Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Σύριζα : η προσωποποίηση της βδελυρής ξενόδουλης ανθελληνικής σήψης.

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!

                                                         
Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας ελλαδα ακτινεσ
Σύριζα :  η προσωποποίηση της βδελυρής  ξενόδουλης ανθελληνικής σήψης.
Μέρα χαράς ξημερώνει η 8η-7-2019, ένεκεν της εκκωφαντικής πτώσεως του Σιδηρού παραπετάσματος του ανθελληνικού και υποτελούς μορφώματος του Σύριζα.

Η υπερεκχειλίζουσα αγανάκτηση του μέσου  έμφρονος και υγιούς πολίτη καθίσταται αυτόθροος και αδήριτος ένεκεν της καθόλα ανθελληνικής, αντισυνταγματικής, και καθόλα ξενόδουλης ασκουμένης πολιτικής εκ μέρους της εν αποδρομή κυβερνήσεως του Σύριζα, ο οποίος επισφράγισε την χειροτέρα θητεία Ελλαδικής Κυβερνήσεως εκ συστάσεως του Ελλαδικού Κράτους.
Το ανθελληνικό και αντιλαϊκό μένος της αλαζονικής αυτής ολιγαρχίας  των ενδυματολογικώς « αντικομφόρμ» δικτατόρων οι οποίοι σφετεριζόμενοι, την λαϊκή κυριαρχία, κατέλυσαν δια πράξεων και παραλείψεων το Σύνταγμα, φαλκιδεύοντας την εύρυθμη λειτουργία των θεσμών, αντιμετωπίζοντες με υπερφίαλη αλαζονεία το κράτος ως ιδικό τους « μαγαζί», καταστάθηκανπραξικοπηματικώς και λίαν αυθαιρέτως κλειδούχοι τους Κράτους ,το οποίο τα διοικούσαν κατά το δοκούν, άνευ ουδεμίας ευαισθησίας ή στοιχειώδους τεχνοκρατικού σχεδιασμού δια την πρόοδο, διεκδίκηση και εξέλιξη της χώρας.
Αυτοσκοπός του κυβερνητικού αυτού μορφώματος ήτο, η στυγνή νομή της εξουσίας και παντί τρόπω η εις το διηνεκές  επανεκλογή του, αφενός εξυπηρετώντας αναξιοκρατικά και με αθέμιτες πρακτικές διαπλοκής τους ημέτερους και αφετέρου υπηρετούντες ανενδοίαστα τις εντολές των εξωεθνικών διευθυντηρίων, ασφαλώς έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.
Η ως άνω πρακτική της διαπλοκής, των σκανδάλων, των διορισμών, της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, περιήγαγε την πατρίδα μας 20 χρόνια πίσω, διότι  λόγω των αλόγιστων και με αμιγώς κομματικά κριτήρια, ήτοι δια απροκάλυπτης και κραυγαλέας πιστοποίησις φρονημάτων, διόριζε εις το δημόσιο, επαυξάνοντας επί τω χείρω, την δυσλειτουργία εις τον κρατικό μηχανισμό και ομοίως εις την τοπική αυτοδιοίκηση.
Επί των επαχθών ημερών της, ήσαν μία ξενόδουλος, υποτελής εις τον ξένο παράγοντα, άκρως αποτυχημένη, αδαής, ψοφοδεής, αλυσιτελής, κυβέρνηση, εύλαλων εμμίσθων μαριονετών, οι οποίες ρητόρευαν εις την βουλή ευηθώς και ανερματίστως, τελούσες ευθαρσώς και καταδήλως σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Ο Σύριζα, όπως και απεδείχθη πανηγυρικώς εκ του αποτελέσματος και δια τους πιο αφελείςπολίες, πρόκειται δια ένα ανθελληνικό μόρφωμα, ετεροκατευθυνόμενο το οποίο προάγει αμιγώς ανθελληνικά συμφέροντα.
Πρόκειται δια ένα κόμμα, το οποίο δεν εμφορούνταν από οιοδήποτε όραμα εξέλιξης και βελτίωσης, υιοθέτησε ακραιφνώς νεοφιλελεύθερα μέτρα, απομύζησε την μικρομεσαία τάξη δια των ιδιαζόντως επαχθώς φόρων, καταβαράθρωσε σφόδρα τους ελεύθερους επαγγελματίες, κατήργησε την πρώτη κατοικία δια νόμου και εν συνεχεία κατήργησε και την πρώτη κατοικία δια της σωσίβιας λέμβου του Νόμου Κατσέλη, αφήνοντας τον υπερδανεισμένο πολίτη υπαιτιότητι των Τραπεζών, βορά των απάνθρωπων πλειστηριασμών.
Ωσαύτως προχώρησε εις τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προκειμένου να ικανοποιήσει η « πρώτη φορά Αριστερά» τους Τραπεζίτες, ίνα επισπεύσουν τον διωγμό των Ελλήνων.
Αυτή είναι η ποιότητα της Αριστεράς με τους δήθεν φιλολαϊκούς της αγώνες, ήτοι να συνηγορεί απεριφράστως υπέρ των Τραπεζιτών, από την άλλη πλευρά όμως, συντηρεί αλώβητο το παγκοσμίας πρωτοτυπίας,  κρατίδιο των Εξαρχείων _ως μία νησίδα ανομίας, το άβατον δια τους  μη εγκληματίες_ πρόκειται δια ιδεολογικά γκρουπούσκουλα, έμμισθα φερέφωνα της παγκοσμιοποιήσεως, με μυστικές διαδρομές, κονδύλια και έξωθεν στήριξη, τα οποία τελούν δε διατεταγμένη υπηρεσία, προφανώς είναι υπόλειμμα από το εγκληματικό της παρελθόν δια το οποίο ουδέποτε έχει λογοδοτήσει εις την σύγχρονη ιστορία.
Εις το πλαίσιο λοιπόν, της « αρπαγής»  της πρώτης κατοικίας, και της ασμένως περιελεύεωςτης πατρίδας μας εις το τρίτο μνημόνιο, ο Σύριζα επιχειρούσε πάντοτε δια της φαιάς και υποδόριας προπαγάνδας κατά συναυτουργία με τα εξωνημένα Μ.Μ.Ε, να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ποδηγετώντας την υδαρή, βοσκηματωδώς σκεπτόμενη,  μάζα προς την πεποίθηση, ότι δήθεν όλα βαίνουν ομαλώς και  ότι δήθεν η κυβέρνηση πασχίζει δια το καλό  της πατρίδας.
Είναι πρόδηλο ότι ενώ καταβύθιζε εις την ανεργία, των οικονομική εξαθλίωση, την συλλογική κατάθλιψη και την φτώχεια τον ελληνικό λαό, απεμπολώντας τον ψευδεπίγραφο δήθεν αριστερό της μανδύα, συγχρόνως αν διαφωνούσες και επικαλούσουν δημοκρατικά το δικαίωμα αντίρρησης ή διατυπώσεως της διαφορετικής γνώμης, αμελλητί συλλαμβανόσουν, βασανιζόσουν αμείλικτα στα κρατητήρια της αστυνομίας, από τους « ημέτερους»  φίλα προσκείμενους προς το Σύριζα διοικητές των ειδικών τμημάτων ασφαλείας, διότι, κατά παράβαση του Συντάγματος, της Ε.Σ.Δ.Α και εν γένει των νόμων, σου εξευτέλιζαν την προσωπικότητά σου και σε διαπόμπευαν, με τις συκοφαντίες και τις λοιδορίες του στίγματος του ανιφρονούντα, φασίστα, ακροδεξιού.
Το αυτό συνέβαινε σε όλο τον κρατικό μηχανισμό όπου κυριαρχούσε η Σταλινικής επίνευσης τακτική του μορφώματος του Σύριζα,
Η συμμορία λοιπόν αυτή, με τα συνθήματα δήθεν περί του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς πρόκειται δια ανθρώπους οι οποίοι μισούν θανάσιμα τους Έλληνες και ό,τι είναι Ελληνικό, εξ αυτού του λόγου επιστρατεύουν τα « τάγματα εφόδου»  των Εξαρχείων να προκαλούν δολιοφθορές, να εκβιάζουν στυγνά, να απειλήσουν ή ακόμη και να προκαλέσουν ευθέως σωματικές κακώσεις επειδή τόλμησες, στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος, να διατυπώσεις, ως ελεύθερος πολίτης, διαφορετική γνώμη από το Σιδηρούν Καθεστώς.
Η όζουσα ανελευθερία ήσαν ψηλαφητή εις πάσανέκφανσιν, αλλά η Μαύρη Βίβλος δεν σταματάει εκεί , έχει συνέχεια διότι επιχείρησε να εκριζώσει το φρόνημα των Ελλήνων, επιτιθέμενος κατά του Ελληνισμού, του πολιτισμού, της εθνικής μας ταυτότητας και δη της Εκκλησίας.
Ακόμη και οι Γερμανοί Ναζί  σεβάστηκαν το μεγαλείο του Ελληνικού Πολιτισμού εις αντιδιαστολή με τους εν λόγω « κατσαπλιάδες»  οι οποίοι προήγαγαν πανταχόθεν και δη μέσω της παιδείας το ιδεολόγημα του εθνομηδενισμού και της εγκαθίδρυσης ενός ουδτερόθρησκου Κράτους βάλλοντας λυσσωδώς πλην μονομερώς κατά της ζώσης Ορθοδόξου Παραδόσεως.
Τροποποίησαν πραξικοπηματικά τα βιβλία θρησκευτικών, αφήρεσαν το θρήσκευμα από τα απολυτήρια, κατήργησαν την πρωινή προσευχή, αποκαθήλωσαν τις εικόνες από τα Δημόσια κτήρια, το αυτό και ως προς την Ελληνική Ιστορία, υπό την έννοια ότι κατασυκοφαντούσαν τους ήρωες οι οποίοι θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση ίνα  είμεθε σήμερον εμείς ελεύθεροι, αφήρεσαν από την διδακτέα ύλη τους ηρωικούς αγώες του 1821, των Βαλκανικών πολέμων, της Μικρασιαστικής Καταστροφής, της καθ’  ημάς Ανατολής του Βυζαντίου.
Επιδίωξαν συστηματικά και επιμελώς μεθοδευμένα να φαιδροποιήσουν τον αγώνα δια την ελευθερία, την εθνική μας ανεξαρτησία και δια την Πίστη μας του Χριστού, την ίδια στιγμή όπου εκθείαζαν το Ισλάμ, ανήγειραν με χρήματα των Φορολογουμένων Τζαμί εις το Κέντρο των Αθηνών, δίχως μέριμνα δια σωρεία παρανόμως λειτουργούντων Τζαμιών εις το Κέντρο των Αθηνών, ενώ άνοιξαν τα σύνορα δια την ανέλεγκτη εισροή μεταναστών τους οποίους επιδοτούν και τους χορηγούν πάσα διευκόλυνση ενώ διώκουν απηνώς τον άνεργο και ανασφάλιστο πένητα έλληνα πολίτη.
Ο κλοιός του ολοκληρωτικού καθεστώτος, έχει αντανακλαστικά, εις περίπτωσιν αντίδρασης, πέραν της κατάπτυστης πιστοποίησης φρονημάτων, συγχρόνως σου προσάπταν το στίγμα του φασίστα, ρατσιστή και εξοστράκιζαν από την καθημερινότητα καθώς και την ενεργό δράση.
Εν κατακλείδι, η κατάπτυστη, επονείδιστη και επαίσχυντη «Συμφωνία των Πρεσπών» η οποία εκχωρεί ιστορία αιώνων και αγώνες χρόνων, βεβηλώνοντας την μνήμη των θυσιασθέντων νεκρών αγωνισαμένων, στους Σλάβους, ελαφρά την καρδία, με αντάλλαγμα τριάκοντα αργύρια, θεμελιώνει, συγκροτεί άνευ ετέρου τινός και καταδεικνύει την αναξιοπρέπεια και το μέγεθος της προδοσίας των πολιτικών αυτών αποβλήτων, οι οποίοι σημάδευσαν ανεξίτηλα την σύγχρονη Ιστορία του Ελληνισμού.
Ωσαύτως δεν άφησαν τίποτε αλώβητο, επιχείρησαν να εγκαθιδρύσουν ως ιδεώδες την ομοφυλοφιλία η οποία προάγεται ως πρότυπο ζωής και να εκμαυλίσουν την κοινωνία, με δημόσιες παρελάσεις αισχύνης, ανελευθερίας, αναξιοπρέπειας και συλλογικής παρακμής, ενώπιον των Ιερών μνημίων και της ποιότητας του Ελληνικού πολιτισμού.
Η υποκουλτούρα της εν αποδρομή κυβερνήσεως, η βδελυρή σήψη και η όζουσα παρακμιακή αποσύνθεση αποτελούν, την παρακαταθήκη την οποία κληροδοτεί σήμερα, ο ψυχορραγών Σύριζα εις την Ελλάδα και την Κοινωνία, μία χαίνουσα πληγή, η οποία θα πυορροεί δια πολλά έτη, αν ο ελληνικός λαός συν Θεώ δεν ανανήψει αυθωρεί και παραχρήμα και συνειδητοποιήσει εναργώς, το τι συντελέσθηκε ερήμην του, υπό των «προβατόσχημωνλυκοποιμένων» του ανθελληνικού Σύριζα και να επιχειρήσει άνευ κορδακισμών και ταλαντεύσεων να αγωνισθεί δια να ανασυστήσει το μεγαλείο του έθνους, να αναβιώσει τα υγιή πρότυπα και να ανοικοδομήσει τα εθνικά, χριστιανικά και κοινωνικά ιδεώδη τα οποία έχουν λίαν σκοπίμως χαλκευθεί και νοθευθεί, διότι η σύγχυση στην κοινωνία και η συσκότηση της αληθείας, διευκολύνει τους καιροσκόπους και αμοραλιστές.
Δεν ορρωδούμε έναντι ουδενός με κράτιστο γνώμονα της εξανάσταση της Πατρίδας μας και με την Ορθοδοξίας μας εις την Καρδιά μας, δηλονότι είναι η Κιβωτός του Γένους μας.θα πορευθούμε εις το μέλλον προς την οδό της ανανήψεως.