Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Στηρίζουμε τον Μητροπολίτη Μόρφου

ΣΧΟΛΙΟ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΦΟΥ....ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ... ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!


«Στηρίζουμε τον Μητροπολίτη Μόρφου κόντρα στους ιεροεξεταστές της πολιτικής ορθότητας.. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να χλευάζει και να ποινικοποιεί την Πίστη μας!»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ
Τις τελευταίες ημέρες σύσσωμο το λίμπεραλ και αριστερίστικο κατεστημένο έβγαλε όλα τα αντιχριστιανικά απωθημένα του στο πρόσωπο του μητροπολίτη Μόρφου. Το (αρ)λούμπεν, ακολουθούμενο από αθλητικές σελίδες, που δύσκολα διακρίνονται από πορνοσάιτ, και έμμισθα συριζοτρόλ λοιδώρησαν ξεδιάντροπα τον ιεράρχη και κατά συνέπεια την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Εσχάτως μάθαμε πως ίσως διωχθεί και από την κυπριακή δικαιοσύνη, η οποία φαίνεται δεν έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί (τα γεωτρύπανα του Ερντογάν δεν θίγουν μάλλον τους προοδευτικούληδες).
Για να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά, μιας και οι περισσότεροι έχουν ακούσει αποσπασματικά τον λόγο του Μητροπολίτη, οφείλουμε να πούμε πως μετέφερε λόγους των Αγίων Πορφυρίου και Παϊσίου. Στην Ορθόδοξη Θεολογία οι λόγοι των Πατέρων αποτελούν τη βιωμένη Αλήθεια της Πίστης μας. Οι άνθρωποι αυτοί έζησαν σύμφωνα με το θείο Θέλημα και αγίασαν, με αποτέλεσμα ο νους τους να φωτιστεί. Οπότε τα λόγια τους δεν αποτελούν απλές προσωπικές απόψεις, αλλά τις θέσεις της αγίας Εκκλησίας μας.
Αναφορικά τώρα με το ζήτημα που έθιξε ο Μόρφου, προφανώς οι κατήγοροί του έχουν ελλιπή γνώση των επιστημονικών θέσεων. Συγκεκριμένα, η επιγενετική θεωρεία αιτιολογεί την ομοφυλοφιλία, όπως ακριβώς και ο Μητροπολίτης. Υπάρχει μάλιστα σχετική έρευνα δημοσιευμένη στο pubmed, την εγκυρώτερη αρχειοθήκη ιατρικών ερευνών στις Η.Π.Α. (1ο σχόλιο).  Είναι πραγματικά μία ακόμη επιβεβαίωση της Πίστης μας η ταύτιση των πατερικών λόγων με τις σύγχρονες επιστημονικές έρευνες. Είναι συγκλονιστικό πως ο Πορφύριος και ο Παΐσιος, γέροντες στο Άγιο Όρος χωρίς καμμία γνώση Γενετικής, προείπαν ότι ακριβώς προκύπτει σήμερα από πολυδάπανες έρευνες στα κορυφαία Πανεπιστήμια του πλανήτη!
Για όλους αυτούς τους λόγους στεκόμαστε δίπλα στον συκοφαντούμενο Ιεράρχη!
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να χλευάζει και να ποινικοποιεί την Πίστη μας!
Ορθόδοξη Νεολαία facebook.com