Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ; Η μάσκα καθίσταται υποχρεωτική...Η χρήση της ίσως θα καλύπτει κάποια χαρακτηριστικά μας.

ΣΧΟΛΙΟ: 
1. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ:  "Ακούμε τις συμβουλές των ειδικών για την προστατευτική μάσκα. Η χρήση της ίσως θα καλύπτει κάποια χαρακτηριστικά μας. Θα σηματοδοτεί, όμως, το σοβαρό πρόσωπο της ευθύνης μας. Όλα αυτά πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση, γιατί δεν υπάρχει επιστροφή στην «προ κορωνοϊού πραγματικότητα». Ζούμε, ήδη, αλλιώς." 

2. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ΕΙΠΕ: "... η μάσκα καθίσταται υποχρεωτική σε προσωπικό, πελάτες και επισκέπτες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, κουρεία, διαγνωστικά εργαστήρια και νοσοκομεία. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ..."
3. 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΖΕΡΒΑΚΟΣ: Δεν θα περάσει πολύ καιρός που η κυριαρχία του Σατανά θα κάνει φανερή την εμφάνισή της.


Χαρδαλιάς: Πρόστιμο 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας - Πού είναι υποχρεωτική (Eurokinissi)

Μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαΐου ισχύουν στο ακέραιο τα μέτρα μετακίνησης ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.  

Υποχρεωτική στα ΜΜΜ είναι η χρήση μάσκας από εργαζομένους και επιβάτες, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος επισήμανε ότι η μάσκα καθίσταται υποχρεωτική σε προσωπικό, πελάτες και επισκέπτες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, κουρεία, διαγνωστικά εργαστήρια και νοσοκομεία.  

Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ, όπως έχει ανακοινωθεί.  


Παράλληλα, έκανε έκκληση στις εργατικές οργανώσεις και τις πολιτικές δυνάμεις να τηρήσουν τα μέτρα περί συγκεντρώσεων εν όψει της Πρωτομαγιάς μιλώντας αρχικά για «θετικά αποτελέσματα που μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο».  

«Ο ιός παραμένει εδώ, η ατομική ευθύνη είναι το μεγάλο μας όπλο» τόνισε μεταξύ άλλων.   

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις» πρόσθεσε τονίζοντας ότι ενδεχομένως να χρειαστούν ορισμένες περιοχές να ξαναμπούν σε καραντίνα εάν παρουσιαστεί υποτροπή στον αριθμό των κρουσμάτων και κριθεί αναγκαίο.   Απόσταση, αντισηπτικό και πλύση χεριών, χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους είναι τα βασικά όπλα, σημείωσε Πηγή: www.lifo.gr