Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

"ΚΥΡΙΕ, ΕΙ ΕΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΤΟΥΤΩ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ"... ΣΚΕΨΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛ Ε ΣΤΑΥΡΙΔΗ

"ΚΥΡΙΕ, ΕΙ ΕΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΤΟΥΤΩ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ"... ΣΚΕΨΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛ Ε ΣΤΑΥΡΙΔΗ

"ΚΥΡΙΕ, ΕΙ ΕΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΤΟΥΤΩ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ"... ΣΚΕΨΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛ Ε ΣΤΑΥΡΙΔΗ
"Κύριε, ει εν τω χρόνω τούτω αποκαθιστάνεις την βασιλείαν του Ισραηλ"
Εισαγωγικά α'
Ο Ισραηλιτικός λαός υπήρξε ανάμεσα σε όλους τους λαούς ο πιο ευτυχισμένος και ο πιο δυστυχής. Η ιστορία του είναι ένα μυστήριο που αρχίζει από τον Αβραάμ και καταλήγει στον Γολγοθά. Ποτέ λαός δεν αγαπήθηκε τόσο από το Θεό και δεν τιμωρήθηκε τόσο σκληρά. Διαλέχτηκε για να είναι ο πρώτος και κατάντησε λαός ατόμων (δούλων) όχι μόνον των ξένων αλλά και των ομοεθνών του. Πόθησε μια πατρίδα που του χάρισε ο Θεός και έγινε στο τέλος εξόριστος και παρείσακτος στους ξένους τόπους. Ο λαός του Θεού που προετοιμάστηκε να υποδεχθεί τον Σωτήρα Χριστό μετά τον γολγοθά, αποδεκατίστηκε και πατήθηκε, έγινε το σίχαμα των λαών, ο Ιώβ των εθνών. Το όνομά του απο υιοί Ισραήλ κατήντησε να λέγεται <Εβραίος> όπως τότε οι χαμιτικοί λαοί της Αιγύπτου ονόμασαν τον Ιωσήφ, που σημαίνει ξένος, πάροικος, προσωρινός. Ο λαός των προφητών που οι οφίτες Σαδουκαίοι, Γραμματείς και Φαρισαίοι μετέτρεψαν σε όχλο ατόμων διά να ουρλιάζει <σταυρωθήτω>. Αυτός ο λαός, οι απόγονοι των αποστόλων και των μυροφόρων <αναμέμει την σωτηρίαν Κυρίου> όπως προείπε πριν 4,000 χρόνια στην Αίγυπτο  ο Ιακώβ. Γένεσις ΜΘ'18.
Εισαγωγικά β'
     Το να αμφιβάλλει ο άνθρωπος του κόσμου την ιστορική ακρίβεια της Αγίας Γραφής και την απόλυτη επαλήθευση των προφητικών λόγων αυτής, δεν είναι παράξενο αφού κατά τον Μ. Αθανάσιο είναι ο αμόρφωτος του κόσμου. Το να αμφιβάλλει όμως την απόλυτη εγκυρότητα της Αγίας Γραφής ο χριστιανός είναι μέγα αμάρτημα, άρα δεν είναι χριστιανός, αλλά άτομο και πολίτης του κόσμου. Είναι το άτομο (δούλος) σε μια πιθηκίζουσα πολιτεία δήθεν ελευθέρων ανθρώπων εις τους οποίους αισθάνεται την ανάγκη όταν κάπου - κάπου ομιλεί για το Χριστό. Είναι το άτομο που είναι ξένο σώμα τόσο στην πολιτεία όσο και στην Εκκλησία. Καίτοι όμως θεωρείται ξένος τον συναντούμε να διευθύνει τόσο την εκκλησία όσο και την πολιτεία. Μακριά λοιπόν από αυτούς διότι είναι λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου. Προέρχονται από μας δίχως να ανήκουν εις σε εμάς. Είναι οι διεθνιστές προδότες της Εκκλησίας αλλά και της πολιτείας. Είναι αυτοί που προσπαθούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα. Και εις μεν την πολιτεία την διάλυση αυτής και την ένωσή της με ξένες πολιτείες (βλέπε Ε.Ο.Κ) εις δε την Εκκλησία την διάλυσή της και την Ένωσή της με τους αιρετικούς (βλέπε παγκόσμιο συμβούλιο των Εκκλησιών). Εμείς οι χριστιανοί έχουμε μια υποχρέωση και μια χαρά. Και πρώτον να φυλάσσουμε την πατρίδα μας από κάθε διεθνιστική υποδούλωση. Και δεύτερον να αισθανόμαστε τη χαρά της επιστροφής των ανθρώπων εις το Χριστό. Μια τέτοια επιστροφή θα είναι και του Ισραηλιτικού λαού.
Εισαγωγικά γ΄
    "Κύριε, ει εν τω χρόνω τούτω αποκαθιστάνεις την βασιλείαν του Ισραήλ" Πράξεις α΄6. Παράξενη ερώτηση των έντεκα αποστόλων προς τον Αναστάντα Χριστό. Καίτοι λοιπόν οι ομοεθνείς των, τον είχαν καταδικάσει σε θάνατο, αυτοί ως γνήσια παιδιά του Ιακώβ, εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το λαό που κάποιοι άλλοι διεθνιστές τον είχαν μετατρέψει σε όχλο απρόσωπων ατόμων να φωνάζει κάτω από τα πόδια του Ρωμαίου κατακτητή '' σταυρωθήτω''
    Και ιδού η απάντηση του Αναστάντος Χριστού ''ουχ υμών εστε γνώναι χρόνους ή καιρούς ους ο πατήρ έθετο εν τη ιδία εξουσία''. Και ενώ φαίνεται ότι δεν τους ικανοποιεί κατά τα ανθρώπινα η απάντηση εν τούτοις όμως τους είχε ήδη απαντήσει προ της Σταυρικής Του θυσίας. ''Και Ιερουσαλήμ έσται πατουμένη υπό εθνών άχρι πληρωθώσι καιρών εθνών'' Λουκάς κα' 24. Ήτοι η Ιερουσαλήμ και όλη η γη Ισραήλ θα καταπατείται από τα έθνη έως συμπληρωθούν οι χρόνοι της οργής του Θεού εναντίον του Ισραήλ κατά τους οποίους τα έθνη θα κατέχουν τα προνόμιά του. Όπότε με την επιστροφή των εθνικών στο Χριστό και ο λαός του Ισραήλ θα επιστρέψει σύσσωμος και θα σωθεί. 1947 μ.χ ο Ισραήλ ξανά αποκτά την πατρίδα του ύστερα από 2420 περίπου χρόνια. Το κράτος δεν ονομάζεταιΕβραικό ούτε Ιουδαικό αλλά κράτος του Ισραήλ (Ιακώβ). Το 1967 οι απόγονοι του Δαυίδ αποκτούν την Ιερουσαλήμ. Τί μένει; να γλυκοχαράξει η ημέρα προ της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού όπου η Ιερουσαλήμ και όλη γη Ισραήλ επιστρέψει στο Χριστό. Πρώτοι αυτοί μαρτύρησαν για τον Χριστό,τελευταίοι πάλι αυτοί θα μαρτυρήσουν. Η σωτηρία αυτών που θα επιτρέψουν είναι σίγουρη. Η δική μας είναι;
Εισαγωγικά δ'
    Τα γράμματα αυτά ενοχλούν τόσο τους ζηλωτάς μέσα στην εκκλησία όσο και τους δήθεν ζηλωτάς στην πολιτεία. Και οι μεν και οι δε είναι υποκριτές. Ούτε οι ζηλωτές ανήκουν στην εκκλησία ούτε οι δήθεν πατριώτες στην πολιτεία. Οι ζηλωτές θέλουν την εκκλησία για τον εαυτό τους,όπως και οι δήθεν πολιτικοί, οι φυτευμένοι από έξω προς τα μέσα. Οι ζηλωτές δεν έχουν επίγνωση Θεού, όπως επίγνωση περί πολιτείας δεν έχουν αυτοί που καίτοι είναι άκρως διεθνιστές και προδότες, ονομάζουν εαυτούς και αλλήλους δήθεν πατριώτες. Περί δε του ακατανοήτου για τους πολλούς περί της επιστροφής του Ισραήλ στο Χριστό, λέγει ο Ησαίας '' τις γαρ έγνω νουν Κυρίου ή τις σύμβουλος αυτού εγένετο;'' Μ',13.
     Μνήσθητι Κύριε προ της Δευτέρας Σου Παρουσίας τον λαό σου, τον Ισραήλ. Προφύλαξε Κύριε απο κάποιους ψευδοκληρικούς, γνωστούς και αγνώστους, κρυφο-οφίτας που συμπροσεύχονται και συλλειτουργούν μετά των αιρετικών μέσα στην βρώμικη ευρωσιατική ένωση, έχοντας ως στόχο τη  ψευδοένωση των Εκκλησιών.
     Σημ. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι εμείς οι προερχόμενοι απο τα έθνη και πιστεύουμε { όσοι πιστεύουν}, ότι είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με τον γενάρχη του Χριστιανισμού, τον Αβραάμ. Όσοι διαβάζετε την Αγία Γραφή, που συν τοις άλλοις είναι κ η πηγή της ανθρώπινης ιστορίας, θα καταλάβετε μία βασική αλήθεια. Ο ενανθρωπίσας Χριστός ήλθε εις την γη για να σώσει τον λαό του και εξ αιτίας της απιστίας του εστράφη ο Κύριος στα έθνη για να σωθεί ένας αριθμός των εθνών που όρισε ο Ένας της Τριάδος, ο Κύριος και πατήρ. Και όταν αυτός ο αριθμός συμπληρωθεί, τότε και ο λαός των πατριαρχών θα επιστρέψει σύσσωμος προ της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου. Και αυτή η αλήθεια είναι καταγεγραμμένη τόσο στην Π. Διαθήκη απο τον προφήτη Ησαία όσο και στην Κ. Διαθήκη απο τον Απόστολο των Εθνών Παύλο, προς τους Ρωμαίους επιστολή του. 
     Υ.Γ. Και εν κατακλείδι, στο παγκόσμιο σιωνιστικό, οφιτικό κίνημα, το γνωστό στην Αποκάλυψη ως θηρίο με τα δέκα κέρατα και τα επτά κεφάλια, δεν βρίσκονται μόνο οι Εβραίοι αλλά και πρώην Χριστιανοί αποστάτες όπως επίσης και όλα τα θρησκεύματα, παλαιά και νέα, ανά τον κόσμο.


ΠΗΓΗ:http://www.eordaia.org/index.php/21-2017-ioulios/6447-kyrie-ei-en-to-xrono-touto-apokathistaneis-tin-vasileian-tou-israil-skepseis-apopseis-mixail-e-stavridi