπισουμε αυριο τυχον νεους νομους και κανονες πανω στο θεμα δωρεας οργανων....


Ποσο κοστίζουν στην Μαύρη αγορά τα 

όργανα μας ;


Οι τιμές των οργάνων μας στην μαυρη αγορά μπορεί να σας εκπλήξουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μερικά μέρη του σώματος αξίζουν ένα μεγαλο ποσό χρημάτων, ενώ άλλα εχουν μια πολύ χαμηλότερη τιμή από ό, τι πιθανώς θα μαντέψατε.
Αν έχετε διαβάσει τις αληθινές ιστορίες των ανθρώπων των οποίων τα όργανα έχουν κλαπεί, γνωρίζετε ότι τα όργανα δεν είναι τα μόνα ανθρώπινα μέρη που εχουν ζητηση. Τα πάντα από την τρίχα μέχρι το δέρμα έχουν μια τιμή και είναι διαθέσιμα χωρίς να περιμένετε σε μια λίστα δωρητών – εφ ‘όσον είστε πρόθυμοι να σπάσετε το νόμο και να αναλάβετε τον κίνδυνο φυλάκισης..και εχετε και τα αναλογα χρηματα ..

Λόγω της δυσκολίας να φτάσουμε στην κορυφη της ισχύουσας λίστας μεταμόσχευσης οργάνων εγκαίρως, εκτιμάται ότι το 10% όλων των οργάνων και ιστών που χρησιμοποιούνται στις χειρουργικές επεμβάσεις προέρχονται από τη μαύρη αγορά. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι το Ιράν είναι το μόνο έθνος στη γη όπου είναι στην πραγματικότητα ειναι νόμιμο να αγοράζεις, να πωλείς και να εμπορεύεσαι όργανα.
Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν προς τη Μαύρη Αγορά, επειδή το 50% των ασθενών που περιμένουν δεν λαμβάνουν την αναγκαία μεταμόσχευση οργάνων εγκαίρως. Ωστόσο, η ζήτηση οργάνων στη Μαύρη Αγορά οδήγησε επίσης σε παράνομες επιχειρήσεις όπως η συλλογή οργάνων σε παιδιά στο Μεξικό. Λοιπόν, ποια είναι τα όργανα μας και ποσο αξίζουν στη Μαύρη Αγορά;
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε!
Νεφροί – 200.000 δολάρια
Οι νεφροί είναι μακράν το πιο δημοφιλές όργανο στη μαύρη αγορά. Στην πραγματικότητα, ένα εκπληκτικό 75% του εμπορίου οργάνων περιλαμβάνει την πώληση νεφρών. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβά πράγματα που αγοράζονται παράνομα. Κοστιζουν περίπου 200.000 δολάρια, οι περισσότεροι άνθρωποι που χρειάζονται μεταμόσχευση νεφρού λόγω ιατρικών προβλημάτων, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης, δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ενα τοσο μεγαλο ποσο.
Δυστυχώς, λιγότερο από το ένα τρίτο των Αμερικανών ασθενών στην λίστα αναμονής των νεφρών θα πάρει μια νόμιμη ευκαιρία για να σώσει τη ζωή του. Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το κόστος αυτών των οργάνων είναι πολύ χαμηλότερο στην Κίνα και την Ινδία, όπου κυμαίνονται από $ 15.000 έως $ 62.000…η μαυρη αγορα λοιπον διαφερει απο χωρα σε χωρα και σε τιμες !!!
Ήπαρ – 157.000 δολάρια
Η ασθένεια του ήπατος αφαιρει στην Αμερικη περισσότερες από 31.000 ζωές ετησίως. Η αναμονή για μεταμόσχευση συχνά διαρκεί πολύ και το κόστος αυτής της χειρουργικής επέμβασης είναι επίσης πολύ απαγορευτικό για πολλούς ασθενείς. Η στροφή προς τη μαύρη αγορά καθιστά φθηνότερη και ευκολότερη την εύρεση ενός ήπατος αντικατάστασης. Αν μπορουσατε να πουλησετε το συκώτι σας σήμερα, θα κερδιζατε περισσότερα από $ 157.000…..ολα αυτα βεβαια σε μια κοινωνια που μετραει τα παντα με το κερδος ..και το τι ειναι πραγματικα κερδος ειναι μια αλλη ιστορια που δεν θελουν να μας εκπαιδευσουν!
Εάν το ήπαρ σας είναι υγιές, μπορείτε να ζήσετε χωρίς μέρος αυτού. Η εύρεση ενός αγοραστή στην μαυρη αγορα, ο οποίος θα πληρώσει μια αμοιβή για μερικό ήπαρ μπορεί να είναι πολυ δύσκολη και ειναι σιγουρα παρανομη.
Καρδιά – 119.000 δολάρια
Αν είσαι σαν το Tin Man από το The Wizard of Oz και χρειάζεσαι μια νέα καρδιά για να μείνεις ζωντανός, ίσως βρισκεσαι στον πειρασμό να στραφείς στην Μαύρη Αγορά. Οι νόμιμες δωρεές καρδιών απαιτούν 997.700 δολάρια, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εκτιμώμενης αμοιβής των 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων που σχετίζεται με τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν διαθέσιμα 1,2 εκατομμύρια δολάρια για να σώσουν τη ζωή τους και η Μαύρη Αγορά κάνει τη διαδικασία πολύ πιο προσιτή. Κάθε παράνομα ληφθείσα καρδιά αξίζει $ 119.000, γεγονός που καθιστά την τιμή μιας νομικής καρδιάς σαν το πραγματικό έγκλημα…. εδω θελει λιγη σκεψη …το νομιμο κοστιζει 1,2 εκατομυρια και το παρανομο 119.000…ποιος πραγματικα λοιπον στηριζει την μαυρη αγορα οργανων ;
Κερατοειδης 24.000 δολαρια ..
Η βλάβη του κερατοειδούς μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση, οπότε δεν είναι περίεργο ότι αυτό το μέρος του σώματος είναι πολύτιμο.Οι άνθρωποι μπορούν να βλάψουν μόνιμα την όρασή τους από μια μακρά λίστα φαινομενικά αβλαβών πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης και μιας ματιάς σε μια ηλιακή έκλειψη χωρίς την κατάλληλη προστασία των ματιών. Όπως πάντα, η Μαύρη Αγορά έχει φροντισει για να καλύψει αυτή την ανάγκη.
Ο Κερατοειδης αξίζει $ 24.400 μέσω της Μαύρης Αγοράς, η οποία περιλαμβάνει και την εμφύτευσή τους. Με άλλα λόγια, εάν κάποιος πουλάει τους κερατοειδείς σας αφού πεθάνετε, δεν πρόκειται να βγαλει αρκετά χρήματα…. κεσατια δηλαδη αν ασχοληθεις με αυτο το οργανο!!…Λιγο μαυρο χιουμορ σε αυτο το αρθρο ειναι αναγκαστικο να μας κανει να συνεχισουμε και να μην το σβησουμε!
Μυελός των οστών – 23.000 δολάρια ανά γραμμάριο
Η δωρεά ενός γραμμαρίου μυελού των οστών είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να κερδισεις παράνομα $ 23.000 από τη Μαύρη Αγορά. Εάν η διαδικασία γίνει σωστά, θα νοιωσετε λίγο έως κανένα πόνο, αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικές παρενέργειες μετά το γεγονός. Δυστυχώς, είναι νόμιμο να δωρίσετε μυελό αίματος,αλλα όχι να το πουλήσετε, αν και είναι ένα από τα πιο πολύτιμα μέρη του ανθρώπινου σώματος.
Για να δουμε το κόστος της μαύρης αγοράς του μυελού των οστών σε μια αλλη προοπτική, ένα γραμμάριο κοκαΐνης κοστιζει μόνο $ 150, και η αξία του δρόμου για την ηρωίνη είναι $ 200 ανά γραμμάριο. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πολύ καλύτερη παράνομη ζωή από ό, τι ένας έμπορος ναρκωτικών πωλώντας τον μυελό των οστών τους…. Βεβαια επειδη ως γνωστον το Κρατος εχει φροντισει να ειναι αυτο που πρωτα θα εχει τον πρωτο λογο σε οτι εχει να κανει σχεση με αξια σε θεωρει παρανομο αν το κανεις … αλλα αν το σκεφθεις σε βαθος θα κατανοησεις οτι με αυτο τον τροπο παλι το συστημα υποστηριζει την μαυρη αγορα ..! Δεν γνωριζω με ποιο συστημα ελεγχεται η διαδικασια δωρεας μυελου τον οστων και αν υπαρχει εκει ανθρωπος απο το κρατος που ελεγχει αν ο γιατρος πηρε ενα γραμμαριο η 1,3 γραμμαρια, σε αντιθεση με το θεμα ελεγχου στα ναρκωτικα πχ ……χρησιμοποιηστε την φαντασια σας !!
Αυγά – 12.400 δολάρια
Το αμερικανικό δίκαιο καθιστά νόμιμο να πωλεί και να αγοράζει ενας ανθρωπος ανθρώπινα αυγά, αλλά τα συναφή έξοδα μπορεί να το θέσουν αυτό δυσκολο για μερικούς ανθρώπους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μαύρη Αγορά προχωρά στη μείωση του κόστους εξαλείφοντας τα τέλη νοσηλείας. Είναι δυνατό να πωληθουν αρκετά αυγά για έναν κύκλο IVF (in vitro γονιμοποίηση) για $ 12.400.
Εν τω μεταξύ, οι νόμιμοι δωρητές συχνά αποζημιώνονται με μόνο 8.000 δολάρια για την ίδια διαδικασία, και αυτά τα χρήματα θεωρούνται ως φορολογητέο εισόδημα. Δεν είναι λοιπον περίεργο που κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να πουλήσουν στην Μαύρη Αγορά.
Και βεβαια δεν ειναι καθολου κακο να σκεφτεις οτι ολα αυτα για να συμβουν χρειαζονται γιατρους … επιστημονες που τα στηριζουν … αρα παλι με καποιο τροπο το συστημα εντεχνα οδηγει πολλους στην μαυρη αγορα .!
Οστά και Λιπαντικά – Μέχρι Λίγα Χιλιάδες Δολάρια
Φαίνεται δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά ακόμη και τα αδιάσπαστα ανθρώπινα οστά πωλούνται στη Μαύρη Αγορά. Τα λιπαντικά είναι ένα άλλο στοιχείο που είναι σε ζήτηση. Τα οστά και οι σύνδεσμοι πηγαίνουν για περίπου την ίδια τιμή, αν και αυτό ποικίλλει ανάλογα με το ακριβές μέρος που πρέπει να προσφέρετε. Τα οστά και οι σύνδεσμοι με την υψηλότερη αξία κοστιζουν μερικές χιλιάδες δολάρια.
Θυμησου ενα προσφατο γεγονος οπου συνελαβαν μια ομαδα που εκλεβε πτωματα … !!
Στεφανιαία αρτηρία – 1.525 δολάρια
Οι Καρδιακές παθήσεις είναι μια από τις πιο κοινές ασθένειες που μπορεί να αναπτύξει κάποιος. Υπάρχουν πολλές χειρουργικές επεμβάσεις που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν αυτό το θέμα, που κυμαίνονται από μια στεφανιαία παράκαμψη μεχρι μια μεταμόσχευση καρδιάς. Παρόλο που δεν έχουν γίνει μεταμοσχεύσεις στεφανιαίας αρτηρίας, υπάρχει ακόμα κάποια ζήτηση για αυτό το συγκεκριμένο τμήμα του σώματος. Στην πραγματικότητα, η πώληση αυτής της αρτηρίας μπορεί να φέρει κερδος κατά μέσο όρο $ 1.525.
Μικρό έντερο – $ 2.519
Οι μεταμοσχεύσεις μικρού εντέρου είναι μια σπάνια και πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή για επιβίωση σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτή η διαδικασία προσφέρεται συνήθως σε άτομα που έχουν απομακρύνει ένα πολύ λεπτό έντερο ή που πάσχουν από εντερική αποτυχία. Όπως συμβαίνει με κάθε άλλο ανθρώπινο όργανο ή μέρος του σώματος, είναι δυνατό να πωλείται και να αγοράζεται ένα λεπτό έντερο στη μαύρη αγορά.
Η εκτιμώμενη τιμή στο δρόμο είναι $ 2.519. Για σύγκριση, το να πάρει καποιος ένα νέο έντερο μέσω νομικών μέσων θα κοστίσει έως και 1,5 εκατομμύρια δολάρια, αν και αυτό καλύπτει επίσης το ακριβό κόστος της χειρουργικής επέμβασης μεταμόσχευσης.
Μην λεμε τα ιδια για το ποιος στηριζει πραγματικα την μαυρη αγορα …στο τελος ολου του αρθρου θα κανουμε μια μικρη αναλυση για το πως μπορουν να δημιουργησουν ενα τεραστιο στοκ απο ανταλλακτικα !
Κρανίο με δόντια – $ 1.200
Σε πολλές περιπτώσεις, τα αντικείμενα που αγοράζονται μέσω της Μαύρης Αγοράς δεν χρησιμοποιούνται για ανθρώπινη μεταμόσχευση. Αντ ‘αυτού, τα μέρη του σώματος όπως η σπλήνα, η χοληδόχος κύστη και ο ώμος είναι πιο πιθανό να καταλήξουν στα χέρια ενός ιατρικού ερευνητή ή κάποιου που συλλέγει περίεργα αντικειμενα. Ένα ανθρώπινο κρανίο που περιέχει ακόμα όλα τα δόντια του χρησιμεύει ως ένα πρωταρχικό παράδειγμα.
Επί του παρόντος, οι άνθρωποι που διαθέτουν ένα από αυτά τα επιθυμητά αντικείμενα μπορούν να το πουλήσουν στη μαύρη αγορά για $ 1.200.
Σπλήνα – 508 δολάρια
Οι μεταμοσχεύσεις σπλήνας έχουν διεξαχθεί με επιτυχία σε τρωκτικά, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος πριν να γίνει μια κοινή χειρουργική επέμβαση στον άνθρωπο. Είναι ενδιαφέρον ότι τουλάχιστον ένα άτομο έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού για να δράσει στη θέση της σπλήνας. Οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν χωρίς τη σπλήνα τους, αλλά αυτό δεν είναι ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, διότι αυτό το όργανο εκτελεί πολλές λειτουργίες, όπως η υποβοήθηση του ανοσοποιητικού συστήματος με το φιλτράρισμα του αίματος.
Μέχρι τη στιγμή που οι ανθρώπινες μεταμοσχεύσεις σπλήνας γίνουν πραγματικότητα, η Μαύρη Αγορά είναι πιθανό να έχει αρκετές διαθέσιμες. Αυτή τη στιγμή, ένας έμπορος στην μαυρη αγορα θα αγοράσει μια σπλήνα για $ 508. Η τιμή αυτή βεβαίως θα αυξηθεί όταν οι χειρουργοί αρχίσουν να προσφέρουν μεταμοσχεύσεις σπλήνας.
Scalp – 600 δολάρια
Το 2015, οι χειρουργοί στο Χιούστον πραγματοποίησαν την πρώτη μεταμόσχευση του τριχωτού της κεφαλής στον κόσμο. Αυτό θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε μεταμοσχεύματα του τριχωτού της κεφαλής που επιλύουν έναν μακρύ κατάλογο προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της φαλάκρας των αρσενικών . Η Μαύρη Αγορά έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεματοποίηση σε κρανία για όσους μπορεί να τις χρειάστουν. Επί του παρόντος, το τριχωτό της κεφαλής αξίζει μόλις πάνω από $ 600, καθιστώντας το ένα από τα πιο προσιτά μέρη του σώματος που διατίθενται μέσω του παράνομου εμπορίου στην μαυρη αγορα.
Χολη – 1.200 δολάρια
Η χειρουργική επέμβαση στη χοληδόχο κύστη είναι μια βασική επιλογή για το 10% των Αμερικανών που υποφέρουν από χολόλιθους. Ωστόσο, είναι πολύ ασυνήθιστο να αντικατασταθεί η χοληδόχο κύστη αφού αφαιρεθεί. Στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει συνήθως μόνο κατά τη διάρκεια μεταμόσχευσης ήπατος, όταν η νέα χοληδόχος κύστη προσαρτηθεί στο δωρεμένο συκώτι. Παρ ‘όλα αυτά, είναι ακόμα δυνατό να πουλήσεις μια υγιή χοληδόχο κύστη στη μαύρη αγορά για περισσότερα από 1.200 δολάρια.
Στομάχι – 500 δολαρια
Πιστέψτε το ή όχι, δεν χρειάζεστε ένα πλήρες στομάχι για να χωνέψετε τα τρόφιμα. Σε μερικές περιπτώσεις, όμως, το πεπτικό σύστημα γίνεται τόσο κατεστραμμένο ώστε ένα νέο στομάχι γίνεται μια κρίσιμη ανάγκη. Σε μία από αυτές τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, μια γυναίκα της Γεωργίας είχε μια πολυεπιστημονική μεταμόσχευση που περιελάμβανε ένα στομάχι, συκώτι, σπλήνα, πάγκρεας και αντικαταστάσεις για το μικρό και παχύ έντερο της.
Η Μαύρη Αγορά αναγνωρίζει ότι υπάρχει η περιστασιακή ανάγκη για στομάχι, αλλά η σπανιότητα αυτού του μεταμοσχεύματος διατηρεί την αξία χαμηλή σε λίγο πάνω από 500 δολαρια.
Ώμος – 500 δολαρια
Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ώμου λαμβάνουν μια μεταλλική σφαίρα για να αντικαταστήσουν το χαλασμένο κοκαλο τους. Τι θα συμβεί αν ήταν δυνατόν να αποκτήσουμε ένα πραγματικό ανθρώπινο ωμο από άλλο άτομο; Παραμένει να δούμε αν οι χειρουργοί θα το θεωρούσαν ως βιώσιμη επιλογή αντικατάστασης. Αν όμως εκείνη η ημέρα έρθει, η Μαύρη Αγορά έχει κάποιους ώμους για να πουλήσει. Η τρέχουσα αξία ενός ανθρώπινου ώμου είναι $ 500.
Αίμα – 337 δολάρια ανά σακουλακι
Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κατάλληλοι να δωρίσουν αίμα, εξακολουθεί να υπάρχει τυπικά μεγάλη έλλειψη αυτού του απαραίτητου ζωτικού συστατικού του ανθρώπινου σώματος. Ως εκ τούτου, η παράνομη αιμοποίηση έχει γίνει μια εκπληκτικά κοινή πρακτική. Στην Ινδία, μερικοί άνθρωποι παγιδεύονται στα λεγόμενα αγροκτήματα αίματος όπου φυλάσσονται σε κλωβούς και αναγκάζονται να δώσουν αίμα.
Μια άλλη πηγή της παράνομης βιομηχανίας αίματος είναι το σύστημα των φυλακών, όπου οι αιχμάλωτοι μπορούν να πάρουν το αίμα τους με βίαιο τρόπο. Η μέση τιμή αυτού του αίματος στη Μαύρη Αγορά είναι $ 337 ανά πίντα.
Μαλλιά – $ 70 ανά 10 ίντσες
Οι περισσότεροι άνθρωποι κόβουν τα μαλλιά τους με την πρόθεση να τα δώσουν σε άλλους, να τα δώσουν πχ σε καρκινοπαθείς. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον για τα μαλλιά και στην Μαύρη Αγορά. Αυτό οφείλεται κυρίως στη συλλογή μαλλιών για να δημιουργηθουν περούκες, και η πώληση μπορεί να σας δωσει $ 70 για κάθε 10 ίντσες.
Δέρμα – $ 10 ανά τετραγωνικό ίντσα
Σε ένα δεδομένο έτος, ένα εκατομμύριο Αμερικανοί υποφέρουν από κάψιμο του δέρματος. Από αυτές, περίπου οι μισές είναι αρκετά σοβαρές ώστε να απαιτούν νοσηλεία. Σε αυτό το σημείο μπορεί να είναι απαραίτητο ένα μόσχευμα του δέρματος.
Σε 10.000 ετήσιες περιπτώσεις, οι ασθενείς με έγκαυμα θα πεθάνουν εξαιτίας μιας μόλυνσης που σχετίζεται με εγκαύματα. Η συγκομιδή του δέρματος από τους αποβιώσαντες δότες οργάνων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήθουν αυτοι οι ανθρώποι, αλλά δεν υπάρχει πάντα αρκετό για ολους. Η Μαύρη Αγορά βαζει και εδω το χερακι της και προσφερει της υπηρεσιες της …το δέρμα σας αξιζει $ 10 ανά τετραγωνική ίντσα.
Ως γνωστο τα τελεταια χρονια ειχαμε τον πολεμο με το Ισις να εξελισεται σε πολλες χωρες , πολλα αρθρα και ερευνες μιλησαν για τα μακαβρια ευρηματα απο ομαδες που εκμεταλευτηκαν αυτο τον πολεμο και χρησιμοποιησαν τα θυματα σαν δοτες οργανων η εκμεταλυετηκαν την κατασταση και κανοντας εγκληματα πολεμου δολοφονησαν ανθρωπους και παιδια για τα οργανα τους !
Ενας πολεμος δεν φερνει μονο χρηματα στις βιομηχανιες πολεμου και δεν ειναι μονο ενας τροπος ρεσταρτ της κατεστραμενης οικονομιας , δεν ειναι μονο το κατεστρεψε και ανοικοδομησε το μοντελο που συμφερει σε εναν πολεμο ..απο πισω κρυβεται και αυτη η μαυρη βοιμηχανια των ανθρωπινων ανταλλακτικων !!
Σημερα που μιλαμε 100 χιλιαδες ανθρωποι εξαφανιζονται καθε χρονο και κανεις δεν τους ξαναβρισκει , σημερα την κοινωνια της φτωχοποιησης υπαρχουν 100 χιλιαδες ανθρωποι που ζουν στους δρομους και δεν θα τους αναζητησει κανεις , καθημερινα αυτο το εγκλημα εξελισσεται και κανεις δεν κανει κατι για αυτο ..καθημερινα αθωοι ανθρωποι και παιδια πεθαινουν για να γινουν αναταλλακτικα για αυτους που εχουν τον τροπο να αγορασουν!!!
Το αρθρο αυτο γραφθηκε με σκοπο να ενημερωσει και να δωσει τα πραγματικα δεδομενα μιας εγκληματικης βιομηχανιας που στις περισσοτερες περιπτωσης το ιδιο το συστημα υποθαλπει!!!….
Θα πρεπει ολοι να ειμαστε ενημεροι για να μπορουμε να αντιμετωπισουμε αυριο τυχον νεους νομους και κανονες πανω στο θεμα δωρεας οργανων και να εχουμε την θεληση και την προσοχη μας ετοιμη ωστε να ζητησουμε να υπαρχουν αυστηροτεροι ελεγχοι στα θεματα αυτα μιας και οπως ειδαμε αυτο το εμποριο ειναι πιο κερδοφορο και απο τα ναρκωτικα …και ειναι σιγουρο οτι ο ελεγχος στο ιατρικο προσωπικο δεν ειναι ο αναλογος !!…
Stranger…