Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Μία μεγάλη βλασφημία... «Ο Άγιος της Πολιτικής»!

Μία μεγάλη βλασφημία προς την Παναγίαν μας

Του Αρσενίου Μοναχού, Σκήτη Κουτλουμουσίου, Αγ. Όρος
Ένα από τα σημεία των καιρών είναι και η βλασφημία προς την Παναγία μας εκ μέρους του Ιερομονάχου Γεωργίου Αλευρά, που έχει εκδώσει το βιβλίο «Ο Άγιος της Πολιτικής». Μέσα στο βιβλίο αυτό έχει μία εικόνα της Παναγίας μας να κρατάει στο δεξί χέρι της το Βατικανό! και στο αριστερό χέρι το Βυζάντιο!
Τι να πούμε και τι να λαλήσουμε; Κρίμα και πάλι κρίμα για τον Ιερομόναχο Γεώργιο που δεν σεβάστηκε τον Χριστό και την Παν­αγία μας και τους παριστάνει να θέλουν και να ευλογούν την Ένωση με τους αντίχριστους και αιρετικούς Παπικούς. Και φυσικά ούτε τον Γέροντά του Άγιο Πορφύριο σεβάστηκε, αλλά τον συκοφαντεί και αυτόν, ως να αγαπούσε την Ένωση με τους αιρετικούς. Με ποιά εξουσία τα έπραξε όλα αυτά; Ποιόν ρώτησε; Αγνοεί πως η Παναγία μας κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών των Λατίνων και των Σταυροφόρων με τους προγόνους μας, αποκαλούσε τους Παπικούς εχθρούς της και εχθρούς του Υιού της; Ποιός μπορεί να μετρήσει τα θύματα από τα εγκλήματα του Παπισμού προς την ανθρωπότητα, ιδιαιτέρως προς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς; Τι είναι αυτά που μας λέει ο π. Γεώργιος και η παρέα του; Ήδη έχουν γελοιοποιηθεί στη συνείδηση των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών και καλά θα κάνουν να σταματήσουν
το ολίσθημά τους, πριν είναι πλέον πολύ αργά. Και επειδή δεν έχει επέμβει δυστυχώς κανένας αρμόδιος από την Εκκλησία να τους σταματήσει, πολύ φοβάμαι, πως θα επέμβει η ίδια η Παναγία μας, ώστε να σταματήσουν και να αναιρέσουν τα βλάσφημα που έχουν πει μέχρι τώρα, για να μη χρειαστεί η τιμωρητική επέμβαση της Παναγίας μας.
Από απόσπασμα του βλάσφημου βιβλίου τους που διάβασα, φαίνεται πολύ καθαρά το μεγάλο μπέρδεμα που έχουν μέσα τους αυτοί οι άνθρωποι! Ένα από τα συνθήματά τους είναι: «Με Χριστό, Ιωάννη Καποδίστρια, Γέροντα Πορφύριο, Ελύτη, Θεοδωράκη». Λόγια πρωτάκουστα! Ανακατέψανε το όνομα του Κυρίου μας με τους Καλλιτέχνες και Πολιτικούς. Όντως μεγάλο το μπέρδεμά τους. Και ο τίτλος του βιβλίου τους είναι: «Ο Άγιος της Πολιτικής», δηλαδή ο Ιωάννης Καποδίστριας. Φαίνεται πως τους βολεύει αυτό, το όνομα του Καποδίστρια για το στόχο τους, γι’ αυτό και τον ανακηρύξανε άγιο! Ο δε τίτλος της βλάσφημης εικόνας είναι «Παναγία ίνα ώσιν εν, η Πατριώτισσα»! δηλ. η Παναγία μας γι’ αυτούς είναι κήρυκας του Παπισμού!! Ω της φρικτής βλασφημίας, Θεέ μου. Ακόμη τα αίματα είναι νωπά από τα εγκλήματα του Παπισμού! Η δε Παναίρεση του Παπισμού ταλανίζει την ανθρωπότητα! Με το πρωτείο και το αλάθητο ο Πάπας έχει βάλει στόχο να υποτάξει κάτω από την άνομη παντόφλα του όλες τις Εκκλησίες και όχι μόνο, αλλά και όλες τις άλλες Θρησκείες, για να είναι εύκολο στη συνέχεια το έργο του αναμενόμενου Αντιχρίστου. Διότι μη ξεχνάμε, ο Πάπας είναι εκπρόσωπος και πρόδρομος του Αντιχρίστου. Αυτά ο π. Γεώργιος και η παρέα του δεν τα γνωρίζει; Τόσα χρόνια στο Άγιο Όρος ο π. Γεώργιος δεν τα άκουσε αυτά από τους Αγιορείτες Πατέρες; Και αφού είναι σίγουρο πως τα άκουσε, γιατί τώρα τα έχει αναιρέσει και κηρύττει άλλα και μάλιστα βλάσφημα;
Π. Γεώργιε, σταμάτα, φθάνει μέχρι εδώ. «Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου». Θυμήσου τους Γεροντάδες του Αγίου Πορφυρίου στα Καυσοκαλύβια που είχανε καθαρή πίστη, θυμήσου και τον Γέροντά σου Άγιο Πορφύριο, που ήταν ενάντια στον Παπισμό και στον Οικουμενισμό. Και να ξέρεις, π. Γεώργιε, πως όλοι αυτοί τώρα σε χρησιμοποιούν, για να πετύχουν τον στόχο τους. Κάποια μέρα θα σε εγκαταλείψουν όλοι τους. Εύχομαι η Παναγία μας να σε φωτίσει να το καταλάβεις σύντομα και να επιστρέψεις στο άγιο φρόνημα των Πατέρων σου. Αμήν.
ΠΗΓΗ:http://orthodoxostypos.gr/%CE%BC%CE%AF%CE%B1