Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Καλώς να ορίσετε

Καλώς να ορίσετε

Καλώς να ορίσετε
Διασπείρονται ειδήσεις στο διαδίκτυο πως πρόκειται να έρθουν οργανωμένοι πιστοί αύριο Κυριακή 22/07/2017…. με πούλμαν από την ευρύτερη Περιφέρεια της Εορδαίας προκειμένου να εκδιώξουν τους ιερείς και μονάχους στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου συνεπικουρούμενοι από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.
Καλώς να ορίσουν λοιπό αν πρόκειται να ‘ρθουν ως απλοί ‘’προσκυνηταί’’ να ανάψουν το κερί τους ευλαβώς να συμπροσευχηθούν με τους υπόλοιπους πιστούς που έρχονται κάθε Κυριακή στο Μοναστήρι ακόμα δε να  ξεναγηθούν  πολύ ευχαρίστως από τους Άγιους Πατέρες.
 Ως εκεί φυσικά μην τους περνάει απ το μυαλό άλλη σκέψη γιατί θα μείνουν με τη σκέψη (ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ)
Όσον δε αφορά το υπόλοιπο διήμερο 25/26/07/2017 της Πανηγύρεως της Μονής να μην σκεφτούν οι αξιότιμοι ιερείς που προτάθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη προκειμένου να διοικήσουν το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής μην φανταστούν ότι θα έρθουν και θα καταλάβουν τις θέσεις με το έτσι θέλω.
Το Μοναστήρι έχει ηγούμενο και δεν είναι άλλος από τον Πατέρα Μάξιμο Καραβά και δεν πρόκειται επί ουδενί τρόπο να αφήσει να του πάρουν το μοναστήρι μέσα απ τα χέρι στο οποίο Μοναστήρι σχεδόν 44 έτη αναμόρφωσε το Μοναστήρι με πόνο ψυχής και δεν πρόκειται επί ουδενί τρόπο να το παραδώσει.
Ας το σκεφτούν καλά αυτοί οι οποίοι θα τολμήσουν να έρθουν να το παραλάβουν γιατί οι πιστοί δεν θα τους αφήσουν.

Κι ας λένε ότι αυτοί είναι περισσότεροι, υπάρχει όμως το παράδειγμα του Δαβίδ με το Γολιάθ.