Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΑΡΧΕΣΘΑΙ! Το πρώτο πράγμα που κάνουν τα παιδάκια με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ο αγιασμός [ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ]

ΣΧΟΛΙΟ: Εξοργιζόμαστε με την απόφαση της κ. Ρεπούση να ασχοληθεί με την πολιτική και με τα κοινά των Ελλήνων πολιτών που-στη πλειψηφία τους (99 τοις εκατό) ΡΕΠΟΥΝ προς τον Ιησού Χριστό!

Ρεπούση: «Εξοργίζομαι με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά»


Η πρώην βουλευτής και γνωστή για τις απόψεις της περί θρησκευτικών πανεπιστημιακός επανήλθε μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε η πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση τη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά τη διδασκαλία των θρησκευτικών στα ελληνικά σχολεία.
«Εξοργίζομαι αλλά δεν απορώ με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά. Είμαστε ένα δυτικού τύπου φονταμενταλιστικό κράτος. Το πρώτο πράγμα που κάνουν τα παιδάκια με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ο αγιασμός», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ρεπούση αναφορικά με το ζήτημα με ανάρτηση της στο facebook.
Μάλιστα δεν παρέλειψε να προσθέσει πως «όλοι οι υπουργοί παιδείας ξεκινούν τη χρονιά παρευρισκόμενοι σε αγιασμό. ΝΥΝ και πρώην. Ανεξαιρέτως. Τελειώνει ο αγιασμός και ξεκινά η σχολική χρονιά. Σε καθημερινή βάση η πρωινή προσευχή. Προς επίρρωση, ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός. Αυτός νομίζω σε μηνιαία ή διμηνιαία βάση. Θα σας γελάσω. Για να μην ξεχνιέται το παιδί σε τί είδους σχολείο πηγαίνει, οι τοίχοι της τάξης στολισμένοι με εικόνες Αγίων και ήρωες του 21. Τα θρησκευτικά καπάκι που λένε».