Ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος και ο παραγωγός της ταινίας "Shazam!", αναμένεται να επιστρέψουν για το sequel.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το The Wrap, ο σεναριογράφος Henry Gayden θα αναλάβει να γράψει τη συνέχεια της υπερηρωικής περιπέτειας της DC, με τον σκηνοθέτη David F. Sandberg και τον παραγωγό Peter Safran, να επιστρέφουν για τη συνέχεια.

Το "Shazam!" πρόκειται για την πρώτη πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία του Gayden, με την προηγούμενη δουλειά του να αποτελεί το σενάριο της ταινίας "Earth to Echo" του 2014. Να σημειώσουμε πως ο Gayden έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου για την επερχόμενη ταινία των Phil Lord και Chris Miller (22 Jump Street, Lego Movie), "Last Human".
Όσο για την ταινία "Shazam!", πρόκειται για την πρώτη σόλο ταινία του ήρωα (μετά τη σειρά του 1941 "l Adventures of Captain Marvel") και 7η προσθήκη στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Η ταινία σκηνοθετήθηκε, όπως προαναφέραμε, από τον David F. Sandberg των "Lights Out" και "Annabelle: Creation", με σενάριο από τον Henry Gayden. Αρχικά, η ταινία θα επικεντρωνόταν στον Shazam και τον μεγαλύτερο εχθρό του από τα κόμικ, Black Adam. Ωστόσο, οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να τους χωρίσουν και να φτιάξουν δύο διαφορετικές ταινίες προέλευσης για τον καθένα. Η επίσημη πλοκή της είχε ως εξής:
"Ο Μπίλι Μπέιτσον, χάρη στην ευγενική 'χορηγία' ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ - κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα."
Η νέα αυτή εισαγωγή του DCEU, έκανε το ντεμπούτο της την εβδομάδα που μας πέρασε και κατέκτησε την κορυφή του box office των ΗΠΑ, καθώς απέσπασε $56,7 εκ., ξεπερνώντας τις προβλέψεις του στούντιο που την ήθελαν να φτάνει τα $40 εκ.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Shazam και τη νέα του ταινία, μπορείτε εδώ να βρείτε το review μας κι εδώ να βρείτε όλα τα σχετικά άρθρα, νέα και βίντεο της νέας αυτής διασκεδαστικής ταινίας.