Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

''[...]Ερχόμενος από την Νέα Υόρκη, όπου εκεί όλα τα σατανικά σχέδια αποδιοργανώσεως της ανθρώπινης Κοινωνίας μελετώνται καί προωθούνται ανά τόν πλανήτη μας, σας μεταφέρω την είδηση....''

Νέα Υόρκη, « η πόλη των Ομοφυλοφίλων»;;;



Καλαβρύτων Αμβρόσιος: – Έκκληση προς την Δ.Ι.Σ για την λεγόμενη «θεματική εβδομάδα» στα σχολεία

Αποτέλεσμα εικόνας για καλαβρυτων αμβροσιοσ

[...] _________Ερχόμενος από την Νέα Υόρκη, όπου εκεί όλα τα σατανικά σχέδια αποδιοργανώσεως της ανθρώπινης Κοινωνίας μελετώνται καί προωθούνται ανά τόν πλανήτη μας, σας μεταφέρω την είδηση, ότι και εκεί στα πεζοδρόμια υπάρχουν ειδικές θήκες, απ' όπου, είτε με χρήματα, είτε και δωρεάν, μπορεί κάποιος να πάρει την εφημερίδα της προτιμήσεώς του. Έως εδώ βέβαια δεν υπάρχει κάτι τι παράδοξο ή και το καινούργιο! Το φαινόμενο είναι γενικό! Στην περίπτωση όμως της Ν. Υόρκης το περίεργο είναι ότι στην θήκη-προθήκη, όπου διατίθενται οι εφημερίδες υπάρχουν δύο «φρικιαστικά» πράγματα:
 Στην προθήκη προωθήσεως των εφημερίδων, που συναντάμε  στο πεζοδρόμιο, αναγράφεται η επιγραφή «Gay City», δηλ. Νέα Υόρκη, « η πόλη των Ομοφυλοφίλων», και
      Μέσα εκεί, μεταξύ των άλλων εφημερίδων διατίθεται και μία η οποία έχει τίτλο  «The Gay City News» καί με υπότιτλο: «Serving Gay, Lesbian, bi and trasgender New York»!!!!
 _________Έφερα, λοιπόν, μαζί μου ένα φύλλο αυτής της εφημερίδος και προβληματίζομαι, εάν πρέπει να το αποστείλω στον κ. Υπουργό της α-Παιδείας, προκειμένου να εμπλουτίσει την ύλη του, δηλ. το εποπτικό υλικό, του φακέλλου: «έμφυλες σχέσεις»!!!!!!  
 ___________Η ανησυχία, η οποία έχει κατακυριεύσει την ψυχή μου, αναφέρεται στην αντίδραση της εκκλησιαστικής  Δοικήσεως, δηλ. της Ιεράς Συνόδου, την οποία δεν είδαμε. Αντιθέτως η ως προαναφερθείσα εφημερίδα γράφει τα εξής εξωφρενικά: «Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου άφησε να εννοηθεί, ότι η Ιεραρχία συμφωνεί με τις έμφυλες ταυτότητες. Αλήθεια, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος όντως συμφωνεί;», διερωτάται η  Εφημερίδα (Μακελειό, 02.02.2017, σελ. 16). 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΣ ΕΔΩ:http://aktines.blogspot.gr/2017/02/blog-post_20.html#more