Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥΣ;

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...
 " Όλα όσα σας πουν, λοιπόν, κάντε και τηρείτε, αλλά κατά τα έργα τους μην κάνετε. γιατί λένε και δεν κάνουν " (Ματθ. 23,3) 



Τα μπέρδεψες. Αυτοί προσπαθούν να πουν ότι δεν υπάρχει μεταθανάτιος ζωή. Μπούρδες λένε.


Εμείς υποστηρίζουμε ότι όταν συμβαίνει εγκεφαλικός θάνατος και η καρδιά λειτουργεί δεν μπορούμε να αφαιρούμε τα όργανα.
Αυτοί λένε το αντίστροφο, ότι όταν η καρδιά σταματά ο εγκέφαλος δήθεν συνεχίζει να λειτουργεί και μετά θανάτον. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι άπιστοι και προσπαθούν με τέτοια τεχνάσματα να αρνηθούν τις μεταθανάτιες εμπειρίες, δηλαδή ότι ο άνθρωπος συνεχίζει να υπάρχει και μετα θάνατον.
Καλύτερα να αποσύρεις την παρούσα περίεργη ανάρτηση.


Απάντηση:

Ανώνυμος 28 Νοεμβρίου 2018 - 5:04 μ.μ.! Αν κατάλαβες φίλε ανώνυμε είσαι ήδη ένας αριθμός (28112018504) ή καλύτερα ένας κωδικός με αριθμούς και γράμματα δίχως όνομα (Ανώνυμος28Νοεμβρίου2018-5:04μ.μ.)! Κατάλαβες; 1ον. ότι ήδη έχεις αλλάξει φύλο ή είσαι ουδέτερο (Χ που λένε στις μέρες μας)... Λοιπόν, γράψε τουλάχιστον αν είσαι άντρας για να οφείλουμε μια ανάλογη απάντηση στα όσα απρεπώς σχολιάζεις καθώς δεν αντιλαμβάνεσαι την ΑΓΩΝΙΑ ΗΜΩΝ!
Δημήτριος το Βαπτιστικό μου και Σωτήριο όνομα! Δημήτριος το φύλο μου! Δημήτριος σύζυγος Φωτεινής (ενν. Γυναίκας)! Δημήτριος και οι εν Χριστώ φίλοι μου, ο Χρήστος, ο Ζίκος, ο Δημήτριος, ο Βασίλειος (όλοι όπως τους γέννησε η μάνα τους, και με τα ονόματα που τους Βάπτισαν!)! Με λίγα λόγια Δημήτριος όπως θάθελα και όπως λέμε "Άγιος Δημήτριος"...Καταλαβαίνεις κάτι;
Δημήτριος Β. Εμμανουήλ