Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ; με μοναδικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της δωρεάς οργάνων και την αύξηση του αριθμού των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα. ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για δωρεα οργανων
ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ: ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ, "Ου μη καταμείνει το πνεύμα μου εν αυτοίς , δια το είναι σάρκας."  (Γεν.6,3)!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, 
"Η πίστις ότι το σώμα ναός του Θεού εστι και το Πνεύμα του Θεού οικεί εν αυτώ, μετά δε θάνατον προώρισται να εγερθή και αύθις ένδοξον και απηφθαρτισμένον προς λαμπροτέραν ανανέωσιν της μετά της ψυχής συζυγίας, ώθησεν από της πρώτης ημέρας τους χριστιανούς, όπως ου μόνον μη παραδίδωσιν εις την τέφραν τους νεκρούς των [ενν. κεκοιμημένους] κατά το παράδειγμα των Ρωμαίων και των άλλων ειδωλολατρών, αλλά και μετά πάσης τιμής καταθέτωσι το σώμα εις την γην πλήρες και εν τη ολοκληρία του." 
(Κωνσταντίνος Καλλίνικος Πρωτοπρεσβύτερος)

ΤΡΙΤΟΝ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ"! ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 11/2/20 ΕΊΝΑΙ Η ΕΟΡΤΉ  ΤΗΣ Αγία Θεοδώρας της Βασίλισσας "το δε ιερό λείψανό της φυλάσσεται με ευλάβεια στο ναό της Παναγίας Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα".

                                                                                        

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκδήλωση για τη δωρεά οργάνων στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση για τη δωρεά οργάνων στη Θεσσαλονίκη

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020
Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους το Περιφερειακό Γραφείο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, που εδρεύει στο νοσοκομείο “ΑΧΕΠΑ”, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων.Άτομα με εμπειρία στη δωρεά οργάνων καθώς και εθελοντές θα βρίσκονται στον χώρο της πλατείας από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, θα διανέμουν έντυπο υλικό και θα ενημερώνουν τον κόσμο για την προσφορά αγάπης-ζωής μέσα από τη δωρεά οργάνων.
Στις 11 το πρωί θα επισκεφθούν το stand της πλατείας Αριστοτέλους θεσμικοί φορείς και προσωπικότητες της πόλης μας, οι οποίοι θα δηλώσουν την υποστήριξη και συμμετοχή τους στην όλη προσπάθεια.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη και συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, της Κοινωνικής Οργάνωσης “Αγάπη” και της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, με μοναδικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της δωρεάς οργάνων και την αύξηση του αριθμού των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα.