Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτο: Βρέφος στην Ινδία γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ: 


ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΝΝ. ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ...) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΙ, ΠΟΤΕ;


ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! Ο ΝΟ1 ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ Ή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.



ΣΧΟΛΙΟ:
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;
ΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ [ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ!], ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ Ή ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ" ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ" Ή "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ" Ή "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ "ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ", Ο,ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ INTERSEX ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜ ΒΙΝΤΕΟ  (ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΟ "ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ", ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΠ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ (ΕΝΝ. ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ) ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΕΝΝ. ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ!) ΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!); ΜΗΠΩΣ, ‘’ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΑΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ’’; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ" ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΤΟ " ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ" ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ -ΕΝΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-  ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΙ, ΠΟΤΕ; ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! Ο ΝΟ1 ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ Ή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
Δ.Β.Ε.

Απίστευτο: Βρέφος στην Ινδία γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ 4 ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΕΡΙΑ


Mε τέσσερα πόδια και τρία χέρια ήρθε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στη Ινδία, στο κρατίδιο Ρατζαστάν. Ωστόσο, το δίδυμο αδελφάκι της γεννήθηκε, κανονικά, με τέσσερα άκρα.

Ενώ το αγόρι γεννήθηκε υγιές, το κορίτσι είχε δύο επιπλέον πόδια και ένα τρίτο χέρι που κάλυπτε ολόκληρο το στήθος και την κοιλιά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, oι γιατροί πιστεύουν ότι η 24χρονη μητέρα κυοφορούσε τρίδυμα, αλλά κατά τη διάρκεια της κύησης δύο από τα τρία έμβρυα ενώθηκαν.
«Το αρσενικό παιδί είναι φυσιολογικό, αλλά το θηλυκό είναι περίπτωση συζευγμένων δίδυμων. Είχε μικρό πρόβλημα αναπνοής. Τη βάζουμε στην υποστήριξη οξυγόνου και τα ζωτικά της είναι σταθερά τώρα. Θα την παραπέμψουμε σε ένα πιο προηγμένο νοσοκομείο στο Τζαϊπούρ για περαιτέρω θεραπεία και παιδιατρική επέμβαση. Η κατάσταση της μητέρας και του αγοριού είναι σταθερή», δήλωσε ο δρ Rohitesh Meena, ο χειρουργός που πραγματοποίησε τη γέννα.
Οι γονείς, οι οποίοι είναι αναλφάβητοι, δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα και αγνοούσαν ότι περίμεναν δίδυμα.
«Δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα. Ανησυχούσαν μετά τη γέννηση του κοριτσιού», πρόσθεσε ο Δρ Rohitesh Meena.
Οι γιατροί πιστεύουν ότι τα πρόσθετα άκρα του βρέφους θα μπορούσαν να απομακρυνθούν με χειρουργική επέμβαση.