Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΗΜΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Πάπας Φραγκίσκος, σύμφωνα με την Express, ενέκρινε μια αλλαγή στην προσευχή «Πάτερ Ημών»

ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΗΜΩΝ


Αδελφοί, μέχρι σήμερα οι αιρετικοί όλων των αιώνων άλλαζαν απλά την ερμηνεία των λόγων των προφητών και των δικαίων, την ερμηνεία των λόγων του τιμίου Προδρόμου και των αγίων μαθητών του, την ερμηνεία των λόγων του Μεσσία Ιησού Χριστού και των αγίων μαθητών Του, την ερμηνεία των κανόνων και των δογμάτων της ορθόδοξης Εκκλησίας Του! Όλα αυτά μέχρι σήμερα!


Όπως τώρα ακούσαμε από χείλη αδελφών μας και απ ό,τι διαβάσαμε, ο νυν Πάπας Ρώμης αλλάζει το Πάτερ Ημών αντικαθιστώντας ορισμένα λόγια του Υιού του Θεού με λόγια δικά του!
Αλλάζει Λόγια Κυρίου με λόγια δικά του!
Αλλάζει λόγια του Ιησού Χριστού με λόγια δικά του!
Αλλάζει λόγια της Αγίας Γραφής με λόγια δικά του!
Αλλάζει λόγια που άκουσαν οι μαθητές του Κυρίου από το ίδιο τον Κύριο που είναι ο αψευδής Λόγος με λόγια δικά του!
Αλλάζει λόγια Εκείνου που είναι η εικόνα του αοράτου Πατρός, Εκείνου που είναι "ο αίρων" την αμαρτία του κόσμου, Εκείνου που είναι το Α και το Ω, Εκείνου που είναι η ελπίς πάντων των περάτων της γης, Εκείνου που είναι Ένας της Τριάδος. Αυτού λοιπόν τα λόγια αλλάζει με άλλα λόγια δικά του ή καλύτερα με λόγια που ο Πονηρός έβαλε στα αντίχριστα χείλη του!

Με άλλα λόγια,σήμερα επαληθεύονται τα γνωστά προφητικά λόγια του αγίου Κοσμά του Αιτωλού που είπε για κάποιον Πάπα που πρόκειται να έλθει!  Με άλλα λόγια, σήμερα επαληθεύονται τα προφητικά λόγια του αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς για τον τρίτο ανθρωπόμορφο άγγελο που έπεσε και ξέπεσε έξω από το περιβόλι της Ορθοδοξίας και μέλει να γίνει η αντίχριστη γέφυρα που θα ενώσει τον Πονηρό Διάβολο με τον πονηρό άνθρωπο που είναι να φανεί!  Με άλλα λόγια, σήμερα επαληθεύονται τα λόγια του π. Αθανασίου Μυτιληναίου που είπε για την ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ των οικουμενιστών και για το ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ του Αντιχρίστου!


Με άλλα λόγια, η αλλαγή της Κυριακής προσευχής και η αντικατάσταση της Κυριακής φράσης: «καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν» με άλλα λόγια ενός πλανεμένου ανθρώπου δεν εισάγει στο έδαφος της παπικής Αυτοκρατορίας μία ακόμη αίρεση αλλά έναν ακόμη αντίχριστον εις την οικουμένη!
Όπως διαβάσαμε: "Ο Πάπας Φραγκίσκος, σύμφωνα με την Express, ενέκρινε μια αλλαγή στην προσευχή «Πάτερ Ημών» και συγκεκριμένα όσον αφορά στο σημείο που αναφέρει «lead us not into temptation» (στα ελληνικά «καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν»). Η φράση αντικαθίσταται με την πρόταση «do not let us fall into temptation» ή στα ελληνικά «μην μας αφήσεις να υποκύψουμε στον πειρασμό»".
ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΝ "ΤΡΙΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ" ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ... ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ "ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ...
Αλλ' όμως Κύριε Ιησού Χριστέ, ημείς που εκτός από Εσένα άλλον Θεό πατέρα δεν γνωρίσαμε σε παρακαλούμε: μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν,ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ.[Ὅτι σοῦ ἐστιν ἡ βασιλεία καὶ ἡ δύναμις καὶ ἡ δόξα εἰς τοὺς αἰῶνας·ἀμήν.]!


Δημήτριος Β. Εμμανουήλ, Αναγνώστης
Πτολεμαΐδα 10 Ιουνίου 2019