Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ : AN ΥΠΗΡΧΕ Ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....

 

Συγκλονίζει ο φλογερός Αγωνιστής Συνταγματάρχης χειρουργός αρχίατρος ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ Δυναμώνει τον αγώνα των υγειονομικών και την αντίσταση του Λαού στον ιατροφασισμό της αφορισμένης κυβέρνησης δίνει νέα στοιχεία για τα εμ βόλια. Κοζάνη 29.1.2022


Διαδώστε - κοινοποιήστε την ομιλία του. Πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε την αγωνιστική φλόγα του σε όλους.

Φύλακες Αγρυπνείτε !

Α) Κοζάνη 29.1.2022, ὁ Αγωνιστής Συνταγματάρχης χειρουργός αρχίατρος ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ δίνει νέα στοιχεία, για τα εμ βόλια.

Συνταγματάρχης χειρουργός αρχίατρος ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ "Θά φύγω Όρθιος ... ακόμα και αν μείνω μόνος θα περπατήσω αυτόν το δρόμο..."

"... Η  δικαιοσύνη είναι απαράδεκτη... δεν είναι μόνο τυφλή αλλά και κουφή δεν ακούει τα κλάματα από τα παιδιά των 7500 υγειονομικών που πεινάνε..."  

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!



Συνέχεια ομιλίας από την Κοζάνη στις 29 1 2022, του στρατιωτικού ιατρού Ευγένειου Μπαϊραμίδη

Συνεχεια ομιλιας απο την Κοζάνη στις 29 1 2022, του στρατιωτικου ιατρου Ευγενειου Μπαϊραμιδη - YouTube

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ




ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 
ΤΗΣ 30-1-2022

Τα τελευταία δύο (2) χρόνια η υγειονομική κρίση ακύρωσε τις καθημερινές συνήθειες, έπληξε τον πυρήνα των ανθρωπίνων σχέσεων και των κοινωνικών επαφών των πολιτών.

Με αφορμή την ύπαρξή της επιχειρήθηκε μέσω του τρόμου, της τηλεοπτικής προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου η πειθάρχηση και υποταγή μας σε ένα νέο περιβάλλον ζωής που επέβαλαν οι διαχειριστές της, δηλ. οι κυβερνήσεις και οι λοιμωξιολόγοι.

Η δημόσια υγεία αναγορεύθηκε σε ύψιστο αγαθό σπουδαιότερης αξίας έναντι εκείνης των ατομικών ελευθεριών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών η κυβερνητική εξουσία προωθεί και επιβάλλει την πολιτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού παρακάμπτοντας το δικαίωμα της ενημερωμένης συναίνεσης των πολιτών και τις αρχές της Ιατρικής Δεοντολογίας.

Προβάλλεται κατά κόρον, χωρίς όμως επαρκή επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο εμβολιασμός είναι το μοναδικό και αποκλειστικό μέσο για την αναχαίτιση της πανδημίας. Ήδη στον δημόσιο ευρωπαϊκό διάλογο διατυπώνονται προτάσεις για τη θέσπιση νομικής υποχρέωσης εμβολιασμού αδιακρίτως για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες άνω των 18 ετών.

Η θέσπιση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού με πειραματικά και εν δυνάμει υγειοβλαπτικά φαρμακευτικά προϊόντα, ενώ την ίδια στιγμή παραμένουν ακόμη άγνωστες οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες και επιπτώσεις του εμβολιασμού στην ανθρώπινη υγεία, συνιστά αναντίρρητα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Από την αρχή της εκστρατείας του εμβολιασμού, δεν υπήρξε συστηματική έρευνα και καταγραφή σχετικά με τις παρενέργειες και τους παράγοντες κινδύνου των εμβολιασμών.

Αποτελεί τουλάχιστον για εμάς ξεκάθαρη διαπίστωση ότι η πανδημία του κορωνοϊού αξιοποιείται ως ένα παγκόσμιο πείραμα κοινωνικής συμμόρφωσης και πειθάρχησης των πολιτών.

Η Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης του Π.Ο.Υ. για τον Covid-19  που συγκλήθηκε στις 13-1-2022, με επίσημη έγγραφη δήλωση της  19-1-2022  ζητά από τα κράτη να καταργήσουν το Διαβατήριο Εμβολιασμού και τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας! Από την δήλωση αυτή του Π.Ο.Υ. αποδεικνύεται πλέον χωρίς καμία αμφιβολία ότι ο εμβολιασμός με τα τρέχοντα εμβόλια δεν παρέχουν πλήρη και ικανοποιητική ανοσιακή προστασία έναντι του βασικού στελέχους του ιού και των παραλλαγών του.

Επομένως η επίτευξη τεχνητής ανοσίας διά του επιχειρούμενου εμβολιασμού απεδείχθη μια φρικτή απάτη της κυβέρνησης και της επιτροπής των ειδικών οι οποίοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον του Ελληνικού λαού για παταγώδη αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος.

Η απόφαση της κυβέρνησης για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού κρίνεται ως άστοχη, απαράδεκτη, παράνομη και αντισυνταγματική και κυρίως εθνικά και κοινωνικά επιζήμια γιατί έχει οδηγήσει σε μια de facto διαίρεση της ελληνικής κοινωνίας.

Κάθε φορά που ο λαός μας διαιρέθηκε και χωρίστηκε σε δύο αντίπαλες παρατάξεις ακολούθησαν εθνικές και κοινωνικές συμφορές που άφησαν για πολλές δεκαετίες το ολέθριο αποτύπωμά τους στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός προσβάλλει τον πυρήνα του δικαιώματος αυτοκαθορισμού, δηλ. της προσωπικής αυτονομίας που βρίσκει συνταγματική έκφραση και εφαρμογή στο άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος.

Σύμφωνα με το αυτό ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου συνιστά την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας. Το Σύνταγμα, ως Πολιτειακός Χάρτης κάθε ευνομούμενης πολιτείας, οφείλει να αποτελεί τον κυματοθραύστη πάνω στον οποίο θα τσακίζονται οι επιθέσεις κάθε παράνομης εξουσίας που επιβουλεύεται τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών.

Σύμφωνα με επίσημη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ πάνω από 2.000 εμβολιασμένοι υγειονομικοί νοσούν από covid-19 φέρνοντας στα όριά του το σύστημα υγείας.

Για παράδειγμα μεγάλα νοσοκομεία βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, όπως ο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ενώ το «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» κινδυνεύει να μείνει χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό και εκφράζεται σοβαρή ανησυχία για συνολική κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Τούτη την κρίσιμη ώρα για το εθνικό σύστημα υγείας η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμμένει στην παράλογη απόφασή της για την θέση σε αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να συνδράμουν επιτυχώς στην αντιμετώπιση της πανδημίας και αποδεικνύεται ότι η ελληνική κυβέρνηση για ένα γινάτι παίζει κορώνα-γράμματα την προστασία της δημόσιας υγείας του ελληνικού λαού.

Ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με την υποβολή των υγειονομικών σε προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης, αλλά η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για την προώθηση των εμβολίων.

Ο εμβολιασμός δεν είναι μια απλή τυπική ιατρική πράξη για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, όπως επιχειρούν να μας πείσουν.

Ο μαζικός εμβολιασμός των πολιτών εκπέμπει ένα πολύ ισχυρό σήμα κοινωνικής συμμόρφωσης και υποταγής το οποίο αποκωδικοποιείται από την άρχουσα ελίτ ως εξής: «Μια φορά υπάκουος, πάντοτε υπάκουος».

Η Κυβέρνηση κατηγορεί για κοινωνική ανευθυνότητα τους πολίτες που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν, ενώ το ίδιο το κράτος πρώτο αυτό αποποιείται κάθε ευθύνη για τις ενδεχόμενες βλαπτικές επενέργειες των εμβολίων στην ανθρώπινη υγεία.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους και σθεναρά την μαρτυρία της προσωπικής μας συνείδησης και την ελευθερία της βούλησής μας απέναντι στο διαμορφούμενο καθεστώς επιβολής υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων.

Καλούμαστε εμείς, η δικιά μας γενιά, να ορθώσει το ανάστημά της και να αγωνιστούμε σθεναρά και μέχρι τέλους κατά της παγκόσμιας υγειονομικής τυραννίας ώστε να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές ένα κόσμο ελεύθερο και όμορφο που θα εξακολουθεί να συναρπάζεται από το άρωμα των λουλουδιών, να ερωτεύεται με το κελαήδημα των πουλιών και να χαίρεται με το γάργαρο γέλιο και το τραγούδι των παιδιών.

Χωρίς μάσκα. Χωρίς φόβο. Με Ελπίδα. Με Αγάπη.

https://agonasax.blogspot.com/2022/01/2912022.html