Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!

          Άνθρωπος που διδάσκει σε ανθρώπους μόνον ό,τι αφορά το βιολογικό τους σώμα ή τα περί κοινωνικών φύλων παύει να είναι φίλος του Χριστού και μαθητής των αγίων Αποστόλων Του, καθίσταται ψευδοπροφήτης και μαθητής εκείνου που έχει το όνομα "Ανθρωποκτόνος" και όχι Σωματοκτόνος...

                   
       Î‘ποτέλεσμα εικόνας για το θηριο της αποκαλυψης
                                         
                                             Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ!

Ο Ιερός Χρυσόστομος τονίζει πως η Εύα που προήλθε από την πλευρά του Αδάμ ήταν ένας άλλος άνθρωπος!
Ο Θεός για την πλάσει του ανθρώπου παίρνει χώμα από τη γη και οικοδομεί σώμα και ενεργεί ο Ίδιος ό,τι ενεργεί και ιδού τον εμφανίζει ολόκληρο ενώπιον των νοερών δυνάμεων αλλά και ενώπιον ημών!  Για να πλάσει τώρα βοηθό στον Αδάμ τον πλευρίζει, κοιμίζει αυτόν και από μίαν των πλευρών αυτού εμφανίζει ενώπιόν του έναν άλλο άνθρωπο με τρία ονόματα, Ανδρίς, Γυναίκα, Εύα!
Ο Θεός δεν παίρνει χώμα από την γη αλλά την χοϊκή πλευρά του Αδάμ, σώμα Αδάμ και εμφανίζει ενώπιον των αγγέλων, του Αδάμ και όλων ημών την προμήτορα Εύα, από την κοιλιά της οποίας έρχεται -μετά την έξοδό τους από τον Παράδεισο- ο πρώτος υιός του ανθρώπου, δηλαδή ο Άβελ ο Δίκαιος! Έπειτα ο δεύτερος, ο Κάιν ο αδελφοκτόνος! Και έπειτα όλοι οι χοϊκοί άνθρωποι έως  Ιωάννου Προδρόμου και Μαρίας της Παρθένου! Και έπειτα ο νέος Αδάμ, ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός.

Θα σταματήσουμε εδώ για λίγο αδελφοί μου και δεν θα προχωρήσουμε για να μην ρίξουμε τα μαργαριτάρια στα πόδια των ζώων εκείνων που ομοιάζουν στους τρόπους με τα σκυλιά! Και δεν χρειάζεται να βάλουμε εισαγωγικά στη λέξη ΖΩΩΝ διότι οι οπαδοί του επιστημονικού υλισμού αυτοπροσδιορίζονται ως Ζωϊκοί "άνθρωποι", αυτο-ονομάζονται ως "εξελικτικοί" και πιστεύουν ότι η προέλευση της ζωής είναι "απλή χημεία", ότι δηλαδή "όλα τα έμβια-ζωντανά όντα προήλθαν από έναν απλό μονοκύτταρο οργανισμό, που προέκυψε με τυχαίες φυσικοχημικές διεργασίες από άβια (μη ζωντανή) ύλη"!
Σταματώ λοιπόν εδώ για να πω πως όσοι δανείζονται νοητικές εικόνες από την Αγία Γραφή (είτα άθεοι είτε άπιστοι είτε θεολόγοι του ΚΑΙΡΟΥ είτε εκπαιδευτικοί με δημόσιο μισθό) για να στηρίξουν τις λεγόμενες "σεξουαλικές κοινότητες", απειλούνται με τιμωρία! Επιπλέον ότι τιμωρούνται χάρη μετανοίας! Και όλα αυτά χάριν συγχώρεσης και Σωτηρίας, εννοείται της εν Χριστώ!


Αδελφοί ας μην ξεχνούμε ό.τι μας λέγει ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος με αναλυτικό τρόπο: ΑΠΕΙΛΗ,ΤΙΜΩΡΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ!

Ας μετανοήσουμε αδελφοί όλοι μας, και οι έχοντες την αρρώστια της ομοφυλοφιλίας αλλά κυρίως οι άλλοι που έχουν την άλλη νοητική αρρώστια της θεομαχίας, της διαστροφής δηλαδή της ορθόδοξης θεολογίας-ανθρωπολογίας! Επιτέλους ας σταματήσουμε κι εμείς οι "καθηγητές" να διδάσκουμε αποκλειστικά τα περί σεξουαλικής ταυτότητας του βιολογικού σώματος. Ανθρωπολογία μόνο με σώμα δίχως κεφαλή δεν υφίσταται. Άνθρωπος που διδάσκει σε ανθρώπους μόνον ό,τι αφορά το βιολογικό τους σώμα ή τα περί κοινωνικών φύλων παύει να είναι φίλος του Χριστού και μαθητής των αγίων Αποστόλων Του, καθίσταται ψευδοπροφήτης και μαθητής εκείνου που έχει το όνομα "Ανθρωποκτόνος" και όχι Σωματοκτόνος, εκείνου που για πάντα θα αγνοεί όχι μόνο τη φύση του ανθρώπου αλλά και αυτήν του ιδίου εαυτού του, λόγω του ότι μισεί θανάσιμα Αυτόν που είναι το Α και το Ω, Αυτόν που είναι υιός Ανθρώπου και Υιός του Θεού, Αυτόν που είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ και το ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ που φωτίζει και αγιάζει καθένα που τον ομολογεί ΚΥΡΙΟ!

Αδελφοί εκπαιδευτικοί, ας πούμε ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, τουτέστιν στον νέο Χριστό της Νέας Εποχής, δηλαδή στον αντίχριστο των ημερών μας! Ένα ιστορικό οικουμενικό ΟΧΙ στη Νέα Εποχή σαρκολατρείας - επιστημονικού υλισμού που δεν μορφώνει το παιδί κατά την εικόνα των πατέρων του και αυτήν του Ιησού Χριστού αλλά κατά την εικόνα του Άλλου, τουτέστιν του Διαβόλου, που όπως ακούσαμε έρχεται στην οικουμένη ως λιοντάρι πεινασμένο σε Σώμα ΑΝΘΡΩΠΟΥ!


Δημήτριος Β. Εμμανουήλ, Αναγνώστης.
Πτολεμαΐδα 10 Ιουνίου 2019