Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς: Η αποκατάσταση των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας εν συνδυασμώ προς τη διδασκαλία των Θρησκευτικών με ομολογιακό χαρακτήρα αποτελούν ενδεικτικώς ορισμένες εκ των αδηρίτως αναγκαίων μεταρρυθμίσεων



Σχετική εικόνα
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η Πολιτεία πρέπει να παρέμβει άμεσα για να αντιμετωπίσει τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς
Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά, Δικηγόρο
Η κυβέρνησις δέον όπως σπεύσει αμελλητί να προβεί εις τις απολύτως αναγκαίες μεταρρυθμίσεις αναφορικώς με τα καίρια και ακανθώδη υπουργεία (Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας, Ανάπτυξης, Οικονομικών), διότι καθίσταται επιτακτική ανάγκη και από τους πολίτες.
Η μείωση των φόρων, η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας, η πάταξη της αυθαιρεσίας των ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς, η βελτίωση των συνθηκών υγείαςη αποκατάσταση των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας εν συνδυασμώ προς τη διδασκαλία των Θρησκευτικών με ομολογιακό χαρακτήρα αποτελούν ενδεικτικώς ορισμένες εκ των αδηρίτως αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.

Ομως φρονώ ότι πλέον η χώρα πρέπει να εκσυγχρονιστεί στοιχειωδώς, ίνα τεθεί ανυπερθέτως υπό τον πλήρη έλεγχο του συντεταγμένου κράτους.
Δεν νοείται σε μια δημοκρατική κοινωνία να καταλαμβάνονται διά της βίας ορισμένες συνοικίες της Ελλάδας χάριν εκδηλώσεως μιας δήθεν ιδεολογίας, η οποία επιβάλλεται με αθέμιτα, βίαια και αντιδημοκρατικά μέσα, και το οργανωμένο κράτος να παρακολουθεί απαθές την τέλεση κατά συρροήν αξιόποινων πράξεων.
Η αυθαίρετη κατάληψη δημόσιων ή και ιδιωτικών κτιρίων, η παράνομη παρασκευή και αποθήκευση εκρηκτικών υλών και όπλων, καθώς και η συνέργεια σε σωρεία έκνομων πράξεων εις την περιοχή των Εξαρχείων, πέρα από τα περιοδεύοντα τάγματα εφόδου τα οποία έχουν καταστήσει «άβατον» την απρόσκοπτη πρόσβαση εις την περιοχή, ελέγχοντας την είσοδο αντιφρονούντων ή μη ομοϊδεατών τους εις αυτήν, πρέπει να εκλείψουν, διότι έχουν εγκαθιδρύσει ένα αποσχισθέν από την Αθήνα «κράτος εν κράτει».
Οι εγκληματικές αυτές ομάδες ασφαλώς πρέπει να απασχολούν ιδιαζόντως τις Αρχές, διαφωτίζοντας και ημάς τους απλούς πολίτες ποιοι είναι εν τέλει διαχρονικώς οι ηθικοί αυτουργοί υποθάλψεως και διατηρήσεως των γκρουπούσκουλων αυτών επί μακρόν, καθώς και διά ποιον λόγο παραμένουν εις το απυρόβλητο, υπό το πρόσχημα του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.
Είναι πρόδηλο ότι οιαδήποτε αυτοαποκαλούμενη ιδεολογικώς απροσδιόριστη ομάδα ως αυτόκλητη «ιεραπόστολος» της πολιτικής ορθότητάς της δέον όπως συλλαμβάνεται αυθωρεί και παραχρήμα και όπως διώκεται απηνώς, διότι η έκνομη δράση της τείνει νομοτελειακά προς την τρομοκρατία.
Η δημοκρατία ευρίσκεται εις τον αντίποδα των ερπυστριών του ερυθρού ολοκληρωτισμού, έκφανση του οποίου είναι τα έμμισθα τελούντα άνωθεν εις διατεταγμένη υπηρεσία τάγματα εφόδου της Αριστεράς, τα οποία δρουν ανεξέλεγκτα και φασιστικά.
Για τον λόγο αυτόν πρέπει να τροποποιηθεί το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για τις εγκληματικές οργανώσεις, αλλά και για τη δράση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, άρα θα θέσει τον δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων η νυν κυβέρνηση ή θα κιοτεύσει, επειδή ενδεχομένως σοβεί, ως προς την καθοδήγηση των γκρουπούσκουλων αυτών, ισχυρός υπερεθνικός παράγων χρηματοδότης, με αποτέλεσμα να στρουθοκαμηλίσει;
Οψόμεθα.
dimokratianews,24.07.2019