Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Λυκούργος Νάνης, Οι υπέρμαχοι των αμβλώσεων είναι οι πραγματικοί σκοταδιστές.

Χωρίς ίχνος ντροπής!



ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ "ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"
Θα πρέπει να αισχύνονται τόσο το ΚΙΝΑΛ όσο και η ψευτοπροοδευτική φυλλάδα που ακούει στο όνομα «εφημερίδα των συντακτών» για την ελεεινή και τρισάθλια αντίδρασή τους στην προάσπιση της ιερότητος της ανθρωπίνης ζωής.
Το ΚΙΝΑΛ αντί να υπερασπισθεί το αναφαίρετο δικαίωμα του ανυπεράσπιστου εμβρύου στη ζωή υπερασπίστηκε την επαίσχυντη αποποινικοποίηση των αμβλώσεων στην οποία πρωτοστάτησε το ΠΑΣΟΚ από το οποίο προέρχεται. Έτσι απλά! Χωρίς ίχνος ντροπής!
Θα δώσετε φρικτό λόγο εν ημέρα κρίσεως (κάποιοι από σας μπορεί να καγχάζετε όταν ακούτε περί μελλούσης κρίσεως και ανταποδόσεως και αιωνίου κολάσεως αλλά κάτι τέτοιο δεν καταργεί την αλήθεια αυτή όσο και να μην σας αρέσει) κυρίες και κύριοι του ΚΙΝΑΛ (κάποιες από σας είναι και μητέρες!!! τρομάρα σας!) για την από μέρους σας προάσπιση του δικαιώματος στην ειδεχθή και εν ψυχρώ δολοφονία ανθρωπίνων εμβρύων την οποία εντελώς αδιάντροπα κατατάσσετε στα αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα! «Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος» κυρίες και κύριοι του ΚΙΝΑΛ! 



Στην περίπτωσή σας ισχύει ο ταλανισμός του προφήτη Ησαΐα "
«Ουαί οι λέγοντες το πονηρόν καλόν και το καλόν πονηρόν, οι τιθέντες το σκότος φως και το φως σκότος» (Ησ. 5, 20).
Διαστρέφετε ασύστολα την αληθινή έννοια της προόδου που συνίσταται στη σύμπτωση του χρονικώς νεοτέρου με το αξιολογικώς ανώτερο. Τι σόι αξιολογικώς ανώτερη είναι η εκ προμελέτης και εν ψυχρώ δολοφονία ανυπεράσπιστων εμβρύων που μάλιστα αντιδρούν απεγνωσμένα στην επιχείρηση αφαίρεσης του αναφαίρετου δικαιώματός τους να ζήσουν;
Αυτός είναι ο ανθρωπισμός σας; Σε πολύ "υψηλή" θέση έχετε φαίνεται τοποθετημένη την αξία "άνθρωπος" στη συνείδησή σας! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!
Από κοντά και το γνωστό και μη εξαιρετέο όνειδος της δημοσιογραφίας, η εκκλησιομάχος και εθνομηδενιστική φυλλάδα με το «βαρύγδουπο» τίτλο «εφημερίδα των συντακτών». Η κρίση αξιών της ελληνικής δημοσιογραφίας αντικατοπτρίζεται κατ εξοχήν στα κατάπτυστα δημοσιεύματά της. Δυστυχώς οι πλείστοι των δημοσιογραφίσκων των δύστηνων καιρών μας, είτε εργάζονται στον τύπο είτε στα βοθροκάναλα-χαμαιτυπεία ( η λέξη είναι πολύ επιεικής και αδικεί τους βόθρους...) ζουν εκ μισθωμάτων ασεβείας διαμορφώνοντας, παραμορφώνοντας μάλλον, τις συνειδήσεις και τους χαρακτήρες των αναγνωστών τους και συντελούν όσον ουδείς άλλος παράγων στην ποιοτική καθίζηση της νεοελληνικής κοινωνίας.
Κάτι τέτοιο κατ εξοχήν ισχύει για την ακατονόμαστη φυλλάδα. Και αυτή σε "περίοπτη" θέση έχει την αξία άνθρωπος όταν θεωρεί "σκοταδισμό" την καταδίκη των αμβλώσεων με τις οποίες δεν αφήνουμε ανθρώπινες υπάρξεις να αντικρύσουν το φως της ημέρας! Οι υπέρμαχοι των αμβλώσεων είναι οι πραγματικοί σκοταδιστές. Αλλά, κατά τη γνωστή εύστοχη παρατήρηση του Θουκυδίδη,  οι άνθρωποι διαφθειρόμενοι συνδιαφθείρουν και το λεξιλόγιο. Με πρώτη και καλύτερη τη γνωστή φυλλάδα...
Δείτε και: