Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Με τεκμηριωμένες εισηγήσεις οι ομιλητές έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα;

Τρίκαλα – Υψηλού επιπέδου εκδήλωση για τη δωρεά Οργάνων απο το «ΘΕΛΩ».

Τρίκαλα – Υψηλού επιπέδου εκδήλωση για τη δωρεά Οργάνων απο το «ΘΕΛΩ».

Μια επιστημονική εκδήλωση με βαθιά ανθρώπινη ευαισθησία και συγκίνηση ζήσανε όσοι παραβρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων.




Με τεκμηριωμένες εισηγήσεις οι ομιλητές έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουμε γύρω από το θέμα των μεταμοσχεύσεων στη χώρα μας. Εξαιρετικά γλαφυρός αφύπνισε και ευαισθητοποίησε το κοινό ο ψυχίατρος Στέλιος Κυμπουρόπουλος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Εξαιρετικές επίσης οι επιστημονικές εισηγήσεις των δυο γυναικών γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Παδάτογλου και Ντούβλη.
Για άλλη μια φορά η Κορίνα Λιούτα απέδειξε την δυνατότητα της να δημιουργεί σοβαρά επικοινωνιακά γεγονότα κοινωνικού ενδιαφέροντος ανεξάρτητα αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να «μειώσουν» την ανταπόκριση τους με διάφορες χαμηλού επιπέδου ενέργειες όπως πχ.την χθεσινοβραδυνή διανομή φέϊγ βολάν εναντίον της συγκεκριμένης εκδήλωσης.


Η κοινωνική προσφορά του «ΘΕΛΩ» πλέον είναι αδιαμφισβήτητη και δείχνει το δρόμο σε όσους αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά για το τι σημαίνει ενεργός πολίτης και εθελοντισμός.
Αυτό που έμεινε σε όλους μας σήμερα είναι η ιδέα της δωρεάς οργάνων και ιστών να συνδεθεί με το ευρύτερο πνεύμα του εθελοντισμού και να καθιερωθεί ως πράξη ανθρωπισμού και πολιτισμού από όλους μας.

http://trikkipress.gr/%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC/