Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡ.ΕΥΦΡΟΣΥΝΟΥ ΣΑΒΒΑΪΤΗ ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ “ΘΕΟΛΟΓΟΥ” ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΗΜΑΤΗ..

«Το απρόσληπτον αθεράπευτον» (Άγιος Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός)



ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ! 

 

Ένα άρθρο γραμμένο από χέρι διαβολικό, συκοφαντικό και εκτός Εκκλησίας ,τον «θεολόγο» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΗΜΑΤΗ, δημοσιεύτηκε 5-3-2022 στην “Τρικλοποδιά”, δήθεν ως κριτική σε ακραίες θέσεις μας. 

Κριτική στις ακραίες θέσεις του π. Ευφρόσυνου

 Αν το θέμα αφορούσε αυστηρά σε προσωπικό επίπεδο, ασφαλώς και δεν θα απαντούσα στις συκοφαντίες. Κάθε αδικία ως γνωστόν και λοιδωρία σε θέματα εκτός της Πίστεως, πρέπει να την υπομένουμε ταπεινάΕπειδή όμως με αυτό το κατάπτυστο κείμενο  λοιδωρείται μόνο η Αλήθεια, δηλ. ο Χριστός και οι Άγιοι Πατέρες, θα προσπαθήσω εν τάχει να εξηγήσω στους καλοπροαίρετους αναγνώστες, ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, που βρίσκονται πονηρά κρυμμένοι πίσω από αυτό και μάλλον καίγονται από την καθαρή ομολογία, ενώ έχουν ήδη αυτοαναθεματιστεί και με όσα ισχυρίζονται δημόσια εναντίον του αυστηρού Πατερικού λόγου. 

 Ο υπογράφων σε αυτό το άρθρο για όσους δεν γνωρίζουν έχει “πνευματικό” κάποιον απ’ αυτούς που αυτοαποκαλούνται στην Κρήτη αποτειχισμένοι από τους Οικουμενιστές, όμως όλως παραδόξως, μέσα στη φωλιά του λύκου εκεί, διατηρεί ενορία και μισθό από την Αντίχριστη κρατική Εκκλησία!!!, η οποία όπως όλοι ξέρουν πια, ούτε Θεία Χάρη έχει, ούτε αγιαστικά Μυστήρια, ούτε τίποτε το Χριστιανικό και άγιο, καθόσον παραδόθηκε πλήρως στους Πανθρησκειαστές και τους αφορισμένους Σιωνιστές πολιτικούς.  

Ο πνευματικός λοιπόν περίγυρος του αρθρογράφου πρώτον, είναι εκτός της Εκκλησίας επίσημα, όπως καταδείξαμε, κολυμπάει στην Αίρεση του Οικουμενισμού συμπλέοντας με Παναιρετικούς, αποδέχεται σαν Εκκλησία αυτό το τέρας του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Αιρέσεων, δηλ.τους εκεί ψευδεπισκόπους, που είναι καυχώμενα μέλη του, τηρεί τα βλάσφημα υγειονομικά μέτρα στους “ναούς” του, κοινωνάει άφοβα τους μπολιασμένους από τον διάβολο, η ίδια δε η “πρεσβυτέρα” του πνευματικού του είναι τριπλοεμβολιασμένη κ.τ.λ.

 

 

Αυτά για να έχετε γνώση με τι πνευματικό βόθρο έχουμε να κάνουμε. Καμία λοιπόν σχέση δεν έχει αυτός οκύριοςμε τους Αγίους Πατέρες και την διακοπή κοινωνίας με την Αίρεση 

 Ξεκινώντας τον εμετό του κατά των Πατερικών θέσεών μας, λέει ότι κατατρομοκρατούμε τον κόσμο σπέρνοντας διχόνοια! 

Εμ, αυτό καίει τον διάβολο τέτοιες μέρες. Είμαστε φανατικοί βλέπετε όσοι θα πούμε τα αυτονόητα και αυστηρά λόγια των Αγίων μας, για να αποτρέψουμε μια ψυχή από το χάραγμα του Αντιχρίστου. 

 Με πάμπολλα άρθρα, που μάλλον δεν έχει καν διαβάσει ο εν λόγω δαιμονικός θεολόγος, έχουμε αποδείξει με συγκεκριμένες και πολυπληθείς αναφορές και παραπομπές ότι ο διχασμός για θέματα Πίστεως είναι άγιος και επιβάλλεται άμεσα 

Επίσης έχουμε αποδείξει μέσα από τους Αγίους Πατέρες ότι οι δημόσια και απροκάλυπτα  Αιρετικοί, όπως είναι φανερά όλοι πια οι σημερινοί Επίσκοποι, δεν ανήκουν στην Εκκλησία του Χριστού, υπόκεινται ήδη σε ανάθεμα και αφορισμό για πάμπολλα κανονικά εγκλήματα στο Σύμβολο της Πίστεως και τους Ιερούς Κανόνες. 

Μαυτούς όλους όμως ο αρθρογράφος συγκοινωνεί, αφού ο πνευματικός του και σε Μητρόπολη προδοσίας ανήκει, και το σφράγισμα του Οικουμενισμού το χαιρετίζει και το ευλογεί! 

Τα συμπεράσματα δικά σας 

Και δεν είναι μόνο αυτός, στην Κρήτη κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι και χειρότεροι σατανάδες ρασοφόροι Αγιομάχοι και Πνευματομάχοι, μασκοφορεμένοι σαν αντιοικουμενιστές, χρηματιζόμενοι δε από τον υπόκοσμο. Ας μην πούμε όμως περισσότερα πράγματα, που είναι αισχρό και μόνο να τα ακούς. 

 Δεύτερον, μας συγκρίνει σχιζοφρενικά με έναν Μάξιμο πλανεμένο και καθηρημένο, ο οποίος προφήτευε με ημερομηνίες την έλευση της Δευτέρας Παρουσίας! Δηλκαμία σχέση με τα κείμενα, το ύφος και την εκκλησιαστική μας διακονία. Αντιθέτως εμείς συνεχώςχτυπάμεσε κάθε μας κήρυγμα τους προφητολόγους και ψευδοπροφήτες, οι οποίοι δυστυχώς είναι πολλοί στις μέρες μας. 

 

 

 Τρίτον, ο δαιμονικός αυτός νους χωρίς να μας ξέρει και σε μέρες που μόνο ο διάβολος αρέσκεται να χορεύει, ασχολείται ψευδώς με την κατασπίλωση της σεβαστής συνεργάτιδός μου στον καλόν αγώνα, πρεσβυτέρας Καλυψούς. 

Χώθηκεμάλιστα με θράσος στον νου του αγιασμένου γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας προ δεκαετίας! Αναρωτήθηκε, γιατί δεν της είπε να ακούσει τον σύζυγό της, αλλά εμένα!!! 

 Κάνει δηλ. και τον πνευματικό ο ταλαίπωρος! Δηλ. αν ο σύζυγος της, είχε πέσει σε πλάνη, έπρεπε να τον υπακούσει; Η πρεσβυτέρα βέβαια είπε χωρίς να φοβάται αυτά που άκουσε τότε από τον γέροντα, ο ίδιος όμως ποτέ δεν αυτοπροβλήθηκα ως σωτήρας της Ορθοδοξίας, ούτε είπα δημόσια τις ουράνιες αποκαλύψεις, τις οποίες, αν υπάρχουν, ποιός είναι αυτός που θα εμποδίσει το Άγιο Πνεύμα ή τους Αγίους να πάνε εκεί όπου θέλουν; Δηλ. τόσα χρόνια δίπλα σε Αγίους και στην έρημο, μας απαγορεύει αυτός οκύριοςνα έχουμε θείες εμπειρίες; Δεν θα πέσουμε βέβαια ποτέ στην παγίδα του να αναφέρουμε τις αποκαλύψεις και τις πληροφορίες μας, αν και συνεσκιασμένα έχουμε πει πολλά, γιατί αυτό είναι το ήθος που μας δίδαξαν οι Πατέρες 

 Βρώμικα επίσης συκοφάντησε την πρεσβυτέρα σαν σύντροφό μου, ενώ είναι πνευματική συνεργάτης και χρόνια καταξιωμένη στην ιεραποστολή και τώρα στην αγία Ομολογία κατά προτροπή και επιταγή των Αγίων μας Γερόντων. 

Τα λόγια του Αγίου Πορφυρίου, του επί χρόνια πνευματικού της πατρός, τα είπε ακριβώς ο Άγιος για το εμβόλιο προσωπικά στην ίδια με λεπτομέρειες! Εδώ ας κλείσει το συκοφαντικό του στόμα για το ποια είναι η πνευματική μας σχέση και η ευλογία μας από τους Πατέρες. Οι πράξεις βέβαια και οι καρποί του καθενός τα λένε όλα. Ποιος είναι ο διωγμένος, ο άμισθος, ο εκούσια έστω εξόριστος, ο χωρισμένος από τους Αιρετικούς πλήρως, ας το κρίνουν όσοι βλέπουν τα έργα της Πίστεως 

 Αυτό που μας προξένησε αηδία πνευματική, είναι ότι βλασφημεί ο αρθρογράφος, πάντα πονηρά, τους Αγίους μας, τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, τον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο και τον Άγιο Παΐσιο. 

Πήρε σαν τους αιρετικούς κομμάτια από κείμενά μας χωρίς παραπομπές, που τον συνέφεραν, ενώ άφησε τόσα άλλα με παραπομπές που έχουμε γράψει 

 Τόσο είναι το θράσος του, που με τον λογισμό του εξηγεί τα περί του Θηρίου και του Ψευδοπροφήτη, ενώ αυτά που εδώ και δύο χρόνια συντελούνται στον πλανήτη δεν τα βλέπει! Τί να πούμε σε ανθρώπους που δεν θέλουν να δουν 

Και φυσικά είναι κανονικό χάραγμα Αντιχρίστου το νέο αυτό δηλητήριο, είναι επίσημα προϊόν αλχημείας μαγείας και επιστήμης, διαβασμένο με ευχές σατανικές σε στοές!!! Αυτά ας τα ψάξει να ανοίξουν τα μάτια του. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη να παραθέσουμε παραπομπές, διότι και χρόνος δεν υπάρχει και δεν μας επιτρέπεται να διαλεγόμαστε με εκτός Εκκλησίας εμπαθείς ανθρώπους. 

Ο Όσιος λοιπόν Εφραίμ έχει πει ακριβώς ότι το χάραγμα θα δοθεί πριν έρθει ο Αντίχριστος, όπως είναι και το λογικό και πιο φυσικό. 

Ο Άγιος Αρέθας Καισαρείας επίσης. Ο Άγιος Παΐσιος και ο άγιος Γαβριήλ της Γεωργίας πολύ ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα, όπως και ο μακαριστός και αγιασμένος π.Σάββας Αχιλλέως. 

Δεν υπάρχει τελικό και αρχικό χάραγμα επίσης όπως μας λέει ο αυτοαναθεματισμένος αρθρογράφος. Ένα είναι και ενεργείται πια επίσημα εδώ και δύο χρόνια, όπως ενεργούνταν μεμονωμένα από δεκαετίες πριν. 

Εξάλλου το χάραγμα είναι και πνευματικόΚαι μόνο να συνταχθείς με το αντίχριστο σύστημα είσαι χαραγμένος! ( Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης). 

Τα παλιά εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με τα παρόντα, αυτό το ξέρουν και τα μικρά παιδιά 

Το νέο εμβόλιο αυτό επομένως το υποχρεωτικό, είναι κανονικό σφράγισμα, δηλ. χάραγμα του Αντιχρίστου, αυτές οι λέξεις ταυτίζονται σύμφωνα και με τις επίσημες μεταφράσεις τής Αγίας Γραφής, αλλά και με τα λόγια του Αγίου Παϊσίου. Δεν έχει επίσης  δυνατότητα ολοκληρωμένης και σωτήριας μετάνοιας, όπως αυτό πάλι επίσημα το τόνιζαν οι Άγιοι, ότι μετά δεν γίνεται τίποτε( Άγιος Παΐσιος) και ότι δεν ωφελεί πια ούτε η εξομολόγηση! ( Άγιος Γαβριήλ Γεωργίας 

 Προσπερνάμε τη συκοφαντία για τον γέροντα Εφραίμ για την οποία πάλι έχουμε απαντήσει στην  

” Τρικλοποδιά”, αφού πούμε ότι το μοναστήρι του είναι πλέον Αιρετικό με βούλα, όπως όλος σχεδόν ο περίγυρος του αγιασμένου γέροντα ήταν πνευματικά ξένος του, από χρόνια όμως πολλά πριν! 

Όσο για τον ίδιο, μη βιάζεται να τον κρίνει, γιατί όπως μάλλον φαίνεται, δεν γνωρίζει τα της απαγωγής του το 2016 από γιατρούς και του κρυφού του με τη βία μαρτυρικού εμβολιασμού, που μόνο σταλινικά καθεστώτα και ο Αντίχριστος ξέρει να κάνει. Ευτυχώς σε μας προσωπικά είχε πει τα πάντα, για το ότι ουδείς επίσκοπος θα μείνει όρθιος 

Αυτό εμείς ταπεινά κρατάμε και την ευχή του να παλέψουμε έως τέλους κόντρα στους συκοφάντες, για τους οποίους πάλι μας προείπε ότι θα κλειδωθούν στην άβυσσο!…. 

 Ο δαιμονικός αρθρογράφος και θεολόγος της συκοφαντίας και του εγωϊσμού φαίνεται πάλι σε όλο το κείμενό του να θέλει να είναι πιο φωτισμένος από τους Αγίους! 

 Ξέρει καλά να διαστρέφει το πνεύμα της Γραφής. Είναι τόσο σίγουρος πως δεν ενεργείται χάραγμα στο δεξί χέρι και το μέτωπο, ενώ τόσοι Πατέρες έχουν ερμηνεύσει πνευματικά τι σημαίνει δεξί χέρι και μέτωπο. Οκύριοςαυτός θεωρεί ότι ο Αντίχριστος τον οποίον δυστυχώς πιστά υπηρετεί, θα έρθει μια μέρα και θα βγάλει ανακοίνωση ότι σφραγίζεσθε στο χέρι από μένα! 

Τόσο αφελής είναι, τί κρίμα! Ενώ όλοι οι Άγιοι και η Γραφή φωνάζουν πως με πονηριά θα σφραγίσει τον κόσμο και ότι αυτό δεν θα το καταλάβουν ποτέ όσοι πάνε με τη λογική και ψάχνουν επιστημονικά τους ΠατέρεςΣοφία Θεού χρειάζεται να έχει κανείς, όχι θεολογική κατάρτιση ακαδημαϊκή 

Το ότι είναι κανονικό χάραγμα εξάλλου οι ίδιοι οι Σιωνιστές το γράφουν και μιλούν για σφραγισμένους και μή ανθρώπους. 

Ας το νομίζουν κάποιοι αφελείς προχάραγμα ή όπως αλλιώς θέλουν! Εμείς έχουμε χρέος να φωνάζουμε πολύ αυστηρά και να χωριζόμαστε από κάθε αντίχριστο ιατρικό εξαναγκασμό και κάθε αιρετική συναγωγή. 

Για ποιά ομόνοια μιλάτεκύριεΣημάτηΠοτέ δεν θα ομονοήσουμε με θεολόγους που συμβιβάζονται και αποδέχονται τα αιρετικά και αντίχριστα. Ο Κύριος λαχταρά να βλέπει πιστούς να διχάζονται αποκλειστικά για την Αλήθεια του, είναι εντολή του να διχαζόμαστε άγια από τώρα, γιατί αλλιώς θα διχοτομηθούμε αιώνια! 

Εσείς βέβαια δυστυχώς, ελεύθερα επιλέξατε την οδό της συκοφαντικής δυσφήμησης Αγίων και ανθρώπων, και μάλιστα στην πιο ιερή στιγμή της παραμονής της Μεγάλης Τεσσαρακοστής! 

 Ας πορεύεσθε λοιπόν στην ελεύθερη πτώση σας προς το σκότος το εξώτερον, εκεί όπου βασανίζονται να ξέρετε περισσότερο οι ιερείς και θεολόγοι της προδοσίας του Χριστού! 

Σε όλους τους ευσεβείς και καλοπροαίρετους αναγνώστες ευχόμαστε να έχουν μία όντως Αγία και ομολογιακή Σαρακοστή,  

με πολύ ταπεινό αλλά και γενναίο αγώνα κατά των οργάνων και πνευμάτων του σκότους, αμήν. 

 

Ιερομόναχος Ευφρόσυνος Σαββαΐτης, 5 Μαρτίου 2022. 

 

https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%B5%CF%81-%CE%B5%CF%85%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7/