Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Φλωρίνης Θεόκλητος σε ιατρούς και νοσηλευτές: ‘’Σκύβω και ασπάζομαι το χέρι σας’’

ΣΧΟΛΙΟ: 

Ο ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ "ΜΕΤΑΝΟΙΑ"! ΓΙΑΤΙ; 

Ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΩ ΑΜΑΡΤΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ... ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ -Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ; ΙΔΟΥ.... 

ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ....

florinis 1

Φλωρίνης Θεόκλητος σε ιατρούς και νοσηλευτές: ‘’Σκύβω και ασπάζομαι το χέρι σας’’


Στο θεάρεστο έργο, όπως το χαρακτήρισε, που επιτελούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και οι διοικήσεις των Νοσοκομείων Φλώρινας και Πτολεμαΐδας αναφέρεται με επιστολή του ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος.
“Σκύβω, παρά τα χρόνια μου, και ασπάζομαι το χέρι του καθενός σας εν Κυρίω, διότι αυτή τη στιγμή, εν καιρώ ειρήνης, εσείς δίνετε την πιο μεγάλη μάχη του αιώνος μας σ’ αυτόν τον ιδιάζοντα παγκόσμιο πόλεμο. Πολεμάτε μέσα στο εχθρικό στρατόπεδο! Ευχόμαστε καθημερινά για τους προσβληθέντες αδελφούς μας” αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Θεόκλητος.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος προσθέτει: Ευχόμαστε για τους νοσηλευόμενους. Ευχόμαστε και για τους αδελφούς μας που απήλθαν εν Κυρίω. Ευχόμαστε όμως ειδικότερα για σας όλους τους εκλεκτούς διακόνους του πολυτίμου αγαθού της υγείας. Να έχετε υγεία και αντοχή, για να πολεμήσετε όρθιοι την παρούσα μάστιγα. Είθε και αυτή να μας συνετίση, να μας κάνη πιο ανθρώπινους και αλληλέγγυους.”
“Είθε το Παντοδύναμο χέρι του Κυρίου να κατευθύνη τους ερευνητάς, ώστε να βρούν και να διαθέσουν ατελώς το εμβόλιο, ώστε να διασωθούν άνθρωποι. Αγαπητοί μου και πάλι σας χαιρετίζω με ελπίδα εν Κυρίω και εύχομαι για όλους σας από καρδίας!” - τονίζει κλείνοντας ο Μητροπολίτης Φλωρίνης.