Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ: ΘΕΕ ΜΟΥ, ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ, ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΗ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

ΟΡΓΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Ε. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤAΘΗΚΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ», ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ & ΕΙΠΕ: «ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ: ΘΕΕ ΜΟΥ, ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ, ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΗ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ», ΠΟΥ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 600.000.000 ΔΡΑΧΜ. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ 1990, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΑΛΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ – ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ακοῦστε στιγμιότυπα τοῦ ἀγῶνος
————–
————–
Ἀξίζει νὰ δεῖτε καὶ τὰ παρακάτω ἀποσπάσματα τοῦ ἀγῶνος
2) Ἀπόσπασμα https://youtu.be/yEdN1tOI3PE
3) Ἀπόσπασμα: https://youtu.be/QFwIet4H9gc

Διαβάστε ἕνα ἄρθρο ποὺ δημοσιεύσαμε στὴν ἰστοσελίδα μας στις 18.11.2011
ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com
Τι δουλειά έχουν οι Αμερικανοί πράκτορες στην Φλώρινα???

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται μέσα από μυστικές αναφορές της ΚΥΠ (που φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα σήμερα το newsbomb.gr), το όργιο των Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων της CIA στην περιοχή της Φλώρινας, για την στήριξη μειονοτικών σλαβόφωνων κινημάτων στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων με τα Σκόπια.
Με προσωπική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου (στα τελευταία χρόνια της πρωθυπουργίας του), ο Κώστας Τσίμας αρχηγός της ΚΥΠ είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, καθώς είχαν ήδη παρατηρηθεί στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 τα εξής:
1) Τακτικές επαφές Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων με μειονοτικούς παράγοντες της Φλώρινας, που οργάνωναν σλαβόφωνο κίνημα χρηματοδοτούμενο από τα Σκόπια.
2) Μεταφορά χρημάτων από το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης σε παράγοντες του λεγόμενου «Μακεδονικού Κινήματος» της Φλώρινας για ενίσχυση των ανθελληνικών στόχων τους.
3) Συναντήσεις κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην ορεινή περιοχή της Φλώρινας ειδικών απεσταλμένων του Αμερικανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης με παράγοντες των Σκοπίων που εισέδυαν στον ελληνικό χώρο για οργάνωση «Μακεδονικού Κινήματος» στην Ελλάδα.
Ο Κώστας Τσίμας έχει συντάξει εξασέλιδη μυστική έκθεση που αναφέρει τις κινήσεις των Αμερικανών Πρακτόρων και των μειονοτικών της Φλώρινας και τους τρόπους με τους οποίους η ελληνική ΚΥΠ εμπόδιζε τις συναντήσεις αυτές.
Η υπεραπόρρητη αυτή έκθεση παραδόθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έδωσε αμέσως εντολές σε δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας στην περιοχή της Φλώρινας διακριτικά να παρακολουθούν κάθε κίνηση των Αμερικανών πρακτόρων, ενώ για το θέμα αυτό είχε μιλήσει με λεπτομέρειες ο Κώστας Τσίμας, πριν φύγει από τη ζωή, στον Κώστα Χαρδαβέλλα.
http://www.newsbomb.gr
Πηγή
Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_11.html#ixzz1MGzr10Rx
ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Προσθέστε και το έργο του Θ. Αγγελόπουλου το «Το Μετέωρο βήμα του πελαργού» που προπαγάνδιζε στη Φλώρινα την πτώση των συνόρων.
Ο Θ. Αγγελόπουλος, όπως είπε ο αγωνιστής ιεράρχης της Φλώρινας π. Αυγουστίνος, πήρε 600.000.000 δραχμές από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να γυρίσει την ταινία! Και ενισχύθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο!!!
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης αγωνίστηκε την περίοδο 19-11- 1990 ως 17-12-1990, για να σταματήση το ανθελληνικό ταινία και αφόρισε τον Αγγελόπουλο.
ΜΕΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ «ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΤΟΥ 2008»
ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΝ Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!
(Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης, η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Λιάνης κ.ά.!!!)
Αποσπάσματα εκείνων των αγώνων του Μητροπολίτου βρίσκονται στην παρακάτω ταινία· «ΕΛΛΑΣ-ΕΟΚ, Ε.Ε.- STOP»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=21089

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ