Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Με ευρωπαϊκά χρήματα στο Κοσσυφοπέδιο αγοράζουν εξοπλισμό διακίνησης οργάνων

ΣΧΟΛΙΟ: Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ: Η ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ! ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ"!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΑ ΜΑΣ!

Υ.Γ.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο "ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ;


Με ευρωπαϊκά χρήματα στο Κοσσυφοπέδιο αγοράζουν εξοπλισμό διακίνησης οργάνων


Μάιος 20, 2019
Χάρη στις πολυάριθμες διεθνείς δωρεές, κυρίως από την Ευρώπη, το Κοσσυφοπέδιο έχει ανοίξει πολλές κλινικές με σύγχρονο εξοπλισμό, όπου μεταξύ άλλων, γίνονται παράνομες μεταμοσχεύσεις και εμπορία οργάνων, γράφει η σερβική εφημερίδα«Vecernje Novosti» με πηγή από το πρακτορείο ειδήσεων ‘Τανγιούγκ’.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου επενέβη σε ιδιωτική κλινική στην Πρίστινα και συνέλαβε τέσσερις υπόπτους για παράνομη μεταμόσχευση οργάνων και – όπως γράφει η εφημερίδα- τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η πιο προσοδοφόρα μπίζνα στο Κοσσυφοπέδιο είναι το άνοιγμα ιδιωτικών κλινικών, που ως επί το πλείστον εργάζονται ανειδίκευτα άτομα.
«Τέτοιες μαύρες επεμβάσεις γίνονται σε αυτές», γράφει η εφημερίδα του Βελιγραδίου, σημειώνοντας ότι η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου συνέλαβε πριν από περίπου τέσσερις μήνες κι άλλα άτομα τα οποία κατηγορούνταν για τον ίδιο λόγο.
Το δημοσίευμα, αναφέρει ότι οι ύποπτες κλινικές στο Κοσσυφοπέδιο με τον πιο σκοτεινό τρόπο πραγματοποιούν κύκλο εργασιών εκατομμυρίων ευρώ.
novosti.rs  & The Hellenic Information Team - echedoros-a.gr
Δείτε σχετικά και: