Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Τον φίλο των Ομοφυλόφιλων Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο, που τους δείχνει το δρόμο της Σωτηρίας, θεωρούν ομοφοβικό!


Τον φίλο των Ομοφυλόφιλων Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο, που τους δείχνει το δρόμο της Σωτηρίας, θεωρούν ομοφοβικό!

Γράφει ὁ π. Νικόλαος Μανώλης
Στο δημοσίευμα που ακολουθεί εμπεδώνεται η μεθοδολογία της Νέας Εποχής. 
Προσπαθώντας να περιγράψουμε το γεγονός θα λέγαμε πως Ορθόδοξοι μαθητές Ελληνικού σχολείου, προσήλθαν σε Ορθόδοξο Ναό να εκκλησιαστούν για τον εορτασμό των Αγίων Τριών Ιεραρχών, που είναι Ορθόδοξοι Άγιοι προστάτες των γραμμάτων. Εκεί, μετά το πέρας της ακολουθίας, τους μοιράστηκε φυλλάδιο που περιείχε μεταξύ άλλων την Ορθόδοξη διδασκαλία των Αγίων Πατέρων για το αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας.

Αυτό, για τα δόλια μυαλά της διαφήμισης της αμαρτίας, αποτελεί κόκκινο πανί. Κανένας λόγος της Εκκλησίας, που πολεμά την αμαρτία, δε θα πρέπει να ακούγεται για τους ρατσιστές του σήμερα.
Σήμερα κατάντησε η κοινωνία μας στη διαφήμιση της αμαρτίας. 
Σήμερα την ευσέβεια αντικατέστησε η «ανεκτικότητα».
Σήμερα την πίστη στο Θεάνθρωπο την αντικατέστησε η πίστη στον άνθρωπο, πράγμα απολύτως σατανικό. Ο μισάνθρωπος διάβολος, πολεμά τη σχέση του ανθρώπου με το Θεάνθρωπο Ιησού, στοχεύοντας στην απομόνωσή του με σκοπό να είναι έρμος από θεία Χάρη. Ως γνωστόν, τα έρμα τα τρώει ο λύκος…
Οι νέοι Φαρισαίοι αρχιερείς του Οικουμενισμού, αφού πρόδωσαν τα ιερά Δόγματα της Πίστης, σώπασαν προκλητικά όταν μασονοκίνητες κυβερνήσεις επέβαλαν τον Αντιρατσιστικό Νόμο. Νόμο ανοσιούργημα που δίνει σήμερα το δικαίωμα σε νεοταξίτες εθνομηδενιστές και μισαλλόδοξους οικουμενιστές, να χαρακτηρίζουν ατιμώρητοι τη διδασκαλία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ως ομοφοβική επίθεση. Δεν κατανοούν οι ανόητοι ότι ο Άγιος από απεριόριστη αγάπη δεν αφήνει τους ομοφυλόφιλους στη πλάνη τους, αλλά τους δείχνει ποιο ειδικό δαιμόνιο τους πολεμά και τους αποκλείει από την Αιώνια Ζωή κοντά στο Θεό. Τους μαθαίνει πως πρέπει να πολεμήσουν το πάθος τους και να πιστέψουν στο Λυτρωτή Χριστό, που θα τους συγχωρέσει και θα τους λυτρώσει.
Οι στρατιώτες της Νέας Εποχής επιτίθενται με μανία στην Ορθοδοξία, γιατί παραμένει η μόνη αλήθεια με αρχηγό τον Σωτήρα Χριστό.
Μασόνοι πολιτικοί που λατρεύουν τον Μ.Α.Τ.Σ. και ανάξιοι οικουμενιστές νέοι Φαρισαίοι αρχιερείς, που σίγουρα δεν λατρεύουν τον Ιησού Χριστό, προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε Ορθόδοξοι. 
Ιδού καιρός ομολογίας ευπρόσδεκτος.
Ευκαιριακά, για κάθε άνθρωπο που θέλει να καταλάβει τι σημαίνει ομοφυλοφιλία, αλλά και πως αντιμετωπίζεται, προτείνουμε το ακόλουθο ενδιαφέρον άρθρο: Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης – Το παρδαλό δαιμόνιο.
Διαβάσαμε στο skai.gr:

Μοίρασαν ομοφοβικό φυλλάδιο σε γυμνάσιο στο Χολαργό

Φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο μοιράστηκε χθες Πέμπτη σε Γυμνάσιο στην περιοχή του Χολαργού, το οποίο συμμετείχε σε εκκλησιασμό, λόγω του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.
Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό περιοδικό antivirus, το φυλλάδιο μοιράστηκε από άτομα, που δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο ακριβώς λόγο βρίσκονταν στο χώρο μαζί με τους μαθητές.
Το φυλλάδιο χρησιμοποιεί τα λόγια του Αγίου Ιωάννη Χρυσόστομου, αναφέροντας πως η ομοφυλοφιλία είναι το αποκορύφωμα των αμαρτημάτων, «πολύ πιο πάνω από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος».