Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Οι φιλοσοφίες του Kinsey για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα....Ο Kinsey ισχυρίστηκε επίσης ότι αυτή η «έρευνα» κατέδειξε ότι τα παιδιά έλαβαν σεξουαλική ευχαρίστηση από τη σεξουαλική τους κακοποίηση, ακόμα κι αν έκλαιγαν, κραύγαζαν ή χτυπιόνταν από αντίδραση.

Το Ινστιτούτο Kinsey συνεχίζει και σήμερα τη σεξουαλική του έρευνα και μάλιστα έχει συμβουλευτικό ρόλο στα Ηνωμένα Έθνη...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cakinsey082919


Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Παιδεία

Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη, Ιατρός Πνευμονολόγος.

[ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Αρχή της δημιουργίας των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Σεξουαλικής εκπαίδευσης – Comprehensive Sexual Education (CSE) ‒ και  του προγράμματος Αναπαραγωγικής και Σεξουαλικής Υγείας – Sexual and Reproductive Health(SRH). 
Ο Αlfred Kinsey, (https://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Kinsey) ένας Αμερικανός βιολόγος, υπήρξε ο πατέρας της επανάστασης των σεξουαλικών δικαιωμάτων. Τα Ολοκληρωμένα ή Ολιστικά Προγράμματα Σεξουαλικής Εκπαίδευσης (CSE),  ξεκίνησαν από τη δόλια έρευνα του Δρ. Alfred Kinsey, ο οποίος το 1947 ίδρυσε το Ινστιτούτο Kinsey για το Βιολογικό φύλο, τη Ταυτότητα Φύλου και την  Αναπαραγωγή στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, προκειμένου να διεξάγει έρευνα για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
Ο Αlfred Kinsey  με την έρευνά του, (www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-facts/the-history-agenda-behind-cse/), θέλησε να αποδείξει ότι τα παιδιά είναι σεξουαλικά από τη γέννησή τους και ότι ασύδοτες σεξουαλικές συμπεριφορές όλων των ειδών είναι κυρίαρχες μεταξύ ατόμων όλων των ηλικιών και ως εκ τούτου οφείλουν να θεωρούνται φυσιολογικές και υγιείς. Πίστευε ότι η έρευνά του θα αλλάξει τους καθιερωμένους κανόνες και τα σεξουαλικά πρότυπα για το φύλο μέσα στη κοινωνία. Και  πραγματικά έκανε μεγάλη ζημιά.
Οι φιλοσοφίες του Kinsey για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, όπως προέκυψαν από την «σεξουαλική έρευνά του», έβαλαν τις βάσεις και εγκαθίδρυσαν τις «επιστημονικές» αισχρότητες, στις οποίες βασίστηκαν ακολούθως τα ολοκληρωμένα προγράμματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, που διδάσκουν στα παιδιά όλων των ηλικιών ότι έχουν δικαίωμα στη σεξουαλική γνώση και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Η «έρευνα» του Kinsey έχει χρησιμοποιηθεί επιπρόσθετα  για την απελευθέρωση των νόμων που περιορίζουν τη σεξουαλική συμπεριφορά, τη μείωση των τιμωριών για τους καταχραστές της σεξουαλικής ελευθερίας, την προώθηση του αυνανισμού, του προγαμιαίου σεξ και της ομοφυλοφιλίας, θεωρουμένων όλων ως υγιών και φυσιολογικών.
Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η έρευνα του Kinsey δεν θεμελιώθηκε σε έντιμες πρακτικές. Βασίστηκε σε κάποιο ποσοστό σε συνεντεύξεις με φυλακισμένους  εγκληματίες, πόρνες και παιδεραστές και όχι σε συνήθη λειτουργικά μέλη της κοινωνίας, παρά το ότι ο Kinsey ισχυρίστηκε ότι τα ευρήματά του αφορούσαν στον γενικό πληθυσμό.
Τα ευρήματα του Kinsey προέκυψαν εν μέρει από τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από παιδόφιλους. Σε συγκεκριμένο πίνακα του βιβλίου του (table 34 στο  Sexual Behavior in the Human Male) καταδεικνύεται η σεξουαλική κακοποίηση βρεφών, νηπίων και μεγαλύτερων παιδιών, που βιάσθηκαν από  παιδόφιλους, για να τους προκαλέσουν οργασμούς που καταγράφηκαν σε χρονομέτρηση 24ώρων. Ο Kinsey ισχυρίσθηκε ότι εκείνος ποτέ δεν ζήτησε από τους άντρες να βιάσουν τα παιδιά, απλά ανέφερε τα  «επιστημονικά στοιχεία» που οι ίδιοι του έστειλαν. Ο Kinsey ισχυρίστηκε επίσης ότι αυτή η «έρευνα» κατέδειξε ότι τα παιδιά έλαβαν σεξουαλική ευχαρίστηση από τη σεξουαλική τους κακοποίηση, ακόμα κι αν έκλαιγαν, κραύγαζαν  ή χτυπιόνταν από αντίδραση. Οι οργασμοί αφορούσαν τριακόσια παιδιά, ηλικίας από δύο μηνών έως 15 ετών, που εβιάζοντο – κατά την αρχική ομολογία του Κίνσεϋ ‒ από εννέα παιδόφιλους, που αργότερα «έγιναν ένας», ή ήταν στοιχεία που ελήφθησαν από μαρτυρίες γονέων, δασκάλων ή αναμνήσεις των παιδιών.
Παρατίθεται ο διαβόητος πίνακας 34:
kinsey s infamous table 34
Στη βιογραφία του Kinsey, ο Τζέιμς Τζόουνς γράφει, ότι ο Kinsey ήταν ένα έντονα προβληματικό άτομο με παράξενες σεξουαλικές προτιμήσεις, γνωστός  αμφιφυλόφιλος, μπερδεμένος, με μαζοχιστική σεξουαλική συμπεριφορά.
Το Ινστιτούτο Kinsey συνεχίζει και σήμερα τη σεξουαλική του έρευνα και μάλιστα έχει συμβουλευτικό ρόλο στα Ηνωμένα Έθνη, ώστε οι αντιλήψεις του να χρησιμοποιηθούν για να προωθήσουν τη ριζοσπαστική σεξουαλική τους ατζέντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Ινστιτούτο Kinsey ενέπνευσε το σχηματισμό του Συμβουλίου Πληροφοριών και Εκπαίδευσης για τις Σεξουαλικές Σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών (SIECUS), το οποίο είχε δεσμούς (εφόσον από αυτήν ιδρύθηκε) με την Planned Parenthood, τον μεγαλύτερο διεκπεραιωτή αμβλώσεων στις ΗΠΑ. Ο διεθνής τομέας της Planned Parenthood (International Planned Parenthood Federation, IPPF) με τον SIECUS προωθούν την ενσωμάτωση της σεξουαλικής έρευνας του Kinsey στη σεξουαλική παιδεία των παιδιών παγκοσμίως, μέσω του ΟΗΕ. Το SIECUS συνεργάζεται με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, Επιστήμη και Πολιτισμό (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization ), τη γνωστή UNESCO, και η Nanette Eckert του SIECUS είναι μία από τις κύριες συγγραφείς των εξαιρετικά αμφιλεγόμενων Διεθνών Οδηγιών για την Εκπαίδευση της Σεξουαλικότητας της UNESCO. Το SIECUS, κατά την ομολογία των συγγραφέων, έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες για τη συγγραφή του βοηθήματος σεξουαλικής εκπαίδευσης «Παίζω με το Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου», που προορίζεται για τα νήπια της πατρίδας μας.
Τις τελευταίες δεκαετίες, μετά τη πολιτιστική επανάσταση του 1968, την δημιουργία του αντισυλληπτικού χαπιού (αλλά και άλλων μέσων αποφυγής εγκυμοσύνης) και  τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων τις δεκαετίες 70 και 80, προέκυψε μια αλλαγή στη σεξουαλική συμπεριφορά κυρίως των γυναικών και αποσύνδεση της αναπαραγωγικής με τη σεξουαλική λειτουργία. (www.bzgawhocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf – 1.2. Historical context of sexuality education in schools)
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εύκολη διάδοση των ιδεών από τα Social Media, την πολιτικοποίηση της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, την απομάκρυνση από την θρησκευτική πίστη και την ανάπτυξη της ιατρικής στο θέμα των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων λοιμώξεων, απετέλεσαν  το πρόσφορο έδαφος για την προώθηση των προγραμμάτων της CSE 

ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΔΩ: