Κατόπιν ο Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης στην εισήγησή του με θέμα, “Η προδοτική αναγνώριση των αιρετικών ως «Εκκλησίες» απο την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης ως κορύφωση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού” χαρακτήρισε “παναιρετικό” τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον οποίον κατηγόρησε για “πλήρη παποποίηση”. Εξήγησε μάλιστα γιατί στην Ιεραρχία του περασμένου φθινοπώρου της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν ψηφίστηκε η επικύρωση της Συνόδου της Κρητης αποκαλύπτοντας πως ως μικρότερη της Πανορθοδόξου η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν δύναται να την επικυρώσει!
Τέλος ο Ιερομόναχος Χαρίτων Καρεώτης. μιλώντας με θέμα,“Ποιά η οφειλόμενη στάση των ορθοδόξων σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων και τους Αγίους Πατέρες” εξήγησε τι είναι η έκπτωση πίστης, και εξήγησε επίσης γιατί δεν δημιουργούν σχίσμα όσοι κάνουν διακοπή μνημοσύνου.
Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση:
00:05 – 00-15 Χαιρετισμός Βασιλείου Γεωργαντά προέδρου του συλλόγου Παναιγιάλεια Ορθόδοξη Σύναξη «Παπουλάκος».
00:18 – 00:22 Χαιρετισμός Γεώργιου Βλαμάκη προέδρου του συλλόγου Σύναξη Ορθοδόξων Κρητών.
00:23 – 00:47 Γέρων Σάββας Λαυριώτης. Εισήγηση με θέμα, Παραλαβή ηλεκτρονικής κάρτας και πνευματικές συνέπειες.
00:48 – 01:22 Άγγελος Πιλάτης Εκπρόσωπος ΙΝΚΑ – ΓΟΚΕ Εισήγηση με θέμα, Η υποχρεωτική επιβολή πλαστικού χρήματος και νέας ηλεκτονικής ταυτότητας με το 666 -Άρνηση Πίστεως- Απώλεια Ελευθερίας, Ψυχικός θάνατος.
01:22 – 01:42 Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης. Εισήγηση με θέμα, Η προδοτική αναγνώριση των αιρετικών ως «Εκκλησίες» απο την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης ως κορύφωση της παναιρέσεως του Οικουμενισμού.
01:43 – 02:16 Ιερομόναχος Χαρίτων Καρεώτης. Εισήγηση με θέμα, Ποιά η οφειλόμενη στάση των ορθοδόξων σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων και τους Αγίους Πατέρες.
02: 17 – 03:04 Απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού.