Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

12 Καθολικοί θα δικαστούν στην Πορτογαλία για διατάραξη λειτουργίας ΛΟΑΤΚΙ

 "Σύμφωνα με έναν άλλο ανοιχτά ομοφυλόφιλο καθολικό ιερέα, τον James Allison...ο Φραγκίσκος του είπε: «Θέλω να κυκλοφορείτε με βαθιά εσωτερική ελευθερία, ακολουθώντας το πνεύμα του Ιησού. Και σας δίνω τη δύναμη των κλειδιών. Με καταλαβαίνετε; Σας δίνω τη δύναμη των κλειδιών»."!!!

Σας δίνω τη δύναμη των κλειδιών, Δηλαδή ό,τι είπε ο Διάβολος! Ιδού: "Ο τρίτος πειρασμός ήταν εκείνος της δύναμης και της εξουσίας. Ο διάβολος του είπε πως αν τον προσκυνούσε θα του χάριζε όλα τα (κλειδιά από τα) βασίλεια του κόσμου."


Πιστοί Καθολικοί διαμαρτύρονται κατά της Λειτουργίας ΛΟΑΤΚΙ. Φωτογραφία: Churchmilitant.com

12 Καθολικοί θα δικαστούν στην Πορτογαλία για διατάραξη λειτουργίας ΛΟΑΤΚΙ

Οι διαδηλωτές κατά της Λειτουργίας ΛΟΑΤΚΙ κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους, αλλά λένε ότι «είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσεις για την αγάπη για τον Κύριο Ιησού Χριστό».

Δώδεκα Καθολικοί ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους επειδή διαμαρτυρήθηκαν κατά της Λειτουργίας ΛΟΑΤΚΙ κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας στην Πορτογαλία, αναφέρει το Church Militant.

Στις 3 Αυγούστου, στις 3:00 μ.μ., ο José Manuel Valente da Silva Nunez, ο πρώην επικεφαλής του τάγματος των Δομινικανών στην Πορτογαλία, υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία κατά μιας ομάδας Καθολικών που διαμαρτύρονταν κατά της Λειτουργίας ΛΟΑΤΚΙ στην Εκκλησία. της Παναγίας της Ενσάρκωσης στην Ameixueira, συνοικία της Λισαβόνας.

Κρατώντας σταυρούς και κομποσκοίνια, μια ομάδα Καθολικών απήγγειλε «προσευχή εξιλέωσης» για θανάσιμα αμαρτήματα που προέκυψαν από την προώθηση της ιδεολογίας ΛΟΑΤΚΙ στην Καθολική Εκκλησία.

Ένας διαδηλωτής είπε στο Church Militant ότι «η αστυνομία εντόπισε κάθε άτομο που βρισκόταν εκεί και τώρα η "μυστική υπηρεσία" της κυβέρνησης καθώς και το υπουργείο της κυβέρνησης που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους μας ερευνούν».

Με τη σειρά του, ο José Manuel Valente da Silva Nunez, ο οποίος ηγήθηκε της λειτουργίας για τους εκπροσώπους ΛΟΑΤΚΙ, είπε ότι «οι διαδηλωτές άρχισαν να διαβάζουν το ροζάριο στα λατινικά ακόμη πριν από την έναρξη της λειτουργίας».

Σύμφωνα με έναν άλλο ανοιχτά ομοφυλόφιλο καθολικό ιερέα, τον James Allison, ο οποίος συμμετείχε στη λειτουργία των ΛΟΑΤΚΙ, «οι διαδηλωτές ύψωναν τις φωνές τους σε μια προσπάθεια να πνίξουν τους ιερείς και τους ενορίτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας» και ουσιαστικά «διέκοψαν τη λειτουργία», περιμένοντας τον ομοφυλόφιλο Ιησουίτη ιερέας Τζέιμς Μάρτιν που θα έπρεπε να είναι παρών.

«Ήμουν τρομερά λυπημένος βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους που οδηγήθηκαν σε αυτήν την τρομερή ιδεολογία μίσους, – είπε χαρακτηριστικά. – Ζουν σε έναν παράξενο, αλλοτριωμένο κόσμο και δεν φαίνονται χαρούμενοι. Πιο πολύ στεναχωρηθήκαμε γι’ αυτούς».

Ο Άλισον είπε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος τον κάλεσε το 2017 «στο τηλέφωνο για να με τον εγκρίνει στην ιεροσύνη, ακυρώνοντας μια προσπάθεια να μου αφαιρέσουν την ιερατική μου ιδιότητα επειδή είμαι ανοιχτός ομοφυλόφιλος».

Σύμφωνα με τον Άλισον, ο Φραγκίσκος του είπε τότε: «Θέλω να κυκλοφορείτε με βαθιά εσωτερική ελευθερία, ακολουθώντας το πνεύμα του Ιησού. Και σας δίνω τη δύναμη των κλειδιών. Με καταλαβαίνετε; Σας δίνω τη δύναμη των κλειδιών».

Καθολικοί που διαμαρτυρήθηκαν κατά της λειτουργίας των ΛΟΑΤΚΙ κατηγορούνται για παρεμπόδιση, διατάραξη ή προσβολή της λατρείας, με ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους.

Ο διοργανωτής διαμαρτυρίας Ραφαέλ ντα Σίλβα είπε ότι «μεμονωμένα, δεν έχουμε τίποτα εναντίον αυτών των ανθρώπων. Ο εχθρός είναι αυτή η ιδεολογία και κάποιοι από τους ιερείς που την υπερασπίζονται από αυτό που πρέπει να είναι η Καθολική Εκκλησία και από αυτό που είναι το θέλημα του Θεού».

«Προσωπικά, δεν νομίζω ότι θα μπούμε στη φυλακή, αλλά επειδή ασχολούνται με μας, μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν τις ιδέες και τον τρόπο ζωής μας και να μας διώξουν!», είπε ο Ντα Σίλβα.

«Αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για το να αγαπάμε και να ακολουθούμε τον Κύριό μας Ιησού Χριστό! Καθένας από τους 12 ανθρώπους που ήταν εκεί είναι ήρεμος, ξέρουμε ότι κάναμε το σωστό», συνόψισε ο διοργανωτής της διαμαρτυρίας.

Νωρίτερα, η ΕΟΔ έγραψε ότι, σύμφωνα με τον Πάπα, οι τρανσέξουαλ είναι κόρες του Θεού.

https://spzh.news/gr/news/75637-v-portuhalii-budut-sudit-12-katolikov-vystupivshikh-protiv-lhbt-messy