Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ;

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ή ΟΧΙ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΛ' ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ... ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΝ "ΑΚΡΑΙΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ", ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΜΟ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ"... ΚΡΙΜΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ): ΝΑΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ "ΘΑΨΕΙΣ" ΤΟΣΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ;


Το ΦΕΚ για την απαλοιφή του θρησκεύματος από τα απολυτήρια


Το ΦΕΚ για την απαλοιφή του θρησκεύματος από τα απολυτήρια


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος 4653/2020  «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις».


Ο σχετικός νόμος, που ψηφίστηκε από την Βουλή την περασμένη εβδομάδα,περιλαμβάνει τις διατάξεις αναφορικά με την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια Λυκείου, αλλά και σχετικά με τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών.