Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Στ. Πέτσας: Η σύζυγός Μου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό... βρίσκΟΜαι σε καραντίνα στο σπίτι!

ΣΧΟΛΙΟ: κ. ΠΕΤΣΑ,  «Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν»! Οι πιστοί περιμένουμε να δούμε αν το τέλος σου θα ομοιάζει μ' αυτό του απ. Παύλου ή του Ιούδα του προδότη! Συμφέρει να προδώσεις 1000 φορές τον Νυμφίο παρά την Νύμφη του Ιησού Χριστού.



Στ. Πέτσας: Είναι πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες


«Είναι πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες» ξεκαθάρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του αφότου η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση» επισήμανε ερωτηθείς και για το ενδεχόμενο γενικής απαγόρευσης μετακινήσεων όπως στην Ιταλία ή την Ισπανία.



«Υπάρχει αύξηση κρουσμάτων, ένα ποσοστό ανθρώπων θα είναι βαριά περιστατικά, πρέπει να φροντίσουμε ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας» επισήμανε.

«Είμαστε έτοιμοι να παρατείνουμε τα μέτρα. Αν μας πουν οι ειδικοί για άρση τους θα το κάνουμε» σημείωσε. «Είναι παρακινδυνευμένο να πούμε τι θα κάνουμε σε 3 με 4 εβδομάδες» πρόσθεσε πάντως.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ήταν σαφής στο διάγγελμά του ότι είναι ευθύνη όλων μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς η δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα.