Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Περί «ηθικής διακρίσεως»…ο Σικάγου Ναθαναήλ συλλογάται!

ΣΧΟΛΙΟ Α': Περί «ηθικής διακρίσεως»…[ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ "ΦΑΙΗ": ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ)!]

 ΣΧΟΛΙΟ Β': ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ "ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ"! π.χ. ο Σικάγου Ναθαναήλ εκλέχθηκε ομοφώνως από το εσβεσμένο Φανάρι να «ποιμάνει» στην απώλεια το δύσμοιρο ποίμνιο του Σικάγου
                                         

Περί «ηθικής διακρίσεως»… ο Σικάγου Ναθαναήλ συλλογάται! (βίντεο)



Πρόσφατα (9 Οκτωβρίου του 2019) ο Σικάγου Ναθαναήλ Συμεωνίδης παρουσίασε μια ομιλία με τίτλο «Συλλογισμοί στην διάκριση της ηθικής: η οικουμενική τους αξία.» [The ecumenical value of reflection on moral descernment]. Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο μιας σειράς διαλέξεων προς τιμήν του Πωλ Γουάτσον [Paul Watson].
Τώρα θα μου πείτε ποιός ήταν αυτός; Ο Πωλ Γουάτσον ήταν ο ιδρυτής του Τάγματος των Φραγκισκανών στη Νέα Υόρκη!!

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η «Θεολογική Ένωση Καθολικών» στο Σικάγο του Ιλλινόις και το Τάγμα των Φραγκισκανών στη Νέα Υόρκη [Franciscan Friars of the Attonement -δείτε και ΕΔΩ]. Η εκδήλωση ασχολήθηκε με «τον οικουμενικό και διαθρησκειακό διάλογο και την κατανόηση, ως σημαντικά στοιχεία της αποστολής του Πωλ Γουάτσον στην οποία είχε αφιερώσει την ζωή του». 
Ο οικουμενιστής Σικάγου Ναθαναήλ δηλαδή βρέθηκε σε μια εκδήλωση η οποία τίμησε την δράση ενός αιρετικού, τον οποίον, ως οικουμενιστής που είναι, εννοείται πως δεν θεωρεί αιρετικό. Στο ακροατήριο βρίσκονταν παρασυρμένοι της Ορθόδοξης κοινότητας του Σικάγου καθώς και «οικουμενικοί φίλοι», όπως ο ίδιος τους αποκαλεί, και σε όλους αυτούς απευθύνεται με την φράση «οικογένεια της πίστης» [brothers and sisters of the family of faith]. Ενώ σε άλλο σημείο λέει πόσο πολύ εκτιμά αυτήν την «κοινότητα της οικουμενικής πίστης» [please let me say first how greatly I value the ecumenical faith community of this great city] και ειδικά τους αδελφικούς δεσμούς αγάπης με τους παπικούς!! Τα βάζω και στα αγγλικά όπως τα είπε, για να μην πει κανείς ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου. «Ορθόδοξος» «ποιμένας» και μιλάει ανοιχτά σε ανακατεμένο ακροατήριο για «οικογένεια της πίστης» και για «οικουμενική πίστη»!!! 
Να υπενθυμίσω ότι ο αγαπούλης Σικάγου Ναθαναήλ εκλέχθηκε ομοφώνως από το εσβεσμένο Φανάρι να «ποιμάνει» στην απώλεια το δύσμοιρο ποίμνιο του Σικάγου. Με τέτοιους θέλει να γεμίσει όλον τον πλανήτη το κατειλημμένο από την δαιμονιώδη λύσσα του εξουσιαστικού πρωτείου Φανάρι για να αφανίσει την Ορθοδοξία .
Τι παθαίνει όμως ένας οικουμενιστής όταν πέφτει σε περισυλλογή!!.. περί «ηθικής»!!.. και μάλιστα -Θεός φυλάξοι- υπό το πρίσμα της διακρίσεως; Χρησιμοποιεί τους χαρακτήρες της σειράς «Πόλεμος των Άστρων» [Star Wars] και παραλληλίζει την μάχη τους μεταξύ του καλού και του κακού με εδάφια της Αγίας Γραφής!!
Αδελφοί, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ να παρακολουθήσω ολόκληρη την ομιλία.
ἐγὼ γὰρ οἶδα τοῦτο, ὅτι εἰσελεύσονται μετὰ τὴν ἄφιξίν μου λύκοι βαρεῖς εἰς ὑμᾶς μὴ φειδόμενοι τοῦ ποιμνίου· καὶ ἐξ ὑμῶν αὐτῶν ἀναστήσονται ἄνδρες λαλοῦντες διεστραμμένα τοῦ ἀποσπᾶν τοὺς μαθητὰς ὀπίσω αὐτῶν.