Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ! "μία οργάνωση που αποκαλείται «Γέφυρες όχι Τείχη»...''

Διαδηλώσεις κατά Τραμπ και στο Λονδίνο: «Χτίστε γέφυρες, όχι τείχη»


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 


REUTERS/TOBY MELVILLE
Η διαδήλωση στο Λονδίνο έχει οργανωθεί από μία οργάνωση που αποκαλείται «Γέφυρες όχι Τείχη» και αντιτίθεται στην πρόθεση του Τραμπ να κατασκευάσει τείχος κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό.Ένα πανό με το σύνθημα «Χτίστε Γέφυρες Όχι Τείχη» κρέμεται από την κινητή γέφυρα Τάουερ Μπριτζ του Λονδίνου, πάνω από τον Τάμεση, στο πλαίσιο μία σειράς εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ, ο οποίος σε λίγες ώρες θα ορκιστεί πρόεδρος, είναι αντιμέτωπος με διαδηλώσεις στην Ουάσινγκτον, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις και εκτός ΗΠΑ, από το Τορόντο ως το Σίδνεϊ και από την Αντίς Αμπέμπα ως το Δουβλίνο, εξαιτίας των πολιτικών του θέσεων, οι οποίες σύμφωνα με τους επικριτές του είναι διχαστικές και επικίνδυνες.
Η διαδήλωση στο Λονδίνο έχει οργανωθεί από μία οργάνωση που αποκαλείται «Γέφυρες όχι Τείχη» και αντιτίθεται στην πρόθεση του Τραμπ να κατασκευάσει τείχος κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό.


«Δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσει η πολιτική του μίσους που διασπείρουν όμοιοι του Ντόναλντ Τραμπ», ανέφερε μέλος της οργάνωσης.