Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΗΤΡΟΥΔΗ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ…

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΤΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ… ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΗΤΡΟΥΔΗ



Ονομάζομαι Μητρούδη Χαρίκλεια είμαι πολίτης-κάτοικος της
περιοχής αυτής και με αγωνία (όπως άλλωστε ταιριάζει στα θέματα αυτά), οργή, αγανάκτηση άκουσα το σχετικό για την άφιξη στην γη μας χιλιάδων τόνων σκουπιδιών από περιοχή της Αχαΐας!!! Το δίχως άλλο αγαπητοί συμπολίτες, όλοι στον Δήμο, Δήμαρχε, υπεύθυνοι Φορέων, Συλλόγων περιοχής έχετε ακούσει σχετικά κι επομένως το ερώτημα που σας τίθεται είναι:
Τί προτίθεστε να κάνετε; 

Όταν στην Κερατέα θέλησαν να εφαρμόσουν σχέδιο μετατροπής της σε χωματερή της Αθήνας (δεν έχουν περάσει ούτε 10 χρόνια από τότε), σθεναρό απάντησε ΟΧΙ!!! Οι κάτοικοι της, λιγότεροι από 10.000 (στην Πτολεμαΐδα ξεπερνούν τους 50.000;) αγωνίστηκαν, πάλεψαν, λιονταρίσια αμύνθηκαν, πολέμησαν γενναία και ακύρωσαν το εις βάρος τους και εις βάρος του τόπου τους σχέδιο!!!
   Τι θα γίνει εδώ; Θα αφήσουμε την περιοχή μας να μετατραπεί σε χωματερή της Χώρας; Αυτή είναι η ανάπτυξη που ονειρευόμαστε και θέλουμε: να πνιγούμε στα σκουπίδια; Το λοιπόν, οι άλλοι τα διώχνουν ως πανούκλα από τον τόπο τους!!! Γιατί εμείς να τα συλλέγουμε εδώ; Κυρίες και κύριοι θα δώσετε όλοι λόγο για αυτά που θα πράξετε ή δεν θα πράξετε και στο σοβαρό αυτό θέμα (και δυστυχώς δεν είναι λίγα τα σοβαρά θέματα που μας ζώνουν);