Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΠΟΙΟΣ προπαγανδίζει τον Εγκεφαλικό Θάνατο και τη Δωρεά Οργάνων;


ο Οικουμενικός πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος σε ρόλο Χάροντος, προπαγανδίζει τον Εγκεφαλικό Θάνατο και τη Δωρεά Οργάνων

Βάρκα (Δέλτα Αξιού)
Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

… “η Εκκλησία δεν δύναται να παραμείνει και δεν παραμένει όντως εις το περιθώριον της συζητήσεως των συγχρόνων εξελίξεων και των μεγάλων ανθρωπολογικών και ηθικών ζητημάτων”

Γράψαμε παλαιότερα και επαναλαμβάνουμε. Η νέα εποχή προπαγανδίζει ένα ουμανιστικό αξιακό μοντέλο ζωής, χωρίς τον αληθινό Θεό, με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της. Για το θέμα της Δωρεάς Οργάνων Σώματος, η Κατάνυξη ιστορικά και διαχρονικά έχει σταθερή θέση ΚΑΤΑ των μεταμοσχεύσεων και της Δωρεάς οργάνων. Τούτο όχι γιατί δεν αγαπούμε τον πλησίον ή άλλα τέτοια φαιδρά που προπαγανδίζει το νεοεποχίτικο και μασονοκίνητο κατεστημένο, αλλά επειδή πρόκειται για τη νομιμοποίηση ενός εγκλήματος κατά του ανθρώπου, με διαστάσεις παγκόσμιες.

Από τη μία ο εγκεφαλικός θάνατος αποτελεί επινόηση νοσηρών εγκεφάλων (βλέπε εδώ , εδώ και εδώ) και η αφαίρεση της ζωής ενός ανθρώπου αποτελεί βαρύτατο αμάρτημα απέναντι στο νόμο του Θεού, από την άλλη όποιος πιστεύει ακόμα πως δεν υπάρχει λαθρεμπόριο οργάνων σώματος, είναι ή υπάλληλος της νέας τάξης ή ανόητος.
ΗΙερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος μας απογοήτευσε πολλές φορές προδίδοντας τον Χριστό και τον πιστό λαό· αντί να οδηγεί και να εμπνέει, μπερδεύει και διχάζει τον πιστό λαό του Θεού.
Τη σκυτάλη παίρνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης που δε χάνει ευκαιρία να μας πει πόσο νεοεποχίτης είναι. Γνωρίζουμε το ποιόν του, δεν μας ξαφνιάζει. Θέλουμε όμως να προστατεύσουμε το λαό του Θεού από τα κελεύσματά του.
Διαβάστε στη συνέχεια πως μπορείτε να αντισταθείτε στη επιβαλλόμενη νέα τάξη, με θέσεις και αναλύσεις των αγωνιστών και ομολογητών πατέρων πρωτ. Νικολάου Μανώλη και πρωτ. Θεοδώρου Ζήση (ομοτ.καθηγητού Α.Π.Θ) επί του ζητήματος αυτού, τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ Καρακατσάνη και άλλες αξιόλογες θέσεις και αποκαλύψεις της Κατάνυξης.
Καλή μετάνοια, Καλή Φώτιση
Διαβάζουμε στο orthodoxia.info/news:

Οικουμενικός Πατριάρχης: “Η δωρεά οργάνων αποτελεί έκφραση και πράξη αλληλεγγύης”

Την υποστήριξη τόσο του ίδιου όσο και της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο μεγάλο ζήτημα της δωρεάς οργάνων εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.
Ο κ. Βαρθολομαίος με επιστολή που απέστειλε ως χαιρετισμό στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του πρώην βουλευτή και υπουργού Δημήτρη Στρατούλη “Όταν γεννιέσαι τρεις φορές. Δωρεά οργάνων – Δώρο ζωής” τάσσεται ανοιχτά υπέρ της δωρεάς οργάνων καθώς, όπως επισημαίνει, “σώζει ζωές και αποτελεί έκφραση και πράξη αλληλεγγύης”.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επαινεί κάθε προσπάθεια που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από αυτό το μεγάλο ζήτημα των μεταμοσχεύσεων ενώ παράλληλα δίνει έμμεσα απάντηση σε κύκλους εντός της Εκκλησίας που αντιτίθενται στη δωρεά οργάνων.
Η επιστημονική έρευνα είναι “θεόσδοτο δώρο στον άνθρωπο” τονίζει ο κ. Βαρθολομαίος και χαρακτηρίζει αυτονόητο το γεγονός πως “η Εκκλησία δεν δύναται να παραμείνει και δεν παραμένει όντως εις το περιθώριον της συζητήσεως των συγχρόνων εξελίξεων και των μεγάλων ανθρωπολογικών και ηθικών ζητημάτων”, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις της Πανορθόδοξης Συνόδου της Κρήτης.