Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: – Έκκληση προς την Δ.Ι.Σ για την λεγόμενη «θεματική εβδομάδα» στα σχολεία


Η Δ.Ι.Σ. ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ", ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΏΝ [ΔΕΣ ΤΟ "ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ"]....

 ΚΑΙ Ο ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ"!!!


Ω! ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!


.                                                                                         .


Καλαβρύτων Αμβρόσιος: – Έκκληση προς την Δ.Ι.Σ για την λεγόμενη «θεματική εβδομάδα» στα σχολεία

Αποτέλεσμα εικόνας για καλαβρυτων αμβροσιοσ
 _____________Επιστρέφοντας μόλις προχθές από ένα υπηρεσιακό μας ταξίδι στην Νέα Υόρκη γευθήκαμε μια ακόμη  πικρή γεύση από την  συμπεριφορά των αθέων, οι οποίοι μας Κυβερνούν!
 _______Πρόκειται για την δημιουργία της λεγομένης «θεματικής εβδομάδας», την οποία ο κ. Γιαβρόγλου, Υπουργός της Παιδείας και της α-θρησκείας εισηγείται στα Δημόσια Σχολεία, με θέμα τις«έμφυλες σχέσεις».   

_______Απουσιάζοντας
δεν γνωρίζω ακριβώς τις αντιδράσεις ημών των εκκλησιαστικών παραγόντων. Καθώς, διερευνητικά συζητούσαμε το θέμα με τους εν Κυρίω συνεργάτες μας, πληροφορηθήκαμε, με αρκετή δε ικανοποίηση, ότι αρκετοί Ιεράρχες έχουν εκφράσει δημοσίως της αντίθεσή τους στο νέο αυτό ηθικό κακούργημα, που επιχειρείται σήμερα στα Δημόσια Σχολεία! Μας παρουσίασαν μάλιστα και δημοσίευμα της ημέρας αφίξεώς μας (02.02.2017) όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κατηγορεί ευθέως τους παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, ότι«Προωθούν την ομοφυλοφιλία με τις έμφυλες ταυτότητες»(βλ. Εφημερίδα Μακελειό, σελ.16). Χωρίς ίχνος εντροπής δηλ. το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να «διαφημίσει» τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα, ώστε αυτά να μη αποστρέφωνται πλέον τους διάφορους Ομοφυλόφιλους, αλλά ίσως - ίσως και να μάθουν, ότι και αυτός ο τρόπος ζωής και σχέσεων είναι ένας κοινωνικά αποδεκτός τρόπος ζωής!!!!!! Τώρα μάλιστα που, με Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει νομιμοποιηθή ο Σοδομισμός, επιπροσθέτως δε έχει δοθή το δικαίωμα νομίμου κτήσεως τέκνων από τα «ζευγάρια» αυτά, όλα αυτά θα θεωρούνται πλέον ως «νόμιμα και φυσιολογικά!»
_________Έτσι, λοιπόν, τα παιδιά μας  θα μάθουν όλα αυτά τα πολύ ....ωφέλιμα πράγματα για την περαιτέρω ζωή τους! Πλήν όμως τι κρίμα! Εντελώς αδιάντροπα εισάγεται στις ψυχές των παιδιών η πιο σιχαμερή σαρκικής φύσεως ανθρώπινη σχέση! 
________Τίνων άραγε τα σχέδια υπηρετούν οι άθεοι Κυβερνήτες μας; Προφανώς της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης», η οποία θέλει να μετατρέψει την ανθρώπινη Κοινωνία σε ένα σύνολο «παλαβών», άμυαλων δηλ. πολιτών, οι οποίοι δεν θα ημπορούν πλέον να αναγνωρίζουν «το μαύρο από το άσπρο», καθώς θα είναι θύματα αυτού του λεγόμενου «αχταρμά», για τον οποίο προφητικά, θά έλεγα, ωμιλούσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κυρός Χριστόδουλος!
_________Ερχόμενος από την Νέα Υόρκη, όπου εκεί όλα τα σατανικά σχέδια αποδιοργανώσεως της ανθρώπινης Κοινωνίας μελετώνται καί προωθούνται ανά τόν πλανήτη μας, σας μεταφέρω την είδηση, ότι και εκεί στα πεζοδρόμια υπάρχουν ειδικές θήκες, απ' όπου, είτε με χρήματα, είτε και δωρεάν, μπορεί κάποιος να πάρει την εφημερίδα της προτιμήσεώς του. Έως εδώ βέβαια δεν υπάρχει κάτι τι παράδοξο ή και το καινούργιο! Το φαινόμενο είναι γενικό! Στην περίπτωση όμως της Ν. Υόρκης το περίεργο είναι ότι στην θήκη-προθήκη, όπου διατίθενται οι εφημερίδες υπάρχουν δύο «φρικιαστικά» πράγματα:
 Στην προθήκη προωθήσεως των εφημερίδων, που συναντάμε  στο πεζοδρόμιο, αναγράφεται η επιγραφή «Gay City», δηλ. Νέα Υόρκη, « η πόλη των Ομοφυλοφίλων», και
      Μέσα εκεί, μεταξύ των άλλων εφημερίδων διατίθεται και μία η οποία έχει τίτλο  «The Gay City News» καί με υπότιτλο: «Serving Gay, Lesbian, bi and trasgender New York»!!!!
 _________Έφερα, λοιπόν, μαζί μου ένα φύλλο αυτής της εφημερίδος και προβληματίζομαι, εάν πρέπει να το αποστείλω στον κ. Υπουργό της α-Παιδείας, προκειμένου να εμπλουτίσει την ύλη του, δηλ. το εποπτικό υλικό, του φακέλλου: «έμφυλες σχέσεις»!!!!!!  
 ___________Η ανησυχία, η οποία έχει κατακυριεύσει την ψυχή μου, αναφέρεται στην αντίδραση της εκκλησιαστικής  Δοικήσεως, δηλ. της Ιεράς Συνόδου, την οποία δεν είδαμε. Αντιθέτως η ως προαναφερθείσα εφημερίδα γράφει τα εξής εξωφρενικά: «Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου άφησε να εννοηθεί, ότι η Ιεραρχία συμφωνεί με τις έμφυλες ταυτότητες. Αλήθεια, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος όντως συμφωνεί;», διερωτάται η  Εφημερίδα (Μακελειό, 02.02.2017, σελ. 16).  
________Αυτό και μόνο το γεγονός, ταπεινά φρονούμεν, υποχρεώνει την Ιερά Σύνοδο να εκφράσει αμέσως και χωρίς την παραμικρή αναβολή την αντίρρησή Της! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και νά κινητοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις  της Κοινωνίας, ώστε να αποτραπεί αυτή η επιχείρηση «της μυήσεως» των μαθητών στα μυστικά της  Ομοφυλοφιλίας! Να ξεσηκωθούν, μεταξύ άλλων, και οι γονείς! Δέχονται αυτές τις «μυήσεις» στα παιδιά τους; 
______Από τη θέση αυτή, λοιπόν, απευθύνουμε  την παράκλησή μας, τήν θερμή έκκλησή μας πρός την Ιερά Σύνοδο, όπως το ταχύτερο δυνατό συνέλθει και καταδικάσει άνευ τινος ενδοιασμού την ανήθικη αυτή ενέργεια και συμπεριφορά των παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας και εκμαυλισμού της νεολαίας μας! Να καλύψουν δηλ. ηθικά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας κ. Ιερώνυμο, ο Οποίος -μετά το παραπάνω σχόλιο της εφημερίδος- παραμένει έκθετος στην Κοινή Γνώμη! 
_____Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Αδελφοί, Συνοδικοί Σύνεδροι,
        Αδελφικώς παρακαλούμεν, σπεύσατε! Αποκαταστήσατε τήν αλήθεια! Καταδικάσατε αυτήν την άφρονα ενέργειαν του Υπουργού Παιδείας! Ο Σοδομισμός ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ως μάθημα στα παιδιά μας! 
______Παρακάτω αναδημοσιεύουμε μιά Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία για την μη κατάργηση της «Αντιγόνης» από την διδακτέα ύλη, την οποία και επικροτούμεν εκθύμως.      
Εν Αιγίω, 8η Φεβρουαρίου 2017 
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ