Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η Θαυματουργός Προσευχή (+Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου)

Α'
15 Και τίναξε ο όφης από το στόμα του πίσω από τη γυναίκα νερό σαν ποταμό, για να την κάνει να παρασυρθεί από τον ποταμό. 
16 Αλλά βοήθησε η γη τη γυναίκα και άνοιξε η γη το στόμα της και κατάπιε τον ποταμό που τίναξε ο δράκος από το στόμα του. 
17 Και τότε οργίστηκε ο δράκος ενάντια στη γυναίκα και έφυγε, για να κάνει πόλεμο με τους υπόλοιπους απογόνους της, που τηρούν τις εντολές του Θεού και που έχουν τη μαρτυρία για τον Ιησού. 

(Αποκ. 12,15-17)

Β'
(2:00)

"Η αρετή εξευτελίζεται, η κακία τιμάται, η πορνεία, η μοιχεία και πάσα άλλη ακαθαρσία ως ποταμός ακάθαρτος κινεί τα βρωμερά ρεύματα και κατακλύζει τον κόσμο ολόκληρον. Ο άνθρωπος φονεύεται, ο Χριστός σταυρώνεται. Είναι αι ημέραι πονηραί…" 
(π. Αυγουστίνος) 


Η Θαυματουργός Προσευχή (+Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου)



Έρχεται επιδημία  "ἐξ Ἀνατολῶν" τύπου "γρίππης" ἀλλά ὄχι γρίππη! (32:46 καί μετά)


Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης ήταν ένας από τους πιο αξιοσέβαστους Αρχιερείς της ελλαδικής Εκκλησίας. Διετέλεσε Μητροπολίτης Φλωρίνης και διακρίθηκε για την ανδρεία του και την παρρησία του να ελέγχει τα κακώς κείμενα αλλά και για την αγάπη και φροντίδα για την πνευματική κατάρτιση του ποιμνίου του. Ο λόγος του πάντα ζωντανός, πατερικός και απλοϊκός προσείλκυε και ωφελούσε πλήθη πιστών.

https://www.youtube.com/watch?v=Delpcxi5Y10&feature=emb_logo