Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Ο Δήμος Εορδαίας προσκαλεί τους επιχειρηματίες των café-bar σε συνάντηση σχετικά με τη διοργάνωση της φετινής αποκριάς

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΥΣΕΒΗ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΜΗ ΦΟΒΟΥ!!!  «ΘΑ ΝΙΚΗΣΗ Ο ΕΝΑΣ» (π. Αυγουστίνος Καντιώτης): «Αν έρθη εποχή που θα ακούσουμε και εμείς όχι στο θέατρο, αλλά στην πραγματικότητα διωγμός. Και θ’ ακουστή η λέξη διωγμός εναντίον των πιστών χριστιανών, μη φοβηθείτε, μη δειλιάσετε. Εγώ μεν δεν θα ζω πλέον, θα βρίσκομαι υπό τον τάφο, αλλά εσείς την φωνήν της Νικομηδείας, την φωνή των μαρτύρων, θ’ ακούσετε να φωνάζουν, απ’ άκρου εις άκρου διωγμός και οι Εκκλησίες και οι ιερείς και οι επίσκοποι θα εξαλείψουν το Ευαγγέλιο, για να κηρυχθή νέον ευαγγέλιο. Και ό,τι γίνεται στην Αλβανία και ό,τι γίνεται σε χώρες μακριά, θα γίνη και στην Ελλάδα, προφητεύω. Αλλά ένα πράγμα να ξέρετε καλά, ότι δεν θα νικήσουν οι άθεοι, αλλά οι πιστοί…» (Πηγή: Καθημερινή Εφημερίδα «Διαφάνεια», Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, σελ. 18).

                                                   ......................................... 


 

Ο Δήμος Εορδαίας προσκαλεί τους επιχειρηματίες των café-bar σε συνάντηση σχετικά με τη διοργάνωση της φετινής αποκριάς

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού & Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωαννίδης Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου κ. Γιώργος Κυριακίδης, προσκαλούν όλους τους επιχειρηματίες των café-bar του Δήμου για συζήτηση σχετικά με την Αποκριά στην πόλη μας, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 14.00.

Περιμένουμε την συμμετοχή όλων, γιατί φέτος ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την Αποκριά αλλιώς.

 

 https://www.kozanilife.gr/2024/01/23/%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5/