Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Στην πραγματικότητα, είναι αυτοκτονία!

 

Δικαστήριο στη Γαλλία έκρινε θάνατο από αυτοκτονία με εμβόλιο COVID

Ο δικαστής πήρε το μέρος της ασφαλιστικής εταιρείας, η οποία αρνήθηκε να πληρώσει ασφάλιση στα παιδιά ενός εκατομμυριούχου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό.

Στη Γαλλία , μεγάλη απήχηση προκάλεσε η περίπτωση ενός πλούσιου ηλικιωμένου Παριζιάνου επιχειρηματία που ασφάλισε τη ζωή του για πολλά εκατομμύρια και πέθανε από τον εμβολιασμό κατά του COVID. Η ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να πληρώσει χρήματα στους συγγενείς του θανόντος και το δικαστήριο αναγνώρισε την ορθότητα της εταιρείας, αναφέρει η Κεντρική Ευρώπη μας .

Οι γιατροί παραδέχτηκαν ότι ο θάνατος του άνδρα ήταν αποτέλεσμα εμβολιασμού. Μετά από αυτό, η ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να πληρώσει τα χρήματα της οικογένειας, επειδή το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αποκλείει τη χρήση πειραματικών φαρμάκων και θεραπειών, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού .

Η οικογένεια μήνυσε την ασφαλιστική εταιρεία, αλλά έχασε. Ο δικαστής αποφάσισε ότι οι παρενέργειες του πειραματικού εμβολίου δημοσιοποιήθηκαν και ο αποθανών δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι τις αγνοούσε όταν έκανε οικειοθελώς το εμβόλιο. Το δικαστήριο τόνισε επίσης ότι στη Γαλλία δεν υπάρχει νόμος που τον ανάγκασε να εμβολιαστεί.

«Ως εκ τούτου, ο θάνατός του, στην πραγματικότητα, είναι αυτοκτονία», αποφάσισε το δικαστήριο.

Η ασφαλιστική εταιρεία σημείωσε ότι η αυτοκτονία, όπως και ο θάνατος από ένα πειραματικό φάρμακο, δεν είναι ασφαλισμένο γεγονός.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι στη Νέα Ζηλανδία 26χρονος πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό από την εταιρεία φαρμάκων για τον κορονοϊό Pfizer. Οι αρχές κατηγόρησαν το φάρμακο COVID για τον θάνατο ενός ατόμου.

Επίσης στην Κροατία, ένας 33χρονος πέθανε λόγω θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο AstraZeneca.