Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΘΕΙΑΣ «υιούς απειθείας» (Κολ. 3, 6)...

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΔΕΛΦΟΙ, Ο/Η/ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ: "Αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας"!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ; 


ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΦΟΥΝ... Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΘΕΙΑΣ «υιούς απειθείας» (Κολ. 3, 6) ;


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάβει κερί


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Μητσοτάκης: Κλείνουν όλες οι εκκλησίες, κάθε δόγματος και θρησκείας -Οι μοναδικές εξαιρέσεις


Με ένα tweet ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται λόγω κορωνοϊού οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας.


Κάνοντας ουσιαστικά ένα βήμα πιο μπροστά από την απόφαση της ΔΙΣ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις».

Δείτε τι ανήρτησε ο Πρωθυπουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Εκκλησίες παραμένουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή. Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις

Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων

Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας - προφυλάσσουμε την κοινωνία ».



Κεραμέως: Οι εξαιρέσεις

Σε δήλωσή της από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως διευκρίνισε ότι αναστέλλεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργίας και ιεροπραξίας σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, με εξαίρεση:

τις κηδείες και ταφικές εκδηλώσεις και
την ατομική προσευχή, και στις δύο περιπτώσεις τηρουμένων αυστηρών μέτρων προστασίας (όπως αυτά θα εξειδικεύονται σε ΚΥΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας).
Η αναστολή ισχύει για το διάστημα από 16.3.2020 έως και 30.3.2020.


Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/mitsotakis-kleinoyn-oles-oi-ekklisies-kathe-dogmatos-kai-thriskeias