Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ "Θεματική ἑβδομάδα Νο 3: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ»

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΕΡΙ "ΣΕΒΑΣΜΟΥ" ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



Θεματική ἑβδομάδα Νο 3: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ»


Γράφτηκε από τον/την Orthros Ενεργό .

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Ως γονείς κι γνωρίζοντας τη μόρφωση και την ευαισθησία σας θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε την ανησυχία μας για το παρακάτω θέμα. Πληροφορηθήκαμε ότι αποστείλατε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. Φ20.1/220482/Δ2/23.12.2016 Εγκύκλιο με θέμα: «Υλοποίηση στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας και Ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Εμφύλων Ταυτοτήτων» κατά το Σχολικό έτος 2016-2017». Στην ενότητα «Έμφυλες Ταυτότητες» οι επιμέρους θεματικές αναφέρονται  : «1. Σωματικές αλλαγές στην Εφηβεία, 2. Βιολογικό και Κοινωνικό φύλο, 3. Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα και 4. Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα των γυναικών». Στις θεματικές που αφορούν γονείς και εκπαιδευτικούς, αναφέρονται εκτός  των άλλων και οι θεματικές: «σεξουαλικός προσανατολισμός και ανθρώπινα δικαιώματα», «η ομοφοβία και η τρανσφοβία στην κοινωνία και το σχολείο» [1].
Κατά τον θεματικό αυτό άξονα καλούνται τα παιδιά μας να «αποδομήσουν τα έμφυλα στερεότυπα», να προβληματιστούν  ίσως και αυτά με τον «σεξουαλικό προσανατολισμό τους» όπως προστάζουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» ώστε να πάψει τάχα η «ομοφοβία και η τρανσφοβία στην κοινωνία και στο σχολείο.»
Σεβόμενοι όλους τους ανθρώπους, άρα και εκείνους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, διδάσκουμε και στα παιδιά μας το σεβασμό στην ελεύθερη επιλογή (σωστή ή μη) του κάθε ανθρώπου. Ωστόσο αντιτιθέμεθα στην διαφήμιση της πρόωρης έναρξης σεξουαλικών σχέσεων καθώς και των διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων που μπορεί να μπερδέψει ή να αποπροσανατολίσει τα παιδιά μας....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΣ ΕΔΩ:http://orthros.eu/2012

ΣΧΟΛΙΟ

Ευθύμιε,
σε κάποιο σχόλιο μου σχετικά με το άρθρο αυτό έγραψα (περίπου) πως είναι παγίδα για τον πιστό Χριστιανό να λέει πως "σέβομαι τον διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό", και άλλα τέτοια σχήματα λόγου που κρύβουν την λέξη "σεβασμό"!!! Όχι η ομοφυλοφιλία είναι φιλία με τον σατανά! Ο ιερός Χρυσόστομος λέγει πως είναι και "παράνομη και αντίθετη με την φύση".... δώσε βαρύτητα στην λέξη "Αντίθετη"!!! Αντίθετα λοιπόν οι ειδικοί επιστήμονες σήμερα λένε πως η ομοφυλία είναι και νόμιμη και σύμφωνη με την φύση των ζώων, και καταλαβαίνεις ποιο τελικά είναι το μήνυμα τους!

Αναφέρω μία πρόταση από το επίμαχο άρθρο:

- Σεβόμενοι όλους τους ανθρώπους, άρα και εκείνους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, διδάσκουμε και στα παιδιά μας το σεβασμό στην ελεύθερη επιλογή (σωστή ή μη) του κάθε ανθρώπου. Ωστόσο αντιτιθέμεθα στην διαφήμιση της πρόωρης έναρξης σεξουαλικών σχέσεων καθώς και των διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων που μπορεί να μπερδέψει ή να αποπροσανατολίσει τα παιδιά μας.

Λοιπόν. έχε στο νου σου (αν δεν κάνω λάθος) ότι ο αντίχριστος όταν έλθει θα θεωρηθεί ως "σέβασμα", ότι δηλαδή θα γίνει σεβαστός, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια όπου θα πλανήσει όλη την οικουμένη! Ας είμαστε λοιπόν επιφυλακτικοί με όποιον λέγει ότι ΣΕΒΕΤΑΙ τον Άλλον, ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ"! Ο Θεός μας δεν είναι καθόλου δημοκράτης, αλλά όπως είπε (την ημέρα που θα φάτε τον απαγορευμένο καρπό θα πεθάνετε) έτσι και έκανε, έτσι και θα κάνει, και ειδικά μετά απ' όσα υπέφερε για την σωτηρία μας.

Χαίρε