Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Άδεια οδήγησης και ταυτότητα στο κινητό μας

 ΣΧΟΛΙΟ: ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ "ΔΩΡΟ";

Άδεια οδήγησης και ταυτότητα στο κινητό μας

Πότε θα μπορούμε να έχουμε στο wallet του κινητού μας την ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης.

Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου πιθανότατα θα μπορούμε να κατεβάσουμε στο wallet του κινητού μας την άδεια οδήγησης αλλά και την ταυτότητά μας, για κάθε νόμιμη χρήση, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργου Γεωργαντά.

Έτσι, δεν θα χρειάζεται να έχουμε μαζί μας τα δύο αυτά έγγραφα, με κίνδυνο π.χ. να τα χάσουμε. Μην ξεχνάμε ότι τμήμα της της ταυτότητας χρησιμοποιείται ήδη στον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης. Επιπλέον, θυμίζουμε πως εδώ και μερικούς μήνες δίνεται η δυνατότητα έκδοσης και download σε ηλεκτρονική μορφή της προσωρινής άδειας οδήγησης.

Παράλληλα με το δίπλωμα οδήγησης, το πιθανότερο είναι πως θα έχουμε στο κινητό μας σε ψηφιακή μορφή και το point system για παραβάσεις του ΚΟΚ που ενδεχομένως έχουμε κάνει.


ΠΗΓΗ: https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/adeia-odigisis-kai-taytotita-sto-kinito-mas.9540669.html?utm_medium=referral&utm_campaign=boost-traffic&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2nKnxfWbmnIKsJQ9GzZ1R6YSXCucYumUV9XkjHIGaFkPpxgqVadFsCB1k_aem_AaNWuOPy02ByhnKuA1uSogNWtBQut1LHTGBxmkoTwuJk_IdFEtxBAefrOucIL6i8tGmMEd_XHgL_OyrszMM0qzCSWaXDWIAFGxv1hxgE9BpgZ1JK3Ml91gwlR5jlDCIk49g#Echobox=1645630591