Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ του π. Αθανασίου Μυτιληναίου "ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ"

Μήνυμα του π. Αθανασίου Μυτιληναίου ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ: «Και έχει περιοριστεί 

μόνο στο νησί της η Αγγλία. Τα έχασε όλα. Μην χάσει και αυτό το νησί της!

Οι δε άνθρωποι της. Ω, οι άνθρωποί της. Έχουν το προβάδισμα εις την ομοφυλοφιλία. Τους αξίζει. Τους αξίζει, δεν εκδικούμαι μ’ αυτήν τη στιγμή, αλλά έζησα αγαπητοί μου τον άγγλο….» [2':38'']

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=-T3R_RaL2H8

.                                              .

Μήνυμα εκκλησίας προς ομοφοβικούς: «Και ο Χριστός είχε δύο μπαμπάδες»!

Στο στόχαστρο αγγλικανικής εκκλησίας οι Χριστιανοί που θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα

Σάλο έχει προκαλέσει μήνυμα σε πινακίδα έξω από αγγλικανική εκκλησία, με το οποίο προσπαθεί να περάσει το δικό της μήνυμα κατά της ομοφοβίας. «Ο Χριστός είχε δύο μπαμπάδες και εξελίχθηκε μια χαρά» αναφέρει η πινακίδα που έχει στόχο τους Χριστιανούς, οι οποίοι πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία  είναι αμάρτημα.

Το μήνυμα 
το οποίο «ανέβασε» κάποιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, έχει κάνει πάταγο, καθώς το έχουν δει 774.271 άνθρωποι και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τον «πόλεμο που έχει ξεκινήσει μεταξύ αυτών που είναι υπέρ και αυτών που είναι κατά.

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη - όπως αναφέρει η πινακίδα, οι υπεύθυνοι του ναού φαίνεται να ακολουθούν τα βήματα της Αγγλικανικής εκκλησίας του Γκόσφορντ στην Αυστραλία, στην οποία πριν από λίγες εβδομάδες είχε αναρτηθεί αντίστοιχο μήνυμα που τόνιζε: «Αγαπητοί Χριστιανοί, μερικοί άνθρωποι είναι ομοφυλόφιλοι, ξεπεράστε το, με αγάπη ο Θεός».

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/world/article/306113/minuma-ekklisias-pros-omofovikous-kai-o-hristos-eihe-duo-babades/