Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Λυκούργος Νάνης, Στην πράξη έγινε το αντίθετο.

Λυκούργος Νάνης, Τα πρώτα δείγματα γραφής της κας Κεραμέως


του Λυκούργου Νάνη
Τα πρώτα δείγματα γραφής της κας Κεραμέως ως υπουργού Παιδείας κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι. Η εκκίνηση της πορείας της  στην ηγεσία του αμαρτωλού Υπουργείου σημαδεύτηκε από  δύο κορυφαία ατοπήματα: τη διατήρηση των ελεεινών και τρισαθλίων «Νέων Θρησκευτικών» των Φίλη, Γαβρόγλου και Γιαγκάζογλου και την απάλειψη του θρησκεύματος και της Ιθαγένειας από τα απολυτήρια και το myschool.

Eνώ αρχικά έκανε λόγο για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης και έδωσε την εντύπωση ότι θα κινηθή με γνώμονα τα όσα αυτές διαλαμβάνουν, στην πράξη έγινε το αντίθετο. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι «ανεξάρτητες» αρχές είναι πανίσχυρες και η κεντρική κυβέρνηση εξαρτημένη από αυτές.
Κάποιοι πιθανώς θα αντιτείνουν ότι προέβη στην κατάργηση ή μάλλον την «ορθή χρήση» του διαβόητου «πανεπιστημιακού ασύλου». Χωρίς να αμφισβητούμε την αδιαμφισβήτητα ορθή αυτή πολιτική της πράξη, δεν μπορούμε να προβούμε στο συμψηφισμό της με τις δύο προαναφερθείσες ολέθριες επιλογές της, αντιπαραβάλλοντας και συγκρίνοντας μεγέθη ασύγκριτα.
Η υπόθεση της ελληνοχριστιανικής διαπαιδαγωγήσεως των ελληνοπαίδων καθώς και της διατηρήσεως της εθνικοθρησκευτικής μας ιδιοπροσωπείας υπέρκειται ουσιωδώς αυτής του ασύλου. 
Πρόκειται για ζήτημα απείρως σπουδαιότερο ποιοτικά και αξιολογικά και σημαντικότερο.
Υ.Γ. Καλούνται οι Ελλαδίτες μητροπολίτες, έστω και τώρα, να αφήσουν τα δεσποτικά φεστιβάλ, την επικοινωνία με τους σχισματικούς ψευδεπισκόπους της Ουκρανίας, τις «εθιμοτυπικές» επισκέψεις των lions  σε αυτούς, τα πάρκα «ανακύκλωσης» και άλλες τέτοιες «ποιμαντικές» δραστηριότητες και να υψώσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη φωνή τους, στηλιτεύοντας τα ολέθρια ολισθήματα και πνευματικά εγκλήματα της κατ επίφασιν «συντηρητικής» κυβερνήσεως.