Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Πατήρ Σάββας Αχιλλέως: Να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά. Προσέχετε τα παιδιά σας και τα μάτια σας. Μη λέτε αυτή είναι η μόδα.....

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ!!! " Όλα αυτά που βλέπωμεν δεν είναι τίποτε παραπάνω από μίαν προετοιμασίαν δια να έλθει ο Αντίχριστος!"


Πατήρ Σάββας Αχιλλέως ''Ο Οικουμενισμός - Νέα Εποχή ''


   (5:27) « Όλα αυτά που βλέπωμεν δεν είναι τίποτε παραπάνω από μίαν προετοιμασίαν δια να έλθει ο Αντίχριστος! Το λένε καθαρά οι Πατέρες της Εκκλησίας μας ότι όταν θα δείτε τον «άντρα» και την «γυναίκα» και δεν θα μπορέσετε να τους ξεχωρίσεται, λέγουν, τότε είναι το τέλος του κόσμου (5:49).
Τα λέγουν οι Πατέρες της Εκκλησίας! Ακούωμεν κηρύγματα! Ποιός τα λαμβάνει υπόψιν; Και δεν είναι μόνον τούτο.  Το λυπηρόν είναι ότι βλέπεις την μητέρα η οποία εκκλησιάζεται καθ’ εκάστην ημέραν, να κρατά το παιδί της, αν είναι κοριτσάκι ντυμένο με τα παντελόνια, να βλέπεις το γιο να τον κρατεί από το χέρι και να έχει τα μαλλιά όπως την γυναίκα, ναείναι δηλαδή ανώμαλο, θηλυπρεπές παιδί (ενν. ομοφυλόφιλο;) και το καμαρώνει! Μα αυτό είναι του Αντιχρίστου. Δεν το ξεύρει;  (6:32).


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ... 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Ι.Ε.Π.
ΙΔΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΚΟΙ 



Τι είναι intersex; Είναι το ίδιο με το transgender και πώς αντιμετωπίζονται οι intersex άνθρωποι σε όλο τον κόσμο; Το 1-2% του πληθυσμού είναι intersex, αλλά λίγοι μπορούν να ονομάσουν έναν προσωπικό φίλο ο οποίος δηλώνει αυτήν την ταυτότητα. Υπάρχει ένα τεράστιο βάρος ντροπής του να είσαι ίντερσεξ , όπως δείχνουν οι πολύ λίγοι intersex άνθρωποι που έχουν "βγει" προς τα έξω. Η συζήτηση σχετικά με το πώς είναι να διαγνωσθείς ως ίντερσεξ, πώς κάνεις σχέσεις και μιλάς σε άλλα άτομα για το ότι είσαι ίντερσεξ, και μερικοί τρόποι να αποκτήσεις "ιδιοκτησία" στην ιατρική σου φροντίδα και να σιγουρευτείς ότι παίρνεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι, είναι σημαντική. Η Σεσίλια είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Bird Meets Bee, που βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν δωρητές οαρίων, σπέρματος και παρένθετες μητέρες. Είναι επιχειρηματίας, τραγουδοποιός και αγαπάει τα ταξίδια. Είναι επίσης συνήγορος ίντερσεξ ατόμων.