Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Αλήθεια, τι γίνονται οι μήτρες;

ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια, τι γίνονται οι μήτρες;  ποια η τύχη π.χ. μιας μήτρας που αφαιρέθηκε από κάποιο 15χρονο κορίτσι (ή άλλης ηλικίας) που λόγω ''δυσφορίας φύλου'' προχώρησε σε δήθεν ''αλλαγή φύλου'' και "πέταξε" αυτήν στο καλάθι των αποβλήτων-αχρήστων κάποιας ιδιωτικής Κλινικής ή δημοσίου Νοσοκομείου;

Αλήθεια, πως οι (χριστιανική) ανθρωπότητα θα εκπληρώσει την Εντολή «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε...» αν τα παραπλανημένα πρόβατα της ποίμνης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, κορίτσια ή αγόρια, εξάγουν από το σώμα τους την μήτρα ή ακρωτηριάζουν τα γεννητικά τους όργανα (ενν. με τη θέληση-συναίνεσή τους); ΤΙ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ;

Κοιτάξτε τι κάνει ο μισάνθρωπος Διάβολος στις μέρες μας! Κοίτα με ποιον τρόπο άνοιξε διάλογο με τα αθώα (και πλέον) ανυπεράσπιστα παιδιά… (Τα αυτά ισχύουν και για τους ομοφυλόφιλους, για εκείνους που είναι φίλοι των παθών και ξένοι προς Εκείνον που είναι φίλος της "αρετής" και αιτία της Θεώσεως ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ανθρωπίνου σώματος...

Αδελφοί, «Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΑ ΜΑΣ» (Αγία Σοφία της Κλεισούρας), ο Αντίχριστος είναι παρόν και σφιχταγκαλιάζει το χέρι της μητέρας, της «μητρότητας»…Ιδού!

                                                                       ..........................

 Μεταμόσχευση μήτρας: 70 μεταμοσχεύσεις παγκοσμίως, 23 γεννήσεις μωρών

Μεταμόσχευση μήτρας: 70 μεταμοσχεύσεις παγκοσμίως, 23 γεννήσεις μωρών

 

Η μεταμόσχευση μήτρας, αποτελεί μία από τις πιθανές θεραπείες σε περιπτώσεις γυναικών που δεν μπορούν να μείνουν έγκυοι επειδή είτε δεν έχουν μήτρα ή επειδή η μήτρα που έχουν δεν μπορεί εξαιτίας κάποια παθολογίας να διατηρήσει εγκυμοσύνη (απόλυτος μητρικός παράγων υπογονιμότητας). Αυτό συμβαίνει σε μία στις 500 γυναίκες. 

Η μήτρα μεταμοσχεύεται όταν η γυναίκα είναι έτοιμη να δημιουργήσει οικογένεια και αφαιρείται όταν αποκτήσει το παιδί ή τα παιδιά που θέλει.

Μεταμοσχεύσεις μήτρας γίνονται πλέον σε διάφορες χώρες και συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 70, που είχαν ως αποτέλεσμα τη γέννηση 23 μωρών. Φαίνεται λοιπόν ότι η μεταμόσχευση μήτρας έχει αποτελέσματα.

 Έχει όμως και κινδύνους. Ενώ η μεταμόσχευση μήτρας αποτελεί μία εναλλακτική στην υιοθεσία και την παρένθετη μητρότητα,  συνδέεται με σημαντικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών χειρουργικών επεμβάσεων και της ανάγκης λήψης φαρμάκων που βοηθούν στη καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, για να μην αποβάλει ο οργανισμός τη μήτρα.

Αν και ο αριθμός των μεταμοσχεύσεων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα παγκοσμίως είναι σχετικά μικρός, συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός μεταμοσχεύσεων μήτρας και η επιστημονική κοινότητα έχει την ευκαιρία να πάρει πολύτιμα στοιχεία.

(...)

 

 https://www.linkedin.com/pulse/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-70-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%AF%CF%89%CF%82-23-iakovos